40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Mondom, hogy hülye a masina!, most aztán lehet medzgerélni a sorok között!!!
Na, mégegyszer, hátha sikerül: Cilus, a repülés közben a súrlődási erő lekasza b...sz@lta, így csak morzsák maradtak, de az is isteni fincsi. Köszike!!!
Incikém, nagyon jó "mindzsó" és egyéb áztatást kívánok, masszasd magad fincsi jóra, tudod: szem behunyva , agytekervény-munka, ez nem megcsalás, a Vesta szüzek őrzik a tűzet. Érezd magad nagyon jól!!!
Incike!
Érezzétek jól Magatokat, sokat lubickoljatok, sétáljatok! Kellemes időtöltést kívánok!Puszi:Cilus
A fenébe is, Ciluskám, a repülés közben a surlódási erő el kasza-b....&szálta, igy csak Incikém, isteni fincsi, jó morzsa maradt, de fincsi!!!
Incikém, nagyon fini, jó "mindzsó" és egyéb áztatást kívánok, maszsasd magad fincsi jóra, tudod, szem behunyva, agytekervény-munka, a Vesta szűzek addig is őrzik a családi tűzhelyet. Érezd magad nagyon jól!
Mindenkinek szép álmokat, majd hétvégét, ünnepet kívánok!
Legyetek jók a jövő héten, de ne nagyon! Majd gondolok rátok a jó meleg vízben!
A jövő szombaton jövök haza, addig nagyon fogtok hiányozni!
Nyiss ablakot Katica!
Röpül a kakaós csiga!
Minden napot áldok,hogy ilyen melegszívű emberekkel beszélgethetek!
Köszönöm nektek a sok segítséget!
Ha valakinek szüksége lenne valamire én biztosan mellé állok!
Szuper nagyik vagytok!
Sajnos és húsvétkor elveszítettem az anyósomat,azóta se hevertem ki!Imádtam,mert tüneményes ember volt!
Köszike, örülök, hogy megagy, hol"PUNNYADTÁL" eddig, már köröztetni akartalak Mártikám. Nem tudtam, hogy hol a "viharban" vagy? Esett felétek is, azért ütötted fel a buksidat, mint a friss, harmatos gombuci? Örülök, hogy vagy már, puszika.
Apropó, tudsz valmit Nitánról, Erzsókról, Kata5o-ről, és még sorolhatnám!
Azt mi is nagyon szeretjük!
Szép estét kívánok mindenkinek!
Ma délután nagy meglepetés ért!Kaptunk egy ismeretlen embertől egy nagy zsák kupakot!
Sajnos nem tudom ki ő,mert letette a ház elé!
Hát gondoltátok volna!
Szerintem a ti segítségetekkel holnap a postás is hozz csomikat!
Na, Incékém, csak szép sorjában, mint a falúsi biróságon!! Előbb, most eredj neki a pihinek, mer ez a legfontosabb!!!
Az én, görögkatolikus jó Istenem segítsen meg, hoyg igazat mondok, nekem is megvan az apai nagyamamám szenes vasalója, és ha családi buli van, mindig azt használom, lehet parazsat venni bele, ami -egyébként, a kerti grillekhez kell, úgyhogy ki ne dobd a jó istenért, mert egy ilyen vasaló most kb. 45-5oooo-t ér. Viszont Isteni, -felőlem vedd kis i-vel, vagy nagy i-vel, de ne dobd, ki, inkább elmegyek érte, és add nekem , ha visszajöttél. A szép szelet marhahúsit, csak ne legyen zsíros, mondjuk a szegy nem jó hozzá, de "lapicka, combika, egy kicsit besózod, nem szabad hogy levet engedjen a húsi,CSIRKECICIVEL, PULYKACICIVEL is kiváló, csak ezek után valamilyen szósz kell és knédli, vagy krumpipüre, de a legjobb a hagymás tört krumpli, szóval, ha fórró a vasaló, -nálunk BAZ megyében úgy mondták, hogy "vászonforró" utána, enyhén "lapicgálva, majd rátartva megsütigeted a húsít. És Isteni!!! És ha fórró a vasaló, nem tart soká, mert a vége félé, bátran rányomhatod,és tarthatod rajta, amikor egy enyhe kéreg van már a húsikán!
Idefigyel Kobzoska!
Ne próbálj eltűnni, mert utánad menek!!!
Olyan szenes vasaló még van az Édesanyámnak, szerinted a faszén jó bele, mert akkor nem a kerti grillen sütögetek, hanem azt fogom kölcsön venni!
Egert most már én is szeretem, amióta a barátnőm ott lakik, másnak látom, mint amikor csak továbbképzéseken átfutottam rajta.
Mi van az erkély üveggel?
Ja, és azt kihagytam, hogy itt ettem a legfinomabb, szenes vasalóval -INCI FIGYELJ, TE VASALTÁL- vasalt sült húsit, fenségeds volt. És tényleg, szénparazsos vasalón vasalták a marhaszeletet.
URAM ISTEN, TÉNYLEG MENJEK VADÁSZNI? ELEGETEK VAN BELŐLEM, CSAK ŐSZINTÉN, MINT AZ ELBÖKÖTT KICSERKÉSZ, HAJDANÁBAN ÚTTÖRŐ, ÉRTEK ÉN A SZÓBÓL, SEMMI CICÓ, KITEKATT, NEKEM MEG SICCCCC!.... Bár egyszer élünk, és milyen sz----@rul, lehet, hogy engem is levesznek, mint a száradt ruhát a kötéllről????
Na és minekünk!!!, hát hiába várjuk a jó szerencsét, csak annak aki utazik, mi meg Maradunk maradra????
Akkor soha többé nem ismerem Eger "országot",pedig de sokat voltam ott "Megboldogült ...... koromban!!!, és nagyon imádtam, és most is imádom azt a várost, szerintem a világ egyik legbájosabb városa, mindig imádtam oda menni, és a városnézést megcsinálni, soha nem kértem helyi idegenvezetőt!
25 év tapasztalata elég volt, hogy egymást segítsük, főleg, ha kisgyerekes volt a partner helyi kisérő, ugye még azért mindig él az a mondás, hogy: Liben, und lieben lassen, és remélem ennek nincs hyperpigmentált, rasszista, stb felhangja?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)