50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Igen látom akkor oda én elsétálok és lopikázom jó?:-)
Szép!!!
Bizony bizony vigyázz magadra,és szedjed ha kell,de a stressz biztos felviszi a
meloba.Örülök hogy Balázska és lányod jobban vannak,vigyázzatok magatokra és egymásra.Puszi:Klárika
Szép napot!
Puszika mindenkinek,szó szerint letarolták a ház előtti orgona bokrot:-(
Úgy szeretem mert kalsz illat van ha kihajolok az ablakon,de most már nincs rajta semmi:-(
Sétáltam de becsapós idő van napon nagyon meleg árnyékban hűvös szél.
Sziasztok !
Ilyen szép időben gyakran biciklizek. Kb 2 km-re van az egészségház. Tegnap a tescóban is azzal voltam az is kb annyira van.
Ma voltam fülészeten doki szerint vírustól fáj a torkom és az sugárzik a fülemre.De az is lehet ,hogy megint az ízület fáj benne :-(((
Mondtam én ,hogy sokan lesznek. Szerencsére nem beutaló köteles. Csak sajnos van olyan nap amikor csak de. van rendelés egy majdnem 90000 lélekszámú városban. Illetve kerületben.
Sziasztok!Nagyon jó itthon lenni!Igaz tegnap takarítottam és ablakot pucoltam,de délután egy jót aludtam.Ma délután megyek Zolikáért az iskolába.Balázska lassan javulgat,még pénteken vissza kell vinni a házi orvoshoz.Nórika is jár még a fülészetre kezelésre.Remélem most már vége ennek a sok betegségnek.Én elkezdtem szedni az újabb vérnyomás csökkentőt.A kolléganőm szerint feleslegesen mert itthon mindig jó a vérnyomásom.De az ember félti az egészségét,és nehéz eldönteni mikor teszel jót.
Klarissza Te is vigyázz Magadra.
Pistának is jobbulást!Legyen szép napotok.Megyek hajat festeni.
Sziasztok!
Klárikám,látom Te is nosztalgiázól.Nekem is szép emlékeim vannak a régi május elsejékről.A hétvége szép napos lesz.Azt mondja az unokám,hogy a felvonulás után,még lesz 2 táncuk is.
A jóidőt kihasználva kivánok a kertben dolgozóknak jó munkát itt a fórumon és jóegészséget ilyenkor
a levegőn lenni nagyon jó dolog és mégis hasznos tevékenységet folytatnak a fórumozók.
Mindenkinek szivélyes üdvözletem. Ágnes
Klárikám el vagyok általában délelőtt és délután vagyok otthon tegnap nem kapcsoltuk be a gépet, és
igy nem néztünk be, köszönöm meg vagyok jól esik az érdeklődésed irántam. A képeket köszönöm, amit küldtél és valóságában ábrázolják mennyire jó érzés, ha családtagok vesznek körül tégedet.
Vigyázz magadra és puszi neked. Ágika.
Madárcsiscergős csoda szép napot kívánok mindenkinek!
A dolgozóknak jó hír hogy ma már szerda van,a kertészkedőknek hogy jó idő lessz:-)
A betegeknek jobbulást.
Mamuci adj hírt mi ujság nálatok?
Ágikám édes hogy vagtyok,ment 2 napja a többi kép,de nem válaszoltál.
Fürge hol vagy?
Puszilok sok szeretettel mindenkit.Klárika
Pista!
Kaptál is vmi gyógyszert?
Jó magam most tanulgatom a reflexológiát elsajátítani.
Mert eddig eddig vagyok már a gyógyszerekkel:-(
Szia!
Az klassz ha van kerted,bár jól tudom sok a munka vele,de sztem a bele fektetett munka mindig meghozza gyümölcsét:-)
NÁLATOK IDŐPONT NÉLKÜL LEHET MENNI FÜLÉSZETRE?
HOSSZÚ TÁVOT TETTÉL MEG BRINGÁVAL?
TE JÓ ÉG TUDOD ÉN MIKOR ÜLTEM UTOLJÁRA BICIKLIN?
LEHETTEM ÚGY 10-11 ÉVES:-)
Változók az infóim Marika,mert egy tatabányai lapban azt olvastam csak 9 fok lesz,de egy oldalon meg 26-30 fokot olvstam,legyen is jó idő kis mazsorettjeinknek no meg a pihenni vágyó embereknek is.Azért utólag megjegyezném ezek a május elsejék már megközelítően sem olyanok mint régen.
Mi mindig fwlvonulás után mentünk ki a tatai tó-partra és a ott családdal kikapcsolódtunk,szép an azt olvastam csak 9 fok lesz,de egy oldalon meg 26-30 fokot olvstam,legyen is jó idő kis mazsorettjeinknek no meg a pihenni vágyó embereknek is.Azért utólag megjegyezném ezek a május elsejék már megközelítően sem olyanok mint régen.
Mi mindig fElvonulás után mentünk ki a tatai tó-partra és a ott családdal kikapcsolódtunk,szép volt jó volt "DE RÉG VOLT":-)
Sziasztok!
Üdvözöllek csirike57! Ha jól emlékszem nem jártál még nálunk.
Ma voltam munkaalkalmassági vizsgálaton. Mindent rendben találtak. Vérnyomásom is szuper jó, pedig reggel megittam három kávét is. Már a nyakam sem fáj annyira. Most mindenem fáj valamennyire, de csak a fáradtságtól. Azt mondta a doktornő, a nyakamat tornáztassam.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Ne haragudjatok, ha kicsit ritkábban jövök, de naponta megyek a mamához a kórházba, este meg amíg látunk a kertben vagyunk.
Sziasztok !
Reggeli torna gyanánt biciklivel kezelésen voltam.Most pedig mérgelődöm fáj a fülem és senki sem volt a fülészeten. Én pedig nem vittem a régi papírjaimat. Holnap ha viszem biztosan sokan lesznek:-(((
szép napot !
Sziasztok!
Klárika,én már nem fűtök,mert így is 21-22 fok van bent.A hétvégén,ahogy én néztem,akkora lehülés nem lesz.Esetleg reggelre lesz 9-12 fok,de napközben 20 fok lesz.
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Kellemetlen lehet,fáj is nagyon?
Sajnos én már nemtudom milyen időjósnak higyjek mert van ahol 30 fokot mondtak,és a tatabányai ujságban azt olvastam marad a fűtés mert hétvégén 9 fok lessz:-(((
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést Klarissza!
Megy a munka ahogy kell. Mindig úgy érzem, hogy pár nappal le vagyunk maradva, pedig sötétedésig kinn vagyunk és csináljuk. Hoxázni csak este érek rá. A mult héten elég sok palántát eladtunk. Remélem ez a hét még jobb lesz! Szerencsére javul az idő, és most már mernek ültetgetni az emberek.
Tegnap este sajnos a nyakcsigolyámnál becsípődött valami idegszál, és ma nem nagyon bírtam forgatni a fejem. Ha oldalra akarok nézni, a vállammal is el kell fordulni. Az éjszaka e-miatt elég rosszul aludtam. Én alvás közben szeretek forgolódni, de most ez nehezen megy. Volt már ilyen máskor is, remélem minél hamarabb elmúlik. Én mostanában akár milyen beteg lennék sem mehetnék el betegállományba, mert akkor piacra sem mehetnék. Az pedig nálunk katasztrófa lenne.
Olvasom, hogy mindenkinek megvan a maga baja.
Betegeknek, hozzátartozóknak jobbulást kívánok!
Majd azért néha írok ám!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk