40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szép, pihentető estét mindenkinek. Egészségére a vacsorát ki, már túl van rajta.
Hyde, szerintem Bangó Margit vacsoráját végig sem tudtuk volna enni, annyi finomságot sorakoztatott fel.
Tyka! Megkaptad az üzenetem?
Most próbáltam először képet küldeni, remélem sikerült.
Puszi Kati
Katika sajnos van olyan amit valami oknál fogva em lehet megnyitni.
Az órát úgy todsz föltenni, ha ráklikkelsz az én órámra és előjön az az oldal ahol kiválaszthatod a neked tetsző órát és arra klikk és amikor kijön a szöveg a copirra klikkelsz és beilleszted az adatlapodra vagy a naplódra.
♥szia nagyi57!
én is megnéztem a naplódat, van egy hozzáfűzésem az egyik bejegyzésedhez: ne akarj mindig mindenkinek megfelelni, az úgysem sikerül, csak a saját energiádat pazarlod. Azt tartogast akkorra és azokra, amikor és akiknek aktuálisan szüksége van Rád! Mert sokan számítanak a segítségedre.♥
MárTyka!
Köszönöm a sok szép küldeményt, bár volt, amit nem tudtam megnyitni.
Azt írja, kattintson a vezérlőre, de hiba viszem a kis nyilacskát bárhova, kattintgatnék, de nem sikerül. Hol van az a vezérlő?
Ez biztos megint egy buta kérdés, de hátha másokat is érdekel.
Egyébként úgy érzem, mindent megteszek, hogy tanuljak és gyakoroljak, ha megnézed a naplómat, láthatod.
Köszönöm, hogy ilyen segítőkész és türelmes vagy.
Az órával kapcsolatban kérdeztem még a múlt héten, ha időd engedi, keresd már vissza légyszives, és ha tudsz, várom a válaszod.♥
♥sajnálom a férjed, amiért beteg, és sajnállak Téged, amiért beteg a férjed!
Ugye érthető?♥
♥most, hogy írsz magadról, jövök rá, hogy régebben beleolvastam a naplódba, mikor innen még nem ismertük egymást. Onnan vagy ismerős!
Hát nem semmi, amin keresztül mentél - mentetek.
Minden elismerésem, hogy talpon tudtatok maradni.♥
Szép napot Nagyik és mamik, végre én is ideértem.
Gondoltam ám azokra, akik már takarítást megejtették, mivel esik az eső és a szépen pucolt ablaknak annyi sajnos.
Olyan korán keltetek, hogy nem győztem visszaolvasni az eseményeket.
Mindenkinek további jó munkát és beszélgetést, egyben jó étvágyat a finom ebédhez.
Szia!
Bizony hiányoztál, nem voltál itt a névsorolvasásnál. De, elfogadjuk az igazolást, sőt, nagyon sajnáljuk a férjedet, és jobbulást kívánunk neki. Sajnos, a férfiak már ilyenek. Ameddig csak lehet, kerülik az orvost.
Kívánom azért, hogy legyen szép napotok.
Szépnapot mindnyájatoknak. Tegnap nem jártam itt . Valakinek hiányoztam?? Nekem sokszor eszembe jutottatok. A férjem megbetegedett nemtudom mi a baja orvoshoz meg nem megy el. Olyan gyáva pali, hogy na. Mindig attól fél, hogy inekciót adnak neki vagy ne adj Isten még korházba kell mennie. (mondjuk a mai zavaros viszonyokba tényleg ne menjen senki korházba)
Irjatok Puszi Margit♣
Napfényes, kellemes szép napot kivánok minden kedves látogatónak. Igaz, nálunk a napfény még várat magára de remélem lassan majdcsak meghozza a tavasz.
Üdv. Rózsa
Szép napot mindannyiótoknak Mamikák, és bodog unokázást, aki teheti.
Én is lemaradtam a kávéról, de mindjárt csinálok frisset,lehet kapuccinót inni finom teasütivel. Citromos tea is van. Szeretettel várlak Benneteket.
Megint oly sokat írtatok, még a tegnapi adag olvasásával sem végeztem.
Tyka Te tényleg fantasztikus dolgokat művelsz "ezzel a sz. géppel". Ezeket mind Magadtól tanultad meg, vagy segített valaki? Én azt hiszem ilyen dolgokra sosem leszek képes. Örülök, hogy tudok Veletek beszélgetni, egy-kétképet a naplómba feltenni, más semmi.
Valaki mondja meg nekem, hogy an-e itt a hoxán kviz- játék? Tehát olyan, hogy vannak kérdések,, ha helyes, vagy helytelen választ adok akkor kiírja. S azt is, hogy mi a helyes válasz!
Anikám ezt most nem értem, mire reagáltál??
Melyik topikomra és hol?
Na mostmár megyek én is az ismerősömhöz. Délután jövök.
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Jó sokáig lustálkodtam, így lemaradtam a finom kávéról. Olyan álmosító, borult idő van nálunk, remélem máshol süt a nap. Tyka köszi a szép képet, olyan ügyes vagy, honnan ez a nagy tudás? Én örülök, hogy át tudom másolni a naplóba, de semmi több....lehet hogy nemis lesz több.
Most el kell mennem, de délután jövök.
Puszi mindenkinek Kati
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)