40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Jó reggelt! Isten órája (a napocska) ébresszen benneteket, szép, boldog napot kívánok mindannyiótoknak.
Mártyka köszönöm a reggeli szép képet.
Ági3 vigyázz a lábadra és tartsad be az orvos utasításait.
Én is üdvözlöm az uj belépőt, Alföldi13 érezd jól magad közöttünk.
Jó reggel és szép napot Nagyikák!
Alföldi13 szeretettel üdvözöllek a mi kis csapatunkban, kivánom, hogy érezd magad nagyon jól közöttünk.
Margó köszönöm a leveleket.
A tegnapról csak annyit: 4 hétig kell szedni gyuladáscsökkentőt, utána fizikoterápia, háll. Istennek azt mondta, hogy Ő nem hive az azonnali mütétekenek, előtte mindent meg kell próbálni, utolsó a bicska! 4 hétig szigoru fekvés!!!!!!!!!
Ugy örülök, hogy nem kell müteni./legalábbis most/
Mindenkinek nagyon szép hétvégét, sok unokázást, és ehhez nagyon jó egészséget kivánok!!
Sziasztok Nagyikák!
Látom, a koránkelő társaság már járt itt...:))
Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jó unokázást kívánok.
Képzeljétek, ma elhozzák az ikreket...:)) Ez tul. képpen "terven felül" van, de a fiam szülinapját ünneplik... Nagyon örülök. Csak ne lehegyen rossz idő...
Örülök, hogy egy nagypapa is csatlakozott közénk, én is szeretettel köszöntöm.
Mindenkinek milla puszi:
Rozika
Jó reggelt, szép és örömteli napot kívánok Nagyikák!
Igazad van Dóri ás jól tetted Margitka, hogy szóltál.
Aki különböző rendezvényre megy az unokáival éreze jól magát és pihenjetek.
Mire ezt írom nektek, Ti már biztosan az igazak álmát alusszátok. De muszáj válaszolnom. Sajnos ez így van, ha az ember mer szólni valakinek, akkor azonnal rátámadnak. Évekkel ez előtt, amikor még emeletes házban laktunk, nálunk is történt ilyen. Az utcaseprők elkezdték a parkoló sarkába gyűjteni a lehullott leveleket. Egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre többen visznek oda mindenféle "szemetet". Rendszeresen hozták autóval, öreg bácsika kis nejlonszatyorban, meg amivel csak tudtak. Nőtt, nőtt a szeméthalmaz, mintha senkinek nem lett volna kukája. Én pont betegállományban voltam, és az ablakból (4.emelet) mindent láttam. Napokig vertek szét klf. tárgyakat, a vegyianyagtól kezdve a tévéig, hűtőig, mindent odahordtak. Hiába kiabáltam fentről, hogy ez nem szemétlerakóhely, még nekik állt feljebb, kaptam én is, hogy minek szólok bele. A gyerekek iskola után ott guberáltak a veszélyes anyagok között. És ez mind ősszel, bármikor leeshetett volna a hó, betemetve a hatalmas kupacot. El kezdtük írni a gépkocsik rendszámát, és még fényképet is készítettünk. Hiába szóltunk a közös képviselőnknek, ő sem tudott semmit elintézni az önkormányzatnál. Én akkor fogtam magam, és beírtam a helyi újságba. Odaadtam a készült fényképeket a képviselőnknek, akinek így sikerült a végén intézkedni, és elvitték a négy hónapig összegyűlt szeméthalmazt.
Így vagyok a parlagfűvel (vadkenderrel) is, ahol látom, hogy nagy mennyiségben van az utcán v. kertben, én bizony becsöngetek, és szólok, hogy húzzák ki. Ilyenkor is csak azt kapom, hogy mi közöm hozzá. Sajnos sokszor bizony nemis mer szólni az ember, mert nem tudni, hogy ki vagy miféle emberek az ilyenek, és mi lesz a következménye.
Részemről azért jól tetted, hogy szóltál, én sem álltam volna meg, hogy ne tegyem.
átengedem a helyem akislányomnak mert ilyenkor csetelni szokott és kilencig ő lesz a gépnél
igy hát elis bucsuzom
Légy üdvözölve Nagypapi! Mesélj nekünk sokat népes családodról, szeretteidről! Jó egészséget, vidámságot kívánok az egész családnak!
Jó éjszakát kívánok, angyalkával küldök jóéjpuszit mindnyájatoknak!Cilus
Dórikám így van és nem is igen kívánkozom külföldre, mert idehaza is nagyon sok szép hely van ahová még szeretnék eljutni.
Bizony mindennél többet ér amikor valamelyik unokám itt van, és a ngyobb ünnepeken mikor mindnyájan itt vannak.
Nyugodalmas jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
sziasztok Nagyikák!
Elakarom mesélni nektek valamit. Ma kint voltunt a nyaralónál. Látom ám, hogy jön egy kocsi és elkezdenek szemetet lerakni. A telek végébe van egy kis erdő. Persze szólok, hogy talál nem kéne ezt tenni. Mondja a férjem is, hogy van kijelölt lerakóhej vigyék oda . Modjuk ezt nem hagyjuk annyiba beljelentjük a polgármesteri hiv. (pedig soha még nem szoltam senki ellen semmiért csak mérges vek voltunk). Na mitgondoltok mi lett? Hát persze, hogy még nekik állt fejjebb. Meg fenyegetett minket -meg, hogy ő a család ügyvédje mondta a másik meg hasonló szövegt nyomtak (hárman voltak). A legrosszabb az volt, hogy megbántam, hogy szóltam. Mert mivel van tele a média-aki erősebb, gazdagabb, befolyásosabb ugy is neki van igaza. Arrol nem is beszélve, hogy ellenséget szereztem ami megint nem jó. Ti hogyan oldtátok volna meg?
Puszi Margit♥
Szia / Sziasztok!
Mártikám! Szerencsére már nem kell útlevél ahhoz (persze csak az új személyi igazolvány érvényes), hogy külföldre menjél. Nem akarom fájdítani a szívedet, de egészen más, mint itthon, főleg nyugat felé. Még elmehetsz te is. Egyenlőre örülök, hogy az unokáddal sikerült együttlenned. Gondolom ezzel te is így vagy.
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok, teljen kedvetek szerint.
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok és jó unokázást.
Aki még gyengélkedik, jobbulást, aki utazik jó utat kívánok: Judit.
Sziasztok Nagyikák!
Nemrég ment el Dávidkám az apukájával.
Ágikám reméljük nem kell müteni.
Erzsike én is szívesen mennék, én még soha sehol nem voltam külföldön még utlevelem sincs.
Nálunk ma aránylag jó idő volt.
További szép délutánt mindenkinek.
Mi három éve voltunk Prágában.Rengeteg nevezetességet bemutattak, csodálatos volt, a belvárosnak különleges hangulata van. Finom a knédli,- nekem nem sikerül olyat készíteni, pedig próbálkozom.
Erzsike, biztos nagyon jól érzed majd magad,élményekben gazdagon térsz haza. Minden jót kívánok!Cilus
♥sziasztok, szép napot mindenkinek!
Ágikám! Ha műtétre is kerülne a sor, az időpontot bizonyára lehet úgy időzíteni, hogy ne essen egybe a lányod ottlétével, szerintem. Fel a fejjel!
Erzsi! De elmennék veled Prágába! Néhány éve voltunk egy 5 napos kirándulás keretében, csuda jól éreztük magunkat!Azóta is visszavágyunk.
A hagyományőrző menüre én is kiváncsi lennék!
Margó! sok türelmet és kitartást kívánok.
Akiket nem emeltem most ki, azokat is puszilom!♥
Szervusztok!
Szép napot kívánok Mindenkinek, itt éppen beborult, már úgy únom ezt a vacak időt!
Csak idekukkantottam, sütöm a pogácsát, mert megérkeztek a hugomék Pécsről, és kedveskedni akarok nekik.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)