40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ne aggódjál Katicám, nem csak Te voltál fent olyan korán. Én 4-kor keltem, csak ide nem jöttem még:))
Orvos után beszámolót kérünk:)
Hááát, megin nem esett egy csepp eső sem:((
Szép jó reggelt mindenkinek!
Katicám, örülök, hogy megmutatod dokinak! Hány napja történt?
Sziasztok!Szép estét nektek!
Nálunk estefelé kicsit lehült a levegő, fújt is a szél,de abba hagyta.Eső egy csepp sem.
Katikám én már nem adok tanácsot,látom a többiek minden szépet és jót írtak. Mindenkinek igaza van.
Kati!
Igazuk van a lányoknak, menj azonnal orvoshoz!!!
Nem játék, ki kell tisztítani szakembernek!!!A saját kutyánk harapta meg az unokámat, be volt oltva, mégis kapott tetanusz oltást a kutyust meg elaltattuk, mert sajnos nem ez volt az első esete, sajnáltam, de inkább a család biztonsága volt a fontos.
Apukámat a cicájuk karmolta meg, de orvoshoz vittük , mert az meg nem is volt beoltva, ő is kapott tetanuszt, meg többször átkötözték!
Úgyhogy orvoshoz azzonnal!
Hűha, a nővéreméknél már szakad az eső... Úgy 20 km-re laknak tőlünk, de az MSN-ben is hallom, ahogyan esik. Minket csak kerülget.
Papi: akkor igazoltan vagy távol:-)
Katikám, bizony jó lenne elmenni a sebészetre, mert a kutyák foga tele van bacikkal, de tudod ezt te is. Az orvos jobban el tudja látni a sebet, és így gyorsabban is gyógyulna. Vigyázz magadra.
Kellemes estét kívánok mindenkinek, és jó éjszakát, ha már nem találkoznánk.
BUDÁN VAGYOK ÉS NEHEZEN KEZELEM MÉG AZ ITTENI GÉPET DE MAJD BELE JÖVÖK A GYEREKEK LEFOGLALNAK
KÉT NAPJA NEM VOLTAM OTTHON SE
Sziasztok, további szép napot kívánok, és jó hűsölést.
Vigyázzatok Magatokra, mert nagyon meleg van, ne nagyon menjetek a napra.
Katikám én is azt mondom, mint Cilus, ezzel nem szabad játszani (még akkor sem ha be vannak oltva a kutyusok). Sürgősen menjél el vele dokihoz.
Jaj, Istenem, Katicám! A dagadás nem jó jel! Elég lett volna a jód is! Az alcohol összehúzza a sebszéleket és lehet, hogy még maradt benne kórokozó! Nem csak tetanuszt, hanem vérmérgezést is lehet kapni! - nem akarlak íjesztgetni! - a harapott, mart seb elég veszélyes! Lehet, hogy antibiotikum kellene, meg szakszerű sebtoilette!
Mikor történt? amig nem látja orvos, jeges borogatást tegyél rá! Kérlek, vedd komolyan, Vigyázz magadra!
(Bocsika, hogy ilyeneket írtam, ne kioktatásnak vedd, inkább jó tanácsnak!)
Sziasztok! Kertünket is csak kerülgetik a felhők, így marad a locsolás.
Katikám! Nagyon sajnálom, hogy megkapott a kutyád, már én is jártam így. Állítólag nem szabad kézzel szétválasztani verekedő kutyusokat, de a vizes locsolást nálatok nem ajánlom. Az a két "haramia" úgy látszik nemigazán csípi egymást. Legközelebb csak kapd fel az egyiket. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.
Remélem a többiek jól vannak. Papit sem láttam ma hozzászólni. Mi lesz így a kávéval?
Legyen nagyon szép, kellemesen eltöltött keddi napotok.
Sajnálom, hogy megkapott a kutyus, biztos nagyon fáj! - gondolom be van oltva! .....azért nem ártana dokinak megmutatni, nem tudom milyen mély lehet.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nálunk sem lett eső, úgy látszik elíjesztettem az esernyővel. A felhő elvonult, süt a nap, pedig nagyon kellene az eső!
Szép jó reggelt, szép napot mindenkinek. Sajnos, a két hisztérika kutyám összeugrott, szét akartam válsztaniőket és az egyiknek a foga belehasított a kézfejembe, így nagyon nehezen tudok internetezni, olyan vagyok mint a villám: néha-néha lecsap, azt is mellé! Bocsika, ha most nem küldök semmit, mert ugyancsak fáj a mancsom.
Zápor volt itt is, most reggel, de csak éppen benedvesítette a járdát, már a fák koronája alatt semmi nincs.
Tvábbi szép napot!
Sziasztok!
Jó reggelt szép és vidám napot mindenkinek.
Az esőt küldjétek felén is.
Szép jó reggelt kívánok!
Elindulok "járni", de viszek magammal esernyőt, mert dörög az ég és fülledt meleg van.
Puszi:Cilus
Sziasztok!
A végén nem mentem el a fogászatra. Nagyon bedagadt a lábam, és fájt is, megaztán ez a meleg... Majd kérek másik időpontot. Úgyis csak rendbetétel a cél.
Legyen nagyon szép és kellemes az estétek.
Mindenkinek kívánok szép estét.Nálunk ma nagyon meleg van 30 fok fölött.Engem ez nagyon megvisel.Már ígérik a viharokat,de eddig még nem érezni a lehülést. A gyerekeket is csak késő délután és árnyékban engedtük ki a játszótérre.
Dórikám túl vagy a fogorvoson nem kínoztak meg nagyon?
Jó pihenést és szép álmokat nektek!
Szép jó reggelt, és vidám, egészséges hetet, jó munkát, pihenést kívánok nektek.
Papi én is lemaradtam a kávéról, de most én főzöm a következő adagot, szívesen kínálom aki kér, fogyasszuk együtt.
Ne is beszéljünk politikáról, mert tényleg "felforr az ember agyvize".
Szép hétkezdést!
Papi! Ma nagyon korán kávéztál? Le is maradtam róla...
Jobb ha nem hallgatunk híreket, mert csak a vérnyomásunk megy fel tőle. És még ők sirámkodnak...
Ma, megint meleg lesz nagyon, én meg pont délidőben megyek fogászatra. Majd lengén öltözködöm, mert a fogorvosnál igencsak megizzadok:-D
Nagyon kellemes napot és jó egészséget kívánok mindenkinek.
hát mikor hallom a rádióban ,hogy ezek a kedvenc politikusaink mennyi jutalmat kapnak felforr bennem a düh... egy évben 58 millió szegénynek...
megdolgozik érte ? engem mélységesen felháborít...
Jó reggelt mindenkinek!
Legyen ez a hét is szép örömteli vidám, a mai nap csodás.
Nálunk süt a Nap és 16°C van szépen füttyűrésznek a madárkák.
Remélem mindenki jól van az unokák is.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)