'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
sziasztok csajok! reddyke, most milyen lépéseket tettél meg, ha lehetek indiszkrét? köszi a bíztatást a hajamról, göndörítő habot nem szoktam használni, ha magától szárad akkor göndör a hajam. neked természetes göndör?
Sziasztok.
Ági,szerintem is nagyon szép a hajad,bár én nem vagyok szakértő,de nekem tetszik.
Kérted az elsőáldozásra,hogy irjunk husirecepteket.Én régebben almás,tejszines csirkemellet szoktam csinálni minden karácsonyra(amikor még nem voltunk letiltva a tejtermékekről).Ez nagyon egyszerű,és finom is.Ha szeretitek az ilyesmit,leirom.
Sziasztok! Én már megint nagyokat alakítok!! Hihetetlen hogy az élet mindig úgy forgatja az eseményeket, hogy meghozzam azokat a döntéseket, amiken régóta töröm a fejem... Ági! Jó lett nagyon a szined, ügyes csajhoz mentél!!Tartsd is meg!! Göndörítő krémet vagy habot nam használsz? Olyan hosszú a hajad hogy tök szép lenne tőle a göndörsége.Jobban kihozná.
biztos finom lesz. én húsvét óta nem sütöttem, nincs kedvem. de majd az elsőáldozásra kell nem keveset. más. feltettem a friss képeket a hajamról. várom a szakértők véleményét.
Á,dehogy!Jártam én errefele,csak láttam,hogy nincs itt senki,úgyhogy inkább nekiálltam sütirecepteket másolgatni.Majd holnap valamelyiket megsütöm.
sziasztok! gabi kertészkedik hogy nem jár erre? mindenkinek szép estét és jó kikapcsolódást.
Mármint a klánháborúba.Nehogy itt valaki félre értse!
sziasztok!hofiagi ment az erősítést a faludba!Nemsok ugyan de ,most ennyit tudtam küldeni ,úgyhogy nehogy megijedj,hogy támadásod van!Egyébként jól vagyunk ,csak tényleg sok a munka.De én szeretem csinállni ,csak fárasztó.De ti nehajcsátok túl magatokat csajok!
Sziasztok! Letöltötte a párom a Kés alatt összes évadát. Mostmár lesz min kikapcsolnom. Ez a kedvenc sorozatom. Nekem nincs gondom a kerttel, csak egy kis balkon van az erkélyen. Azt is leszórom kaviccsal, mert be van üvegezve fixre az egész, és így lehetetlen rendben tartani, meg kertészkedni benne. :-((
szép estét csajok!csak jöttem megnézni hogy jár-e erre valaki. de nem sokan, gondolom sok a munka. nálam is, de nekem a gépezés a kikapcsolódás pár percre. megnézem a maileket, klánhábú (ami már néha dühít, mert mindig megtámadnak), és persze hoxa.
Sziasztok csajok!Én jól vagyok hofiagi!Csak nekem is a munka tudod!Most nem lehet mindig itt ülni mint télen!De legalább elfoglalom magam valamivel ,és a kedvem is sokkal jobb.Meg a számítógépem sem jó sajna,így csak a lányoméról kukkantok be néha néha.Ez a szobában van ,és nem a konyhában ,így a körzetemből nagyon kiesik!De a hétvégén remélem készen lesz és többször jöhetek!
szép estét csajok! remélem mindenki jól van!? nálam megy a meló ezerrel.
Én is annak érzem még magam!
Sziasztok!Hát ma nekem is feltünt éppen ugyan ez!Én is ezen gondolkodtam,nekem is igen csak csókolomot köszöntek!De nem vagyunk öregek gabilive!Csak ők hiszik azt!Mi fiatalok vagyunk!Hidd el!
Hello,csajok.Képzeljétek el,ma az utcán megszólitott egy pár 16-17 éves tini,kérdezni akartak valamit,és úgy szólitottak,hogy néni!Borzalom!Ezek a nagy fiúk-lányok már ennyire öregnek látnak?Nekem úgy tűnik,nemrég még én is ennyi idős voltam.Na jó,az már 20 éve volt:),de mégis...!
sziasztok .Ma Pestre megyek a gyermekeimmel.Majd csak holnap leszek.Viszem a nagy lányomat ,ének órára.Remélem ma azért mindanyiótoknak lesz annyi kis idejük hogy benézegettek,.Pihengessetek csajok!
sziasztok! újra itt. nem semmi nektek ez a kertbuzgóság. biztosan nagyon szép lesz, nekünk sajna vagy nem sajna kb. 14 nm a zöld rész kapun belül. kívül se sokkal több. ezért gondoltam az ablakba tenni csak valamit:-) a tálálkozó nem tudom hogy megoldható-e, én most a sok munka miatt nem nagyon mászkálok. jó, egy délután elmentünk állatkertbe, de az sem egy egész nap, mert délelőtt dolgoztam. képzeljétek 3 hét múlva a kisfiam elsőáldozó lesz. már itt van a kanyarban, és nem tudom mit főzzek, vagyis milyen husit süssek a sütőben. segítenétek tippekkel kinek mi izlik, mi az ami be szokott jönni? gondolok itt valami tejszínes sajtos dologra vagy egyéb is jöhet hogy tudjak válogatni addig. köszi.
Tegnap a nagyváradi állatkertben voltunk.Nem a legszebb állatkert,de mégis jó volt sétálni a fák között.Ma viszont mi is a kertet csináltuk,illetve a párom átkapálgatta,én meg jövő héten veszek bele fűmagot,meg valami virágot.Nekünk csak egy ici-pici kertünk van,nem olyan óriási,mint Szuzanéknak,az is tönkrement az épitkezés miatt.Most próbáljuk egy kicsit rendbetenni.
Sziasztok.
Szuzan,ez tényleg nagyon szép lenne,talán majd egyszer sikerül is összehozni.Mi kb.havonta egyszer szoktunk átmenni Magyarországra,de csak Békéscsabáig.Budapesten még csak 2-szer voltam,régebben.Nekem rokonaim nincsenek odaát,illetve csak olyanok,akikkel nem tartjuk a kapcsolatot.Ti voltatok már Erdélyben?
Szép nagy kerted van,nem csodálom,hogy annyi munka van benne!De biztos meg is van az eredménye.
Sziasztok!Igen muszáj vagyok dolgozni ,ha azt akarom ,hogy minden szép legyen!viszont csak halkan megjegyzem ,hogy nagyon elfáradtam a hétvégén!Így ma a takarítás is nagyon lassan megy!De már nem sok van hátra!Most á-tól z -ig mindent leportalanítok!Még a falat is letörlöm.Ezt megcsinálom ha törik ha szakad!Aztán lehet megint kint folytatni .Ez így megy majd késő őszig!Higyétek el ,tökre szeretném ha itt lennétek ,hogy megmutassam ,milyen szép kis kertem van .Nem csak így levelezgetnénk ,hanem igazából tudnánk is talállkozni.Szerintem az nagyon szép lenne.A mi kertünk alkalmas lenne ,egy jó kis hangulatos talállkozóra.Csajok,mit szóltok?Nem jól hangzik?mondjuk reddykét ,és hofiagit útba tudom egyszer csak ejteni ,hogy meglátogassam,csak szegény gabilivevel van gondom ,ő kicsit messze van hozzám.Na majd egyszer hátha össze is tudjuk hozni!Én nagyon reménykedem!
sziasztok csajok! beköszönök, mert reggeliidő van. én is örülök hogy mindenki megvan. de azért jöhetnek még 73-asok, igaz? irigyellek Szuzan a kerted miatt, hogy ennyi mindenre van energiád!!!nagyon szép lehet, mondjuk már pár képet láttam a hírdetés miatt belőle, nagyon szép! legyen szép a napotok! :-)gabilive ti biztosan kimentek ilyen szép időben. tegnap hol voltatok kirándulni?
Sziasztok!Látom mindenki meg van!Örülök nektek nagyon.Igen a virágokhoz nagy türelem kell ,és sok gondoskodás gabilive!Én a kora tavasztól a késő őszig mindig szinte csak a kertben vagyok ,mert hatalmas kertünk van .Ebben a virágos kert ,a kis pihenő,zöld területtel ,és a konyhakert is benne van.2710nm .Szóval van munka mindenfelé.Mi szombat vasárnap is kinn voltunk ,és szépítettük az udvart ,kerti tavat újítottuk fel stb!Nagyon elfáradtam,most lazítás képpen lehet folytatni idebent a nagytakarítást.Látom reddyke is itt van!Örülök ,hogy kezdenek rendeződni a dolgaid!hofiagi,téged is üdvözöllek!Aztán gondold meg ezt a virág dolgot!szép tud ám lenni az udvar tőle!Egyébként az én gépem rossz ,így kevesebbet tudok itt lenni veletek ,de igyekszem bekukkantani,ha tehetem!Sziasztok!
Sziasztok.
Gondoltam,beköszönök nektek,mig a lányom a fürdőkádban csücsül.
Voltunk ma állatkertben,gyerekvárosban,aztán grilleztünk az udvaron,úgyhogy ma lazitós napom volt.
A virágokhoz én sem értek,és igazság szerint türelmem sincs hozzájuk,csak azt szeretem,mikor szépek.Csak az ablakba szoktam ültetni,de az idén szeretnénk az udvart füvesiteni,és akkor jó lenne oda is valami növény.Most megyek,mert úgy hallom,Janka megunta a pancsolást.
sziasztok!reddyke, elég zsúfolt volt a hétvégéd, de majd a jövő hét végén majd bepótolod a kikapcsolódást. ilyen szép időben érdemes kirándulni menni a gyerekekkel, bár a tieid már nem kicsik, de hátha örülnek neki. mi is ma borsodban voltunk a nővéreméknél, húsvétkor nem tudtunk elmenni. ma nem dolgoztam, de holnaptól újra hajtás lesz. gabilive, biztosan nagyon szépek a virágaid, nekem sajnos nincsenek, mert kevés a zöld hely. de lehet hogy ez csak kifogás részemről, mert igazából nem értek hozzájuk, és amihez eddig fogtam, az mind elpusztult. úgyhogy a virágok érdekében sem vágok bele. vagy még meggondolom az ablakba csak jó lenne muskátli, mondjuk bordó mint amilyet gabilive akart.
Sziasztok! Nekem sajna nem valami jó a hétvége. Költözött a biztosító irodája, pénteken volt az átcuccolás, most meg pakolunk mindkét nap, hogy holnap nyitásra elfogadható állapotok legyenek. Itthon meg semmi nem alakúl, szegény gyerekek is magukban vannak. Sebaj, majd jövőhétvégén csak lazítás lesz betervezve.
Sziasztok.
Ma nem sokat voltam gépközelben,mert délelőtt játszótereztünk a lányommal,délután meg ültetgettem a virágaimat.Nagyon szépek lettek,mostmár csak az a dolguk,hogy nőjenek és virágozzanak.
Holnap,lehet,hogy elmegyünk valahova a szabadba,ha jó idő lesz,de este mindenképp benézek hozzátok.
Hofiagi,az a show klassz lehetett!Tényleg,még az is lehet,hogy állatkertbe megyünk holnap.Na,majd meglátjuk.
Szép vasárnapot nektek!
Sziasztok!Én is örülök ,hogy mindenki meg van!hofiagi ,hogy te merre nem jársz?Nagyon szupi lehetett a show amin voltatok.Örülök reddyke neked is ,hogy itt vagy köztünk ,és ,hogy sikerúlt ,kicsit lejebb adnod!Ez nagy elhatározás volt ,de biztos pihentebb leszel. gabilive neked is nagyon örülök,hogy bekukkantasz néha néha.Mi egész nap a kertben dolgozgattunk ,aztán a holnap is így fog telni.Így kicsit ma elfáradtam ,de a kedvem az jobb sokkal mint a télen volt .Sziasztok.Legyetek jók!
sziasztok csajok! ma elég jó napom volt, igaz 2-ig dolgoztam, de utána elmentünk egy papagáj és fóka show-ra valamint egy kisebb állatkertbe. jó idő volt ránk, amíg elvoltunk itthon elég sok eső esett, mi megúsztuk. szép estét!
Sziasztok,még én is bekukkantottam lefekvés előtt.
Örülök,hogy mindenki megvan!
Jó éjt!
szia reddyke! örülök hogy jól vagy és hogy nem hagytál minket cserben! jóéjt mindenkinek!
További ajánlott fórumok: