40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Nem fontos csak gondolatban, ha van kedved ugorj át, szivesen látunk!
Sziasztok,mindenkinek kellemes,szép napot.Ágikám,örülök,hogy itt vagy megint.
Érezd jól magad, az ünnepeltnek sok boldog szülinapot kivánok!
Ott leszek gondolatban, és Veled mulatok én is magunkon!
OK! Neked is jó mulatást!!!
Érezd nagyon jól magad mindegyik helyen!
Mostmár ki kell lépnem, mert megyek szépítkezni a fodrászhoz. Este 6-re jön a család, s addigra be kell vásárolnom, szüli napi estebéd lesz.
Holnap meg osztáytalálkozóm lesz. Úgy, hogy mozgalmas napomjaim lesznek. Azért két kavarás között majd belépek hozzátok.
Az a jó, ha pia nélkül is igazi a szórakozás! Sosem voltam egy piás, nem i szeretem. Bár ritkán az édeseknek nem tudok ellenálni, de csak álmos leszek tőle, nem jó kedvű. Ha én szórakozom, akkor mindenki röhög körülöttem, mert olyan vagyok mint egy kölök, aki felhőtlenül adja magából a bolondságokat.
Én még egy kapuccinótól is tudok jókat bulizni, ha meghallom a zenét.
Bagoly vagyok általában, nem maradok ki belőle/d! Mulass majd nagyon jól!
El is várom, hogy észrevedd, legalább Te is mosolyogsz egy párszor, de készülj fel rá, hogy egész éjszaka igy fog menni!!!, mert ha meghallom a zenét biztos azonnal beugrik!
Oké rendben! Lehet ha jó a telepátiám, észreveszem majd és én is gondolok Rád/tok, és bizti nevetek majd az itt leírtakon! Nekm sem kell "feleselnem", hogy jó legyen a hangulatom. Tudok anélkül is nagyon jó hangulatba kerülni! (igaz, nekem jelenleg nincsenek fájdalmas gondjaim, így arra erős gyógyszert sem kell szednem.)
Donykám! Ami késik, nem mulik! Összehozzuk azt a találkózót! /nagyon remélem/
Mig mások "feleselnek" én bekapok 1-2 Contramált, annak is van olyan hatása mint a pálinkának!!
Biztos, hogy eszembe fogsz jutni, majd nem tudják elképzelni, hogy min vigyorgok magamban, de akkor sem fogom elárulni nekik!
De szeretnélek látni amikor jó a kedved és valóban felhőtlenül adod magad! Táncolj jó sokat, és legyen a legszebb napotok fájdalommentesen! Bár szerintem akkor talán eszedbe sem fog jutni, hogy fájsz! Közben dalold, hogy riszálom igy is úgy is!!!
Szerintem nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
Ha igy nem megy, megpróbálom ugy, de akkor is fogok táncolni is!!!!!!!! Bibiiiiiiiiiiii!!!
Könnyesre röhögtem most magam.. De jó fej vagy!!!
Na most jól megröhögtettél! Ez nagyon jó, hogy így fogod fel a dolgokat! Nem vagy egy elveszett emberke! Csak így tovább... Riszáld igy is úgy is...
Háááát, ha máshogy nem megy, rátámaszkodok a botomra és megriszálom a fenekemet, már az is valami nem?
Nagyon sajnálom a fájdalmadat, és azt, hogy nem tudnak többet segíteni ezen! Hogy fogsz táncolni a lagzin igy?
Utánna biztos jobb lesz, de hogy addig még hogy birom ki, azt nem tudom. Ujra kell tanulnom járni!
Dórikám! Vigyáznék is meg pihennék is, de már csak 1 hét van az esküvőig, most kell csak talpon lennem!!
Akkor legalább avval nem kell már szenvedned. Vagy a miatt!
Javulás a mütét után sem várható, csak a fájdalom szünik meg.
Sziasztok!
Egyenlőre csak bekukkantottam. Ági3 örülök, hogy így vagy újra közöttünk, vigyázz magadra, pihenj sokat.
Tyka: köszönöm a nagyon szép képeslapot.
Szép napot Mindenkinek!
Huhh! Ez kellemetlen hír. Miben várható a merevítés után javulás?
Szia! Ezután biztosan könnyebb lesz mind a kettőtöknek!
Jó, hogy itt vagy, további javulást kívánok! Puszi
Sajnos javulás nem várható csak rosszabbodás. 6 hét mulva döl el, hogy mikor lesz a mütét. Le kell mereviteni a bokámat!
Szia Ági!
Sajnálom, hogy ennyire megkínoztak, de most már itthon vagy! Csak javuljon az állapotod, és legyen sokkal jobb mint volt! Nekem teltek, mertz kint voltam, meg amúgy is néha rohan az idő ha sok a gond! Legyen szép a napod!
Szia!
Ha nem mondod, most nem is figyelem, pedig mindi nézem az újakat is! De ez az illető beteg zstem, vagy nagy gáz van vele! A hozzászólásait is nézd meg!!!
Nem is tudom az ilyenre mit lehetne mondani! Tanúlt, jó kefejező képességgel rendelkező IQ rendben... Intelligencia kiváló!
További ajánlott fórumok: