70:41 (beszélgetés)
Így is legyint.
Két napja nem írt ide, pedig belépett a portálra. Feleslegesen koptatjátok a billentyűzetet :)
Apóka sara is, meg a fórumindító sara is. Mert mondhat nemet is a szitura meg találhat jobbat is. Csak mondom, ha már moralizálunk neki, legalább lenne értelme, mittudomén, valami 25 éves pasija lenne akiért érdemes olvasni, hogy hülye. Pl csak legyintene, hogy igen, hülye vagyok oszt jóvan:DDD
Mert volt már ilyen is, aki ezzel dicsekedett és magában röhögött a reakciókon, hát a 70 éves papitól meg a többség inkább borzong.
Ebben az esetben annyira bácsi, hogy nem tudja már kielégíteni a partnerét.
Lehet, hogy feleségpajtásnál elmegy ez a molyolás, de egy 30 évvel fiatalabb többet vár.
Amit nem értek, hogy miért kap a fórumindító azért szemrehányást, mert az apóka nős?
Ezt nem inkább az apóka sara?
Kétszer olvastalak el.
"... vannak olyan napok, amikor azonnal ki akarok szállni ebből az egészből...."
Mi az oka, hogy nem teszed meg ilyenkor?
Itt nem arról van szó, hogy milyen a pasi, hanem a fórumindító leírta, hogy hiányzik a szex,kevés is meg ami van, nem is az, amire neki szüksége lenne.
Ha már megfogalmazódott benne ez az egész, szerintem nem szerelem, vagy tőlem nevezheti annak de mindenképpen hiányok vannak. Akkor meg bocsánat, nős palival randizik, kockáztatja a "jóhírét" is és még meg e dugja rendesen??
Na, ezért írtam, hogy találjon egy fiatalabb,energikusabb partnert.
Ha ennyit kockáztat valakiért, ha ilyen kompromisszumra kényszerül egy nő (bár nem kényszeríti senki), hogy mindenki azt gondolja róla, hogy más fèrjére mászik, azt valaki olyanért kellene tenni, aki után nincs semmilyen hiányérzete, a mérleg egálban van.
Szerintem sokan vagyunk, akiknek az apja korabeli ember "bácsi", és "néni", nem annyira "férfi" és "nö"
Számomra a húsz évesek is gyerekek, nem "férfiak" és "nők". Nem tudom, hogy ez neveltetés, vagy genetikai okai vannak, nekem elképzelhetetlen, hogy egy másik generációval létesítsek párkapcsolatot. Pesze, akinek ez belefér, semmi kifogásom ellene. Olyanok is vannak, akik azt nem tudják elképzelni, hogy egy másik rassz képviselőjével kezdjenek. Vagy más vallásúval. Talán mégis neveltetés van a háttérben.
A 70 éves nem mindig olyan "bácsi":))) Attól függ hány éves vagy.
Sok ilyen idős van a környezetemben és nagyon különbözőek.Attól is függ,h milyen életmódot folytatnak,mennyire sportosak,egészségesek.
Most akkor kielégíteni sem tud?
Egy 70 éves bácsi, hát brrrr. De te tudod.
Hűű..
Nem vagy már tini, gondolom nem leszel pikk-pakk szerelmes. És a szerelem nem mindig tökéletes. Elég sok mindenbe belementél már ebben a kapcsolatban.. és benne vagy. Minden hátrányával együtt. Ha már így alakult, és benne vagy.. mi lenne ha a lehető legjobbat hoznád ki belőle.
Petting közben miért nincs orgazmusod? Szerezzetek be egy vibrátort és vegyétek be harmadiknak.