40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Nagyon vigyázz magadra te is ,és mielőbbi gyógyulá
st!
A kazánnal mi is ezt tettük,sőt az olajkályhát is eladtuk.Egy péter-kályhánk van,ha nagy lesz a gond azzal fogunk fűteni.Sajnos kandallonk nincs ,pedig tervezgettük.
A tea mennyiséget megittam,nem görcsöltem,de olyan mintha a vesém nagy kő lenne,olyan nehéz.És folyton pisilni futkosok.Most pedig el kellmenem itthonról,nem tudom mi lesz.
A gyerekekhez sok örömöt kivánok!
Sziasztok, szép napot Nektek.
Felén 7 ágra süt a nap, + 5 fok van. Ilyen óriási hőingadozások, vannak- e kis országban.
Gyereke mindenki gyógyuljon hamar, vigyázzatok Magatokra.
Incikém akkor nagyon boldog leszel ma.
Rapiné Erzsike köszönöm szépen az emailt.
Szeretettel üdvözlök minden kedves Nagyit és Papit!
Jó egészséget, betegeknek, gyengélkedőknek gyógyulást kívánok!
A vizsgázoknak gratulálok!
Az unokázóknak nagyon kellemes napot, sok örömöt.
A lakásokba jó meleget!
Az útrakelőknek, és úton levőknek, a ház körül szorgoskodóknak óvatos közlekedést, balesetmentes,
összességében nagyon szép napot kívánok!
MIndnyájatoknak köszönöm a képeket!
Mártikám! mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nálunk is nagyon hideg van, félek elindulni, - agyon fagyva érek haza, pedig úgy be öltözöm, alig bírok mozogni!
Itt is nagyon hideg van -9 fok, de süt a nap!
Örülök, hogy jobban vagy,de kúráld még magad!
Egész biztos! Este 8-ra érkezik a gép, majd lesz fél tíz mire hazaérnek.
Vigyázz magadra ebben a hidegben!!
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Incikém minden rendbe lesz és szerencsésen haza érnek a gyerekek.
Nálunk nagyon hideg van -8 fok, de úgy néz ki lesz nap sütésbe részünk.
Mára már jobban vagyok, nem fáj a torkom, a hangulatom is jobb.
Sziasztok! Jó reggelt!
Incikém, egész biztos, hogy azért nem tudtál aludni, izgalmas napod lesz, tele vagy a várakozás örömével!
Biztos rendben lesz minden! Mikor érnek haza?
Jó reggelt, szép napot kívánok!
Nem tudom, hogy mi történt velem, már 5 óra óta fent kukorékolok, pedig éjfélkor feküdtem le. Talán, amiatt nem tudok nyugton lenni, mert a gyerekeim ma repülőre ülnek és jönnek haza, örülök nagyon, de közben izgulok, hogy minden rendben legyen és haza is érjenek!
Sziasztok Mindenkinek szép jó reggelt kívánok!!!
Köszi a képeket.Judit amit kértél elküldtem.Nagyon sok új nagyi van Őket is szeretettel köszöntöm.
Jó reggelt és szép napot kivánok Nagyikák és Papi!
A betegeknek mielőbbi gyógyulást!!!!!!!
A vizsgázóknak gratula a sikerhez.
Dórikám köszi a képet!
Már nem hiszek el semmit. Tegnap még, hogy kihúzzuk tavaszig a gázzal.Ma először 6 hét, utána csak három. Ki mondja meg az igazságot?
Remélem, mielőbb rendeződik ez az áldatlan állapot.Nekünk szerencsénk van, mert van cserépkályhánk. Meg villanytűzhelyünk és hősugárzónk.Csökkentettük is a gázhasználatot.
Sajnos csak most tudtam jönni, olvasom, hogy milyen sokan vagytok betegek. Mindenkinek jobbulást kívánok, vigyázzatok magatokra ebben a hideg időben lehetőleg ne sokat legyetek kinn. Ha tehetném én is a jó meleg szobából fórumoznék Veletek, és ki se dugnám az orromat.
Margókám, a reggeli ígéretem betartottam, délután unokáztam. A gyerekek sikeres vizsgáihoz pedig gratulálok mindenkinek.
Lehet kicsit zagyva voltam:)) régen volt már reggel 5.
Mindenkinek jó éjszakát szép álmokat kívánok
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)