A férjem már nem...... (beszélgetés)
Szerintem ez is csak egy-két alkalomra szóló megoldás lehetne, mert itt a férj az egész téma elől elzárkózik.
Egyrészt ebben neki nincs öröme (max. lelki), másrészt lehet,. hogy ez megalázóbb számára, mert csak az jár a fejében, hogy ő már csak erre képes. Épp ezért inkább a semmit választja.
Egyébként érdekelne, hogy eddig mit csináltál, hogyan oldottad meg? Hogy- hogy így több év után és nem néhány hónap múlva merült fel benned ezt a kérdés?
Nem lehet, hogy van valakije? Hogyan alakult ki ez az állapot? Fokozatosan? Korábban mennyire volt aktív?
Az is egy megoldás :-))) Nem tudsz vele arról beszélni, ha ő nem is kívánja az együttlétet neked vannak még ilyen kívánságaid?
Egy férfi azt gondolom nem csak a nemi szervével, hanem máshogy is szerezhet örömet a nőnek. Vagy Te a kézi illetve az orális ingerlést nem tartod teljesnek, Neked mindenképpen szükséged van az aktusra?
Marad a "csináld magad" műf...vel?
Méz, szívemből szólsz.
Én is mindent megpróbáltam, romantikus gyertygyujtásos esték, finom vacsora, borocska, kádban pezsgőzés gyertyákkal (amire nemet is mondott!!!), stb....
Csak a leégés, a megalázottság. Mármint részemről.
Ezt csak az tudja, aki már átélte ezt az érzést....
Nagyon megalázó.
Van itt valaki, aki már átélt hasonló helyzetet?
Szerintem Kevus pontosan tudja, hogy mi van a férjével. Ha valaki impotens lesz, az többféle módon reagálhat rá. Az egyik reakció, hogy igába hajtja a fejét, széttárja a karját és azt mondja, hogy "Hát, Istenem! Ez van, ezt kell elfogadni!" Erre írta Kevus, hogy nem érdekli a férjét. Ha érdekelné, akkor ő is próbálna tenni az ellenkezőjéért. Ebben a helyzetben a segítő feleség nagyon kevés dolgot tud csinálni, ha a férjnél falba ütközik. Betonfalba.
Tudod, honnan tudom ezt ennyire?? Mert nálunk is ugyanez a helyzet. Az asszony próbálkozik, segíteni akar és sokszor betörik a feje, olyan erős betonból épült az a betonfal. Itt már nem lehet megoldás a feleség együttérzése, segíteni akarása, beszélgetés. Itt egyetlen megoldás van: ha a férj magától megváltoztatja a véleményét. Vajon mi az a csoda, amitől ez bekövetkezik???
Kevus, nem arról van szó, hogy nem érdekli. A férjed valószínűleg impotens. De neked ezt tudnod kellene! Innen kell elindulni, mert ebben a korban még lehet segíteni rajta.
Nem nagyon, tényleg nem is érdekli.
Sajnos.
Szegényt biztosan bántja a helyzet.
Igen. Fiatalon talán ment volna. Egyáltalán nem érdekli a dolog, mindegy, hogy mit veszek fel. Azt, hogy ha egy különlegesebb fehérneműt veszek fel, kezdeményezésnek tekinti, és innen vége.
jó mondjuk én beszélek még ilyen fiatalon... :S
és ha pl, elkezded simogatni, kicsit próbálsz cicáskodni, akkor se megy?? Vagy új hálóing, akármi, ami megmozgatja a fantáziáját?
Nem hiszem,hogy rögtön gyógyszer kéne... :)
Különben sem egyszerű a pasikat rávenni, hogy valamivel is orvoshoz forduljanak, hát még, ami kellemetlenül érinti az önérzetüket...
Persze gondolom, hogy a kudarcélmény elveszi a maradék kedvét is a dologtól, főleg ha nem egy-egy alkalomról van szó.
lehet, h a kudarctól való félelme miatt hárit?
Amit leírtál, minden. Először csak sikertelen, azután már nem is akarja, később beszélni sem akar egy esetleges orvosi segítségről sem.
Sajnos!!!
Engem az is nagyon érdekelne, hogy ez a folyamat hogyan történik? Egyre ritkul a szex, vagyis fokozatosan marad el vagy hirtelen megszűnik a vágy? És ezt megelőzik sikertelen együttlétek, amikor a férfi kudarcot vall?
És a kudarc mit jelent? Nem áll fel a cerka, vagy gyorsan ellankad?
Szeretgesd sokat, légy vele megértő, ahogy mindig is. Próbáld meg rávezetni valahogy, hogy keressen fel szakembert, mert egy idő után megromolhat a kapcsolat. Nem kell erőszakosnak lenni, de céltudatosnak. Érd el nála, hogy ő akarjon menni, és nem te szeretnéd vinni.
Én is látom a reklámokban, hogy gyakori probléma lehet ez. Persze csak a reklámban lehet ezt ilyen viccesen megközelíteni.Valahol ez csak fogyaték, és pláne egy férfi a férfiasságával kerül bajba.Orvoshoz meg amúgy se szeretnek menni.De egy egyébként jól működő házasságot megcsalással tönkretenni? Ha meg bajban van, azzal csak ütnél egyet rajta. Beszélgetni kellene.
Nem vevő semmiféle huncutságra, egyáltalán nem érdekli a dolog sajnos.
Húú!
Fiatalabb töled a férjed?Úgy látom.Gondolom nem ma kezdtétek.
Ha neked több igényed van próbálkozzál valami huncutsággal.Tanácsot adni lehetetlen,mert feltételezem hosszú évek óta együtt vagytok.Te ismered a legjobban.Találj ki valamit.Szerintem nem megoldás a megcsalás,de egy picit féltékennyé lehet még tenni.
Így necces valóban. Üljetek le szépen, és megbeszélni. Ha valóban szervi oka van párodnak, és ezért nem mer közeledni, ez van a háttérben, menjetek el együtt orvoshoz. Támogasd, tudasd vele, hogy ez nem szégyen, másnak is van ilyen gondja, és megoldható.
...hát ez is benne van a pakliban, de attól én még nem leszek boldogabb...
És mi van, ha nem az a baj, hogy nem "akar", hanem nem "tud", és kellemetlen neki, hogy esetleg kudarcot vall. Ezért inkább hárít.
Menj sex shopba, vegyél neki kapszulát.
Lehet, hogy túl fiatal vagyok, hogy ehhez a témához hozzászóljak, de a szüleim pont ilyen korosztály. Anyum az 51-et, Apum az 56-ot tölti idén. A mai napig élnek házaséletet, heti rendszerességgel. Apu is "beklimaxosodott", neki mostanában jönnek ki a rigolyái, és néha túlontúl érzékenyen érintik bizonyos témák, de ha nem huncutkodnának Anyummal, és Anyum azzal állna elé, hogy vagy szexelünk, vagy megcsallak, szerintem válás lenne belőle. Sajnos a körülöttünk élő házasságokban ez a tapasztalat, de nem értem, hogy miért keresnek a klimaxos férfiak 30 év körüli új feleséget... Azoknak is vannak igényeik... Szerintem mindenképpen le kell ülni megbeszélni a dolgokat, és ha hárít, nem akar róla beszélni, akkor sem kellene hagyni. Megmondja neki, hogy most az egyszer hallgassa végig, és elmondja neki, mi bántja. Bocsánat a kifejezésért, de elég szarügy, hogy én is tapasztaltam ezt, de ha a problémákat a szőnyeg alá söpörjük, abból soha sem lesz megoldás... Egyszer mindenkinek elszakad az a bizonyos cérna... Ne hagyja magát!
Tudod én hosszú ideig próbálom megérteni a másikat, de egy idő után elfogy a cérna. Persze a lebukás veszélye is fenyeget, elég találékonynak kell lenni, mivel ő mindig itthon van, én pedig itthon dolgozom, és ez így sokkkkkk!
Mindenképpen beszéljétek meg mertt a kaocsolat jmehet nrá ellenkező esetben szex nélkükl pedig nehéz élni kivált ha van igényed rá.
További ajánlott fórumok: