80's 90's évek tv műsorai (beszélgetés)
Na, megyek aludni, de mindenképp jövök még... nosztalgiázni olyan jóóóóó! :)))
Jó éjt Nektek!
Ennyit találtam összesen... Sajna...
Én azt nem értem, annyi fórum indult az örvényért, annyi helyen, akkor miért nincs olyan tvcsatorna, amelyik levetítené??
Lejjebb... olvass vissza, ott le van írva apró részletekben az Örvény...
a 90-es évek elején mehetett, egy szigeten volt egy ház, ahol egy nő lakott aki babákat gyűjtött.
Ez a Ki fizeti a révészt, annak küldöm, Aki örült Neki... Ki is volt??
Ki fizeti a révészt?
- sorozat -
(Who Pays the Ferryman?, 1977)
A háború után majdnem három évtized elteltével Alan Halden, valamikori becenevén Leandrosz, úgy dönt, hogy visszatér Eloundába, hogy meglátogassa régi barátját, Babis Spiridakist, akivel a második világháborúban együtt harcoltak Krétán. Amikor fölér a hegytetőre, eszébe jutnak az ott folytatott harcok, és akkori szerelme Melina Matakis, aki egy gazdag család elsőszülött lánya volt. Ahogy áll a hegytető csúcsán, egy női hang szakítja félbe gondolatait. Megfordul, és hirtelen régi szerelmét véli fölfedezni az ott álló nőben. A rövid ismeretség után fölkeresi barátját, Babist, aki elmondja neki, hogy Melina az ő távozása után pár évvel férjhez ment. Ebbe a házasságba már egy gyermekkel a szíve alatt lépett be. Megszületett a kislány, akit Elenának hívnak, Elena az ő lánya.
Fúúú, most jövök rá, milyen öreg vagyok! :DDDDD
De annyira, hogyha a mai fiataloknak azt mondom, Songoku... ami nekem már egy túl gagyi "újhullámos" japán rajzfilm volt, az a maiaknak már történelem! :DDD
Igen, már hogyne emlékezne ilyesmire Bárki...
:))
emlékeztek még a régi Friderikusz show-ra? Az annyira megmaradt, amikor Fridi felolvasta egy néni levelét, aki azt reklamálta, h miért azzal kezdődik az intrója a shownak, h "csótány"?! Ő nagyon szereti a műsort, de úgy útálja a csótányokat! :))))
Hát igen, mert az intró a "showtime" beszólással kezdődött, és szegény néni csótánynak értette! :)))))
Mi régen hétfőnként mindig a jugó tv-t néztük. Az tele volt Baltazár professzorral, Skippy-vel, Tom és Jerryvel...
Imádtunk rajzfilmeket nézni, az egész család... Apám harsogva hahotázott rajtuk... Ha a szomszédok meghallották (panelban), mindig kezdtek is kapcsolgatni (mondjuk olyan sok választás nem volt), hogy hol van Tom és Jerry... :)))
Én is imádom Őket...
Nagyon aranyosak is a mesék...
Én is szeretem ám Őket...
ja, szoktuk nézni a gyerekkel a gumimacikat szombaton reggel... Nem tudom, ki nézi nagyobb átéléssel, az egyévesem vagy én!? :DD
Meg a Hupikék Törpikéket is!