Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. fórum

40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)

3956. ági3
2008. márc. 24. 21:20

Szia Maya,üdvözöllek közöttünk, kivánom, hogy érezd nagogyon jól magad kis csapatunkban.

Acci, ne félj én is itt vagyok, mert a lányomék elmentek a barátnőjéhez és elfelejtett kulcsot vinni, igy meg kell várnom Őket mig hazaérnek.

Addig is, ha elfogadsz beszélgető partnernek Maya mellé, szivesen beszállok.

3955. H MAYA
2008. márc. 24. 21:17
Petra 5 éves,már kisoviba jár.Benjamin 3 éves,igazi csintalan akaratos kisfiú.Most próbálkozunk egy kis nagyszülői szigorral,mármint a játékok összepakolására.Mit mondjak nem sok sikerrel járunk,Benike azt mondja ,mama nem bijom,fáj a dejekam.
3954. acci (válaszként erre: 3953. - H MAYA)
2008. márc. 24. 21:08
Ez a szisztema ismeros.Jatek annyi van mint a nyu. Csak az a baj volt annak idejen nalunk, hogy a gyerek mindig elfelejtette elpakolni.Valakinek meg elkellrakni. Na ki maradt erre a feledatra? Hat En [altalaban]Mennyi idosek a kicsik?
3953. H MAYA (válaszként erre: 3952. - Acci)
2008. márc. 24. 20:49

Helló itt vagyok, én a későnfekvő nagyik közé tartozom,ha akarod beszélgethetünk.Megnéztem az adatlapodat,látom azonos a keresztnevünk.Tehát druszák vagyunk.

A megbeszélt időben hazahozta a gyerekeket az exvejem.A pancsibuli után,most tudtuk ágybadugni a kicsiket,meséltek fecsegtek,egymást túlharsogva.

Mostmár van élet a házban,nem baj hogy játék hever minden felé,majd összeszedjük.

3952. acci
2008. márc. 24. 20:02
Szep almokat mindenkinek. Itt meg csak delutan 3 ora. Ha mindenki lefekszik kivel beszelgetek?
3951. jjhmarta
2008. márc. 24. 19:59
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
3950. Hyde
2008. márc. 24. 19:51

Szép estét mindannyiótoknak.

Erzsike Neked és kis unokádnak mielőbbi felgyógyulást kívánok.

Szia Maya, szeretettel üdvözöllek körünkben, érezd jól magad.

3949. bnedora
2008. márc. 24. 19:18

Sziasztok Nagyikák, Nagypapi!

Eltelt ez a mostani húsvét is. Remélem sokan unokázhattak a mai napon, és jól sikerült minden, az ebéd, a sütemény, mindenki kellemesen töltötte az ünnepet. Nagyon sajnálom, hogy a héten már nem leszek veletek, de még reggel be fogok nézni. Remélem túlélem Hoxa nélkül ezt az öt napot.

Szép estét kívánok mindenkinek, és mielőbbi gyógyulást nagyiknak, unokáknak.

3948. Rapiné
2008. márc. 24. 18:55
Sziasztok!Köszi a jókivánságokat A vérnyomásom az most jó.De ez a láz rendessen levett a lábamrol,én nagyon ritkán vagyok lázas de ha igen az megvisel.A kis Rékának sem akar a láza lemenni épp most ülöfürdözik.Remélem lemegy a láza tőle. Mindenkinek jó éjszakát Sziasztok Erzsi
3947. akác56
2008. márc. 24. 18:43
Jó éjszakát, jó pihenést kívánok minden nagyinak!Cilus
3946. akác56 (válaszként erre: 3942. - Rapiné)
2008. márc. 24. 17:23
Erzsikém! mielőbbi gyógyúlást kívánok Neked és Rékának is.Kuráljátok ki magatokat.Előbb-utóbb ideér az igazi tavasz! A vérnyomásod mostanában milyen? Üdv.:Cilus
3945. alfoldi13
2008. márc. 24. 17:11
most kevesebben vagyunk,itthon Noémi Ciprusra repült...
3944. alfoldi13
2008. márc. 24. 17:09
elmentek a gyerekek a bécsi reptérre anita ildi és johi a sofőr kivitte noémit a bécsi reptérre
3943. jjhmarta (válaszként erre: 3942. - Rapiné)
2008. márc. 24. 17:08
Erzsikém mielőbbi gyogyulást neked és Rékának is. Puszi Tyka
3942. Rapiné
2008. márc. 24. 16:49

Sziasztok!

Itt voltak a lányok ebédre,a Réka meg én is sajna belázasottunk.Errefelé nagyon hideg van,jöhetne már egy kis jóidő,Fúj a szél igaz a nap süt de semmi ereje nincs.Köszöntelek Maya köztünk.Mindenkinek további szép napot.Sziasztok Erzsi

3941. Hmv.
2008. márc. 24. 16:19
♥Látom, megint van új nagyink! Szia Maya!♥
3940. Akác 56
2008. márc. 24. 15:50
Szia Maya! Szeretettel köszöntlek itt a nagyik között. Gyere máskor is beszélgetni.Cilus
3939. jjhmarta
2008. márc. 24. 15:16

Sziasztok Nagyikák!

Üdvözöllek Maya.

Megjöttünk voltunk a nagyfiaméknál, ott volt az összejövetel, kiunokáztam magam, nagyon édi a pici lány annyit fecseg és egész időalat az ölembe ült és énekelt, verselt nekem, a fiúk oda voltak délelőt locsolkodni, csak Dávidkám hiányzott.

Déleőt a szelet leszámitva szép napos idő volt, mostanra beborult.

További szép napot mindenkinek.

2008. márc. 24. 14:48

Szia Maya!

Nagyon orvendek hogy Te is jelen vagy a nagyikak kozt.

3937. H MAYA
2008. márc. 24. 14:11

Helló nagyikák!

Lassan elmúllik az ünnep,unatkozom ezért írok ide én is.

Két kisunokám van,csak sajnos a lányomék vállófélben vannak, még nincs megegyezés a láthatásban, így apuka ragaszkodott hozzá hogy nála legyenek a gyerekek az ünnepen.

Valahogy nem volt igazi a húsvét a kicsik nélkül.Meg olyan csend van a házban,szerencsére este már jönnek vissza.Majd jövök máskor is.

2008. márc. 24. 13:57

A leanyom a reggel versmondasra tanitotta Karcsikat

En kis kertesz legeny vagyok...

Karcsika kerdi mit jelent legent?

legeny=fiu

Karcsika mondja a verset;

En kis kertesz fiu vagyok...

3935. acci (válaszként erre: 3933. - 91c0591e00)
2008. márc. 24. 13:44
A turelem rozsat terem. [tudom] Es azt is , hogy mindennek eljon az ideje. Irtad meglocsolt az unokad es verset is mondott, tunderi lehetett. Pont ennyi idos az En kisebb unokam is.Az unokazasnal nimcs jobb dolog a vilagon. Kellemes napot Neked
3934. parkat
2008. márc. 24. 10:30
Mndenkinek kívánok további szép húsvétot, jó pihenést, jó unokázást, a betegeknek mielőbbi gyógyulást!!
3933. 91c0591e00 (válaszként erre: 3923. - Acci)
2008. márc. 24. 10:15

Marian igaza van Áginak a szeretet határtalan, Türelem és eljön az ídő mikor te is magadhoz őlelheted szeretteidet!

Mindenkinek kívánok sok boldogságot a mai napra is,

Engem reggel meglocsoltak, remélem nem hervadok el!Unokám 7éves-mondott verset.meg is akadt.Édes volt.

3932. inci47
2008. márc. 24. 09:50
Mindenkinek kívánok nagyon szép húsvétot, jó unokázást, a betegeknek jobbulást!!
3931. Hmv.
2008. márc. 24. 09:02

♥Szép húsvét délelőttöt kívánok mindannyiótoknak!

Köszönöm a jókívánságokat, amiket tegnap írtatok, talán kezdek már javulgatni. Igaz, még eléggé köhögök, de a közérzetem sokat javult.

Tegnap nálunk voltak a kislányok, mielőtt indultak, ideszólt anyukájuk, volt időm elrejteni a kertben a kis meglepiket.

Ahogy beléptek a kapun, mesélték, hogy otthon náluk milyen sok helyre pakoltak tojásokat a nyuszik, még a díszkútban is voltak!

Nálam is azonnal feltünt nekik, hogy mit keresnek a kis kosarak a fűben, talán a szél fújta oda Őket?

Nagy volt az öröm, ahogy gyűjtögették a színes tojásokat!

Kb. két órahosszáig itthagyták Őket a szülők, hogy nyugodtabban készülhessenek a mai napra, így jól kijátszhattuk magunkat. Bújócskáztunk itt bent a lakásban, nagyon élvezték. Gyorsan eltelt az idő, ma otthon várják a locsolókat, estére itt alszanak, mert holnap még nincs ovi. Én 9-re megyek dolgozni, nem kell nekik korán kelni, el tudom vinni Őket Dédikéhez, nála lesznek napközben.

Mindenki örömének örülök, aki betegeskedik még rajtam kívül, annak mielőbbi gyógyulást, és további szép napot! Kati♥

3930. ági3
2008. márc. 24. 08:42

Nagyon kedvesek vagytok lányok!!!

Örülök, hogy osztozhattok velem a boldogságomban!!

Marianna/Acci/ nagyon remélem, hogy Te is minél előbb át tudod érezni, amit most én. Hidd el, a határtalan szeretet átszeli még az oceánt is!

Erzsike: köszönöm a gratulációt, remélem egy ÉLETRE szól az elhatározásuk!!!!

Dórikám: Nekünk az Ő közelségük kell, hogy elfelejtsünk minden kint, fájdalmat, Ők a Mi gyógyitóink!!

3929. bnedora
2008. márc. 24. 08:30

Sziasztok!

Ágikám, örülök, hogy boldog vagy. Én is így vagyok, amikor itt vannak az unokáim. Hiába fáj a hátam, derekam, de amikor jár a pici kezük, hogy vegyem fel őket, nem lehet ellentmondani. Olyankor én is elfelejtem minden bajomat.

Mindenkinek nagyon szép napot, kellemes unokázást, betegeknek jobbulást kívánok!

3928. Rapiné
2008. márc. 24. 08:13

Jó reggelt sziasztok!

Mindenkinek annyi locsolot kívánok amennyit szeretne.Ma jönnek a lányomék ebédre.De nem lessz együtt a család mert a fiuk meg a barátnőihez mennek ebédre.Ági örülök hogy megérkeztek a fiatalok és gratulálok az eljegyzésükhöz.Sziasztok Erzsi

3927. 91c0591e00 (válaszként erre: 3926. - Alfoldi13)
2008. márc. 24. 08:07
Jó reggelt, sok locsolót mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook