40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Margó köszi a képet és hozzá a gyönyörű verset!
Ágikám! jobbulást kívánok, vigyázz Magadra! Felénk is elég sokan betegeskednek felső kéguti hurutban!A férjem most megy kifele belőle, előtte meg én voltam náthás és fájt a torkom. Én nem szoktam belázasodni.
Az előbb azért fejeztem be olyan hamar, mert megérkeztek a lányomék. Erre fele dolgozik a férje és reggel behozza, 2 után meg érte jön, hogy ne legyen egyedül.
Köszi a jó kivánságokat, ránk is fér, mert nagyon ugy néz ki, hogy én is elkaptam a kicsiktől. /hőemelkedés, köhögés és nagyon kapar a torkom/ Az este elmentem az orvoshoz, azt mondta, hogy nem lehet tudni, hogy fertőző-e, de jobb ha nem tartózkodok sokáig egy légtérben a lányommal.
Igy bevonult a volt szobájába, de igy legalább van körülötte valaki, ha kell.
Kész a kávé, aki kér, nyissa az ablakot, küldöm:-D
Nagyon hideg van odakint:-(
Jó reggelt, kellemes ébredést kívánok, majd nagyon szép napot Mindenkinek!
Margó és Rozika: nagyon szépen köszönöm a sok jó kívánságot.
Ágikám: jobbulást kívánok az egész családnak.
Tegnap délután haza engedték a lányomat. Minden rendben van, de 2 naponként be kell járnia NST-re. Az egyik szobatársa délelőtt szült egy 4,48 kg-os kisfiut, 52 cm-rel. Igaz, császározták, mert nem tudta megszülni azt a hatalmas babát.
Mind a 3 unokám beteg.
Jó reggelt és szép napot kivánok Nagyikák és Papi!
Rozika köszönöm szépen a képet!
Köszi a képet, nagyon aranyos:-)
Nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat kívánok Mindenkinek!
Jó estét minden Nagyinak és Neked Papi. Úgy látom az elmult két napban zajlott az élet.
Erzsike gratulálok a leendő kis jövevényhez.
Ági a lányodnál remélem most is rendben van minden.
Inci jó utat és szép időt az utazásodhoz, aztán tessék nekünk élménybeszámolót tartani, és sok képet hozni.
Cilus jobbulást, a mézes-káposztás pakolást még nem próbáltam, de a fekete nadálytő krémet igen, nekem bevált, a lányomnál is van,időnként ő is derékfájós.
Lányok nézegetem az unokáitok képeit, és nem győzök gyönyörködni és irigykedni, majd egyszer...
Legyetek jók, és vigyázzatok Magatokra.
Szép estét!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de véleményem szerint a mostani gyerekek nagyon szépek. Én sosem voltam elfogult, de tény, hogy nem tudtunk úgy kimenni az utcára, hogy meg ne állítottak volna, hogy milyen gyönyörűek a gyermekeim. Most szinte mindegyikre ezt lehet mondani. Úgyhogy minden nagymama és nagypapa büszke lehet:-)
Remélem, már készülődsz a "nagy útra"! Vigyázz magadra, és érezd nagyon jól magad!
Az unokáimra vonatkozó dícséreteket mindenkinek köszönöm! Nekem ők a legszebbek, legokosabbak, legügyesebbek, leg.... na, szóval, ők a "Legek"!
Úgy volt, ahogy megjósoltad: nagyon szép idő volt ma, csak reggel volt hideg. 10 óra után mentem el, mostanára meg már félig-meddig ki is pihentem a fáradalmakat.
Most még a holnap délelőtt miatt drukkolok - van még elmenős dolgom.
Sziasztok!
Katikám: Egy kicsit irigyellek... Nagyon klassz volt a programotok...
Cilus: örülök, hogy jobban vagy, még kúráld magad, nehogy rosszabbodjon az állapotod.
Csodás napunk van, jó lenne, ha még maradna 1 hónapig ilyen... Remélem egyetértetek velem:-)
Kellemes délutánt kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Örömmel írom, hogy sokat javult a derékfájásom!Vettem be gyógyszert, bekentem izomlazítóval!- azért még holnap reggel sem megyek futni!
Nektek jó egészséget kívánok, sok puszit küldök:Cilus
Szia Kati!
De jó, hogy megjöttél...:)
Legyen kellemes a heted.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)