A Dal 2016 (beszélgetés)
Szerintem Saunderst nem fogják kihagyni.
Ha a nézők döntenének, Mushu sem kizárt, fiatalok kedvence a 8-ból.
kiket tippeltek az utolsó 4-es körbe?
Én Andrét, Frédit, Parno Grastot/Oláh Gergőt, Petruskát
még a műszempillájával sem elég jó Neked ? :)))
(a többi kritikáddal egyetértek...rossz az angolja, és a mélyebb lágéban elég bizonytalan a hangja...mint tegnap írtam, nagyobb különlegességnek állítja be magát/a hangját, mint amekkora...)
Nem 1:1, hanem 1:3, mondjuk. Nem csak hangulatában hasonlít.
De mondom, nem ez a fő baj vele, hanem hogy nem tudja rendesen elénekelni az első részt. Nagyon bizonytalan, kellemetlen hallgatni. És a másik: ő sem néz ki elég jól sajna.
és az meg is van Adrénak
nw-es stílusú a dala, ez nem vitás, de nem 1:1 koppintás
Hangulatában , felépítésében...na de az még nem lopás
Miért sajnos? Ki lenne jobb? Nekem nincs bajom Freddie produkciójával, és jól is néz ki.
És igen, Saunders jobban néz ki, mint Oláh Gergő. Neki szegénynek olyan kis avatar feje van. :)
Zebi, nézz már körül, sehol nincs más esélyes, csak Frédi...
ha Frédit valami csoda folytán nem tennék a 4-be (ehhez minimum idegösszeroppanást kellene kapnia a héten, vagy valami nagyon brutál dolog kell, h történjen), akkor még a szavazásra esélyes Gergő, Andiék vagy Saunders. a többi nem.
André dala max. jellegében, hangulatában, felépítésében hasonlít Conchitáéra, na meg persze a külső és amit a külső sugall....
Freddy dala nem rossz, felőlem mehet az is, nem lesz vele lebőgés.
Mégis Andrét tartom eséylesebbnek a kijutásra.
Freddy dala jó szerintem. André dala meg kísértetiesen hasonlít Conchita Wurstéra. Még az a nőies sminkelés is. Ha tavaly Tóth Vera dala "euró ciki" volt , mert állítólag hasonlított Conchita dalára ( szerintem nem) akkor ez mi?
Jónak tartom Kállay Saunders Andrást is, de ő már volt.
Én nagyon sajnálom a Passed-t , nekem tetszett a daluk idén is azzal a hárfával különleges. Veres Mónika is jó volt érte is kár.
Sanders kifejezetten tehetséges srác
Szerintem a Mary Joe egyáltalán nem eurovízióra való (lett volna), sokkal inkább ez a mostani dal