60 pluszosan pasiznál? (beszélgetés)
Milyen ajánlatot kaptál? Bevásárol, netán meghívott egy bulira, vagy csak úgy odavágta, hogy dugni akar veled?
Nem mindegy a tárgy, a mód sem. A környékemen egy pasi, talán a 80 felé jár, és olyan szerelmes, mint egy tinédzser. A nő is kb. hetvenes, tök cukik. Fogják egymás kezét, mennek vásárolni, kirándulni, fürdőkbe, amíg lehetett, a Dunaparton andalognak. BOLDOGOK. És miért ne lehetnének, ha kölcsömös? Ha nem szimpatikus a szomszéd, ne figyelj rá. De merj élni!!!!
Vagy közölni simàn vele,hogy nèha ebèdelhettek,vagy vacsoràzhattok együtt,mint baràtok-szomszèdok,de ennyi.
Van biztos aki igènyli ilyen korban is a pàrkapcsolatot,van aki jòl elvan egyedül is.
Amennyiben nem szimpatikus, így maradjon köztetek a szomszédi viszony. Még ha szimpatikus is lenne, nem biztos, hogy jó ötlet lenne közelebbi kapcsolatot kialakítani, mert rosszul is elsülhet a dolog, és akkor a "rossz szomszédság, török átok" mondás következhet belőle.
Fórumcímre reagálva, szerintem a kornak nincs köze a párkapcsolat létesítésére. Ismerek olyan személyeket, akik közel a 70-hez összejöttek valakivel, és jobban megértették egymást, mint a több éve együtt töltött férjjel.
Mire kaptál ajánlatot?
Ha szomszédok vagytok, akkor nem most ismerted meg - mi a kifogásod vele szemben?
Ha szexelni nem is akarsz már de barátkozni, haverkodni miért ne lehetne? Jó szomszédoknak lenni, egymásnak szívességeket tenni?
Pl. ő megpermetezi a gyümölcsfáidat, te pedig felszeged a függönyét.
Értem.
Akkor már eldöntötted.
Én még csak egy jó éve vagyok özvegy.
Annyi biztos h nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Igen.
Addig ameddig élsz.
Mondjuk ajánlatot kapsz a frissen özvegyült szomszédtól.
Én elzavartam. A falra mászok tőle, lassan semmit sem tudok csinálni a kertben, mert érzem, hogy a függöny mögül állandóan bámul.