80's 90's évek tv műsorai (beszélgetés)
nekem is az az érzésem, h ma már nem olyan lenne. Akkor még gyerekek voltunk, másképp' éltük meg az egészet. De nosztalgiázni olyan jó!!!!!!!!!! :)
Jó éjt neked is!
Tényleg? Biztos jó ára van....de egy próbát megér
Az özevegyeknek nem tudom mi volt az eredeti címe
Na azért annyira nem fontos, hogy videókazettát küldözgessek...
Hátha egyszer valamelyik csatorna megismétli...
De rákerestem az özvegyekre, és az nincs meg...
belekuksiztam, a zenéjére tisztán emlékszem így már. De fura látni....sztem ma már tényleg nem borzongnák rajta
Jó éjt csajok!
Igen... DE az a Ki fizeti a révészt című sorozat is nagyon tetszet...
Olyan görögös film volt, legalábbis olyan helyszíneken játszódott a film, a régi emlékeim közül...
Azt is megmondom, mikor volt, akkor vették ki a mandulám, akkor voltam 12 éves, most 38, vagyis immár 26 éve voltak ezek a sorozatok...
Nemtudom, de tényleg nagyon sokan keresik. Lehet mai felnőtt szemmel újra nézve már nem lenne annyira izgi, mint gyerekként, de megnézném nagyon.
Amúgy az mtv annyi sz@rt ismételget ebben a fene nagy retró őrületben, nem értem, h ezt miért nem tudják leadni.
VAn itt egy másik topic:
Örvény című sorozat megvan esetleg valakinek, hogyan juthatnék hozzá?
De ahogy nézem a többi, a keresőben megjelenő fórumokat, annyian keresik az Örvényt. . .
Vajon hová lehetne írni, hogy szerezze meg valamelyik tv-csatorna, amin sorozatok vannak. . . pl. a Story TV--be??
a youtube-on is fenn van feldarabolva, de sajna az se magyar...
Ezt filmsorozatot én is nagyon szeretném újra megnézni...
Én nagyon szerettem akkor is...
angolul itt van:
jajj! És megvan A suli is!!!!!!!!!!!!! :)))))
Na tessék! Annak, aki nosztalgiázni akar! :))))
Hát én erre nem. Pedig mindíg néztük a Walt Disney-t, én az Ausztrál Expresszre emlékszem csak a filmek közül, de biztos volt.
Amúgy eszembe jutott még a 90-es évekből a Miért éppen alaszka? Én bírtam ezt is nagyon