'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Sziasztok!Látom mindenki nagyon szorgoskodik!
Lányok, ha esetleg eltűnnék, rosszalkodik a gépem, állandóan kikapcsol.Már szóltunk szakinak, aztán meglátjuk mi lesz.Nem direkt megyek el.Jók legyetek, ha esetleg nem jelentkezem!
Sütés közben jókat nevetgéltem ám magamban:)
Kóstolgattam..és a picurkám olyankor mindig mocorgott..na gondoltam, ez most ennyire finom vagy ennyire rossz?:)
Megdumáltam a csajszival, hogy ha ízlik neki kettőt rúgjon, ha pedig nem akkor egyet..kettőt rúgott, úgy látszik neki is ízlett:))))
Sziasztok!
Én is észrevettem,hogy már megint alig vagyunk:(
A MAG azért kitart!
Zsuzska,8 tepsi süti!!!Nem semmi vagy,mindezt nagy pocakkal!Azért vigyázz magadra!
Szuzan,jól vagytok már?
Sziasztok csajszik:)
itt reggeltől esik a hó, olyan szép minden, csak az út latyakos a sózástól!
Ma sütöttem 8 tepsi sütit..olyan teasüti féleség:)
Holnap folytatom a beiglivel és a mézessel:)
Lányoméknak szombaton a suliban karácsonyi buli lesz..oda is vinni kell sütit.
Sziasztok!Ma reggel mi is arra ébredtünk,hogy fehérek a háztetők,bár egyelőre még csak a háztetők!Viszont rettentő,csípős hideg van!
Tegnap megvettük a karácsonyfát,meg vettem néhány új díszt is rá.Öntöttem gipszből is párat,elég jól sikerültek.
Szép napot,és vigyázzatok a vírusokkal!
ment a válasz:)
ma átrendeztük a gyerekszobát..nagyon jó lett:)
El is fáradtam kicsit:)
Délután áruátvételre mentem be a munkahelyemre..már beindult a karácsonyi őrület!
Már javult..de ma ment melózni és az idióta főnöke,aki még hivatalosan nem is az..majd csak talán áprilistól..kinn ugráltatja a hidegben:( olyan dolgokat csináltat vele és a többiekkel, aminek semmi értelme és jelentősége!
Már nemrég hívott a párom, hogy otthagyta és bement melegedni, mert majd meg fagy:((
Remélem nem fog visszaesni!!
És hogy?
Bár nekem nem a cukormázzal volt bajom,hanem az ügyetlen kezemmel:)
Szép hetet mindenkinek,és jó készülődést az ünnepekre!:)
Itt is nagyon hideg van,egy kicsi fagy is volt az éjjel.
Jó reggelt!
Nagyon hideg van kinn..:((
Sziasztok, csajok!
Itt is esett szinte egész nap a hó, igaz nem maradt meg.A betegeknek jobbulást, mindenkinek szép hetet!
Nálunk a párom betegedett le délutánra:(
Folyik az orra, fáj a torka és délután még lázas is volt..remélem én nem kapok el tőle semmit:(