40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok, szép és kellemes napot mindenkinek!
Jó meleg igérkezik mára is!
Tyka, köszönöm az aranyos képet!
Vigyázzatok magatokra!!!!! ;D
Szia Saci!
Igen, nemcsak Pécsen, hanem itt is nagyon meleg van!Igazad van , legjobb ilyenkor a gép előtt a barátokkal levelezni! Puszi
Sziasztok!
Az előbb írtam egy hosszút, amikor menteni szerettem volna, elment a feszültség, így most kezdhetem előlről.
Margó, Rozika és Tyka: nagyon szépen köszönöm a képeket, és jókívánságokat.
Az éjjel rosszalkodtam, mert találtam egy fórumot, ahol több százezer kép van. Nem győztem mentegetni őket, de a végén már csak a kávésjellegűeket. Ennyi képet már tényleg nem tudok tárolni.
Mindenkinek nagyon szép és csodás napot kívánok!
Jó reggelt és szép napot kivánok Nagyikák és Papik!
Rozika és Cilus köszönöm a képeket.
Sziasztok!
Nagyon kellemes, örömteli napot kívánok.
Jó reggelt szép napot nagyikák és nagypapik!
Nagyon jól sikerült a tegnapi hxás találkozónk, még ennyien nem is voltunk eddig ez már a 3.-k taki volt, a naplómba van már kép, ma még fogok betenni.
Sziasztok, további szép napot mindenkinek.
Tyka, Margó, Cilus köszönöm a szép képeket.
Sziasztok!
Nagyon kellemes délutánt kívánok Mindenkinek!
Jöhetnek a képek...
♥Sziasztok!
Tegnap este megint kimozdultam, most Operagála volt nálunk, remek szórakozás volt.
Ezek nem holmi gagyi előadások ám, a mi városunk nagyon megadja módját, neves előadókat hozat, a környezet, színpad, hangosítás, díszlet, stb. sem akármilyen! Hatalmas volt a tömeg mindkét este, ez volt az egyetlen negatívum.♥
Sziasztok!
MárTykának, Margónak köszönöm a képeket! Nagyon szépek, örülök nekik!
Most itt van az unokám, keveset vagyok itt! Átvesszük a tavalyi tananyagot, sétálgatunk! Sütök- főzök, Berni addig gépez!
Szép jó reggelt és napot mindenkinek!
Tykám, köszönöm a képeslapokat!
Szép nagyon az idő, malustizom kicsit. Tegnap 11 óráig raktam el a savanyúságokat és a paradicsomlevet..:((( Olllyann fáradt vok.. Na meg még mindig ott a sok paprika amit tölteni kéne káposztával.. MAJD! Hórdót is vennem kell, tele van.
Szia Margó! Neked is nagyon szépen köszönöm a vidám képet, és a hozzáfűzött jókívánságokat.
Kívánok neked is nagyon szép és örömteli napot.
Jó reggelt Mindenkinek!
Alföldi: köszönöm a kávét, nagyon nagy szükségem van rá, mivel csak hajnali 5-kor tudtam elaludni...
Tyka és Rozika: nektek pedig többszörösen köszönöm a képeket. Én is mindig "turkálok", de ilyen szépeket nem találok soha. Már van vagy 100 ezer képem a gépemen (mindig félek is, hogy egyszer szememköp velük a gép), de ilyen szépeket nem találok. Köszi, köszi ....
Legyen mindenkinek nagyon szép napja.
Jó reggelt és szép napot kivánok Nagyikák és Papik!
Rozika és MárTyka köszönöm a képeket!
Legyen csodálatosan szép és tartalmas hetetek!!!
Sziasztok!
Vidám, szép és boldog napotok legyen!
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Dórikám már a falusi búcsúk se olyanok mint régen voltak, inkább az a jó, hogy együtt vagyunk a testvérekkel.
Sziasztok!
Tyka és Kati picit irigyellek benneteket. Biztosan nagyon nagy élményben volt részetek. Én már olyan régen voltam búcsúban. Igaz, nálunk is szoktak tartani, de ez nem olyan, mint egy vidéki.
Nekem a legnagyobb örömöm az volt ma, hogy "beszélgettem" az unokáimmal telefonon. Mondja a fiam, hogy még nem tudják elképzelni, hogy kerül a nagyi hangja abba pici játékba. Azért válaszolgattak. Felelevenítettük a vasárnapi Duna-parti sétánkat. Imádom, ahogy mondja Álmos azt, hogy "persze". Apró örömök, de nagyon jó érzések...
Mindenkinek kellemes tűzijáték nézést kívánok.
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt az ünnep, nekünk igen Gerendáson voltunk ott ma búcsú volt.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)