50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
ő az...
Boldog szülinapot !!!
Jelentem ma ebéd után nem volt pihi.
Elsétáltam a főtérre,ott van egy szép jászol fából le is fényképeztem,meg haza csináltam a parkokban pár képet,egy képet csináltam két tömb közt látszik a Turul-madár is.:D
De várni kell mert ma nemtudom feltenni nincs zsinór.
De ígérem a héten még felteszem,majd rájuk csörgök hogy kérem szépen a zsinórt,uncsik kérték el tegnap.
8 fok volt és nagyon jól esett a kiadós séta.
Jelentem továbbá azt is hogy tegnap nem vallottam be vmit.
Az uncsijaim kedveskedtek nekem egy francia krémest vettek(kedvenc sütim volt még nem lettem cukros),és hülyeség lenne azt mondani, hogy így meg úgy nem akartam őket megbántani,hogy nemeszem meg(mikor az az igazság hogy gyenge voltam és nem tudtam neki ellen állni).:D
Ilyen már régen volt,de este nem vacsiztam csak tejcit ittam.
Sziasztok,szép vasárnapot!
Admira NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok.
Napfényes szép napot !
Gyönyörűen süt a napocska . Tegnap a szabadidő ruha helyett dzsekit vettünk. Ma anyanapom lesz. Férjem pedig a lányunkkal vásárolni megy. Így aztán nemsokára indulok Albertfalvára /XI.kerület/Megjött a mikulás kaptam a kedvenc narancsos ét csokimból és egy zöld dobozos valamit ,ilyet még nem ettem...
Nos a távgyógyítás a következő. Kapcsold ki teljesen a gépet ,most kapcsold be... neked is ez van ? Te is ezt látod,most kattintsd ide majd oda látod ? Nem --akkor kezdjük elölről... és türelmesen ,ha kell hússzor elmagyarázza ugyanazt.
Legyen szép a napotok!
Jó reggelt szép vasárnapot.
Ejnye meg bejnye látom este sokat nassoltatok a mikulás csomiból,mert még nemjöttetek.
Ma pinenős napom vanés szeretném ki is használni,ezért ebéd után beterveztem egy szép nagy sétát,meg nézem a főtéren felállított jászolt,majd csinálok róla képet is azt mondja szomszédnéni hogy szép.További szép napot.
Ma nem főzöm maradt tegnapról .
Ezt egy kicsit bővebben ha lehetne.
Mi az a távgyógyítás, hol lehet ilyet kérni?
Igen, igen!
Nem tudod elképzelni, hogy hetek óta mit szenvedtem a gépemmel.
Most internetszolgáltatót is váltottam 3 helyett 7 Mbit/s és sokkal olcsóbb.
Olyan boldog vagyok!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk