40 feletti hölgyek, asszonyok! Gyertek, csevegjünk! (beszélgetés)
Igen, és akkor mindjárt a piához menekülnek!
Nehezebben viselik a csalódást, mint mi nők!
Azért ez már nevetséges, ami ebben az országban folyik!
Én is lediplomáztam és egyfolytában azt mondom a gyermekeimnek,hogy igenis tanuljanak, mert érdemes!
Én egész életemben tanultam! Talán még fogok is...
De mit látnak? Hogy az anyukájuknak sincs normális, jól fizető munkája! Hogy mutassak így példát nekik?
Szia! Nagyon sajnálom! Végig olvastam amit a többiekkel leveleztél. Gondolom akkor te döntöttél végül, ami nagyon nehéz lehetett, de még így is fájdalmas egy ilyen hosszú kapcsolatot lezárni. Kívánok mielőbbi megnyugvást!
Mi is anyagi nehézségekkel küzdünk a párommal és szeretnénk első gyereket 40 éves kor után, de előbb rendbe kell tennünk az anyagi oldalt.
Hát, nem könnyű a szakítás! Az 5 és fél év alatt már nagyon sokszor szakítottam vele és mindig azért, mert egzisztenciális problémák merültek fel.
Bár arról,hogy nincs normális munkája, nem mindig ő tehetett. Ilyen szar világban élünk..
Ma már sajnos sokkal nehezebb minden, mint pl. 20 évvel ezelőtt!
Édesanyám akkor ment nyugdíjba. Sose "lógott" a levegőben, bejelentett munkája volt.
Abban az időben - lássuk be! - azért könnyebb volt minden!
Igen, jól gondolod- nincsenek meg a feltételek!
Sok embernek nincs munkahelye, vagy alkalmi munkákból élnek. Sajnos egyre több embert küldenek el üzemekből,gyárakból.
Én egy újságnál dolgozom reklámszervezőként, hihetetlenül kevés pénzért.
Ja, és 10 éve nem vagyok bejelentve!
Legalábbis az én volt párom olyan...
Nehéz gyermekkora volt, talán erre vezethető vissza.
Nem kapott sok szeretet, sőt a mai napig sem kap.
Ezért szeretett volna ő is családot, nyugodt, békés otthont.
Viszont ebből adódóan a lelke is nagyon sérülékeny.
Ő tényleg olyan, mint egy gyerek, akiről mindig gondoskodni kell, ápolni a lelkét..
Igen, természetesen arra is kell gondolni,hogy adottak-e a körülmények arra az időre is, ha beüt a gikszer...mert bizony nem megy az embernek mindig nagyon jól! - sajnos.
Na, babatéma jól kivesézve!
Egy férfi néha olyan,mint egy gyerek.
Még őt is nevelni kell...
Igen, ebben igazad van!
De szerinted elég csak akarni? És a körülmények?
Igen, ha nincs biztos anyagi alap, akkor nem szabad a picit bevállalni! Én is így gondolom!
A semmibe nem lehet szülni! Bármennyire is szerettük volna!
Sokat gondolkodtam azon,hogy vajon mennyire változtatta volna meg őt a pici baba?
Hiszen nagyon akarta! De nem mertem belevágni!
Főleg ennyi idősen, ez már kockázatos lett volna...
De végül is a fő probléma nem ez volt.
Igen ez az élet rendje!
Neked meg fel a fejjel!