50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok!
Ti mikor szoktatok lefeküdni? Én tegnap is éjfél után, de 11 előtt soha. Nincs is gondom aztán már az alvással. Reggel fél hatkor kelek, hát nem mondom, hogy délutánra nem álmosodok el. Néha muszáj is 1 órácskát aludnom, mert úgy jobban megy aztán a munka. Fél 8-ig vagy néha tovább dolgozunk kint a fóliában. Így este szoktam már jobban netezni. Délután csak felveszem a dominóm.
Sziasztok!
Klárikám,nagyon friss voltál.Nem tudsz aludni?
Szép jó reggelt kívánok!
Nálunk hüsike van nagyon.
Teljen vidáman a napotok:-)
Köszönöm Gyöngyikém!A fejem szét akar menni.
Sajna az ügyfelek nincsenek tekintettel semmire.Hiába esik,hűvös van,Ők jönnek.
Ez a fránya eső nagyon nem kéne már.
Egyfolytában zugog.
Én most fejeztem be a mosást.Takarítanom is kellene,de a fiacskám éjszakás volt és most alszik.Takarítás későbbre halasztva.
A kertben meg semmit nem lehet csinálni,esik az eső.
Szia Erzsi!
Veled örülünk a sikerednek.:-))
Szia!
Ez nagy öröm bizony a mai világban.
Veled együtt örölük:-)
Sziasztok !
Napsütéses hetet kívánok. Sajnos a mai program elmarad. Esik az eső,így aztán nem tudom az utcát végig gazolni:-(((
kell is a mozgás van mikor nekem is nagyon jól esik,de mikor lelkileg padlón vagyok akkor úgy érzem semminek sincs értelme már:-(
Jó éjt kívánok.
El ne kiabáljam eddig mind a két nap csendes, nyugodt idő volt elmentem sétálni és jól esett mozogni kint a levegőn. Klárikám örülünk, hogy már tudsz nekünk irni és jó a géped. Kedves Marikám még jó, hogy nem történt ennél nagyobb baj. Mindig azt mondom miért kell tullépni a sebességhatárt, és a sofőr, aki az autót vezeti miért nem körültekintőbb.
Még szerencse, hogy ennél nagyobb baj nem történt az ijedtségnél. Már lassan tényleg sehol sem lehet rendesen közlekedni, mert annyi veszélynek vagyunk kitéve. Nálunk, ahol lakom ott is előszeretettel szeretnek lakott területen nagy sebességel hajtani, volt már, rá példa, hogy beszeladt majdnem a családiház kertjébe a kerités látta kárát. Ilyenkor hol van a kamera, ami kiszűrhetné a szabálytalankodókat. Üdv.Ágnes
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk