5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta? (tudásbázis)
oké de annak mi értelme?akkor menjen egy fél jobbra másik balra-külön...
Persze, hogy nem mind ezért mondtam azt, hogy csak sokan. Arról a nőről megvan a véleményem aki ebben hasonlít a pasikra.
mondjuk ha az egyik fél félrejár megkérdőjelezem milyen kapcsolat az:(
Igen, van ilyen. Ha mindketten kis étvágyúak illetve egyáltalán nem kell nekik akkor is és persze akkor is ha az egyik félrejár.
ha mindkét félnek megfelele akkor létezhet épen,nekem szexxel együtt jobban hangzik személy szerint:)
Mondom én,aki majd három hója csak képről látom a zuramat:)
Létezik olyan párkapcsolat, ami enélkül is működhet? Hallottatok már ilyenről?
az exemmel nekünk is minimális volt a szexuális együttlét,pedig fiatalok voltunk,havi egy vagy többhavi egy volt az is semmilyen....
párt kellett cserélni hozzá hogy ez normalizálódjon :)
Nem nem , nem hiszem, hogy mind ilyenek, illetve nem csak férfiak lehetnek ilyenek. Simán benne van , hogy csak te meg én gondoljuk így.
lányok, ez nem jó hozzáállás
vagy rossz pasikkal hozott össze a sors titeket
Dehogy nevetlek ki én is teljesen így érzek!! Ezért utálom annyira én is, mert sok pasinak csak ez számít. Csak a lyukat látják bennünk őket is utálom miatta.
Ja! Most , hogy így ezen jár az agyam, ne nevessetek (nagyon), de azt hiszem, hogy haragszom a szexre:-) Néha úgy tekintek rá, mintha ez lenne az élet mozgatórúgója (bizonyos embereknél, vagyis az emberek nagy százalékánál) és én azt akarom, hogy azért szeressenek amilyen vagyok ( nem a szex miatt). Lehet, hogy nem értitek, igazából én sem nagyon...
Havi kettő. Kb. De végül is az nem olyan kevés.Nem?
Nem olvastam vissza bocsi, mennyi is Nálatok?
Lehet, hogy kimaradt a DNS-emből....
akkor ez a lehetőség kilőve
Ez jó. Akkor lehet , hogy ez mégis normális?
Nemnem. Nem szedek. Szerencsére. Minek :-( :-)
az első évben meg 0 volt. nekünk jó ez igy, nem is akarok együtt élni hátha gyakoribb lenne nekem igy jó
attól függ együttéltek vagy nem. Mi 3 éve vagyunk együtt heti 1 x talizunk de a szex havi 1 kb
Eszter!
véletlenül nem szedsz fogamzásgátlót?
nekem az abbahagyás után jelentsen megnőtt a libidóm:)
Jaj de jó hogy nem vagyok egyedül.
Na várjatok, mert ő tud róla. A férjemmel pont válni készülünk már néhány éve, nem ő a párom már. Max miatta lettem ilyen, persze nem fognám rá teljes mértékben....De én annyiszor szóltam, de annyiszor. Szóval akkor szurkoljunk a barátomnak, aki egyébként nagyon jó srác. Én meg ellátogatok valami szakrendelésre.
Egy szunyából ébredtem, ránéztem a topikra és még kábultan, elhamarkodottan beírtam a kérdőjeleket. :D
Szivesen! :)
Valamit félreértesz. Nekem semmi problémám, kb egy hullámhosszon vagyok a feleségemmel, jóllehet, a szenvedély már nem olyan mint 20-10 vagy akár 5 évvel ezelőtt. Eleven Esztikének szeretnék segíteni, persze igazából csak beszélgetésre telik tőlem, mert nem vagyok szakember, de foglalkoztat a téma, ezért szólok hozzá.
Erre volt az előző válasz, bocsi!
Én már kezdem. Manuska tévedésből nekem írt, pedig neked akart. Ez a helyzet férjednek sem lehet könnyű, pláne ha rá is jönne arra, hogy neked az együttlét szenvedés. Ezért szurkol a férjednek is.
Nem tudom, hogy csalódott vagy a válaszoktól?
Tőlem kb annyira telik amit írtam, azaz délután az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy hormonális problémád van. Ezen - gondolom - gyógyszerrel lehet segíteni. Ha pedig valami múltban történő kellemetlen/rossz élmény van a háttérben, akkor pszichoterápia. Mindenképpen a szakember igénybevételének szükségessége sül ki ebből.
További ajánlott fórumok: