'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Megyünk sétálni kicsit a férjemmel, olyan szépen süt a nap és annyira hideg sincs most..
Majd jövök..Szép napot nektek!
Bocsi csajszik, de nem volt időm és délután kedvem írni be reciket..ígérem mihamarabb pótolom!
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!Aranyos a kocsi ne aggódj Zsuzska!Fog tetszeni a kicsinek!
Remélem mindenki jól van!Ma én kicsit elfáradtam pesten voltam a lányommal .
Nem semmi lehet:)
Akkor mégsem voltatok bénák hozzá:)
megoldódott a babakocsi problémánk is..írtam az üzletnek egy mailt..
a vállalkozó aki csinálja a kerekeket kifelejtette a csomagból a pót féket!
Sűrű elnézés kérés mellett küldik azonnal:)
Sziasztok!
Voltam a gyerekek értékelőlapjáért (felvételi).
A lány 70%-os lett a fiam 51%-os..áprilisig izgulhatunk a végleges eredményért!!
Az új oldalon?
Én már mindkét fajtát kipróbáltam, nagyon finom, és egyszerű.
Ma próbálok még délután,este benézni,de most megyek főzni.Most keltem fel mert éjszakás voltam.Ma Bolognai spagetti lesz a menü.Magamnak még kitalálok valami diétásat.
Ircsi! .Találtam egy diétás mikrós piskótát,vasárnap megsütöttem .Nagyon finom lett,ma is ez volt a reggelim.
Jó reggelt!
Köszi,majd körülnézek.Én is valami olcsóbbat szeretnék venni,ami azért jól is néz ki.Nem költenék most erre nagyon sok pénzt,mert van millió más helye is,csak olyan jó lenne az ágyban olvasgatni egy kicsit esténként,de a hálóban csak egy sólámpánk van,annak a fényénél meg nem lehet.
Várom a kaja recepteket is,az ötlet mindig kell a napi főzéshez:)
tettem fel pár sütirecit..
holnap teszek pár fincsi kajaféleséget is amit egyszerű elkészíteni!
Nagyon ajánlom..mi nagyon szeretjük ezt a lámpát..a tetején lévőt használjuk este ha vacsizunk vagy csak beszélgetünk..és a lenti kicsit ha olvasgatunk vagy hirtelen kell egy kis fény:)
nagyon jó akciós áron vettük 2-3 éve a Plus-ban még..2500 ft-ért..nemrég néztem épp a tescoban ..ledöbbenten láttam milyen drága már..12 ezer körül van!ha szerencséd van akciósan kifogod olcsóbban!
igen..nagyon könnyű és kényelmes vele közlekedni..leteszteltük a lakásban:)
Lányom már a babáit is beletette:)
Ez jó Zsuzska!
Ilyen volt sógornőmnek is, könnyű vele közlekedni.
Sziasztok!
Megjöttünk,megvacsoráztunk,mindjárt viszem Jankát fürödni,aztán alvás,mert totál ki van purcanva.
A fizetős játszóház előtt úgy elszáguldott,hogy oda sem nézett,pedig rengeteg játék volt,és nem is lett volna drága,gyerek viszont hétfő lévén egy szál sem!
Aztán az ingyenes ugrálóvárban 2 órahosszáig elugrálgatott,meg csúszdázott le róla,először ott is csak egyedül,aztán még előkerült 2-3 kisgyerek.
de van, csak nem éri el azt a részt amit le tudna fékezni:(
a fotón nem ez a kerék van eredetileg..talán ez a gond:O