40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Jó reggelt!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a betegeknek.
Legyen nagyon szép őszi napotok.
Köszi Mártikám, az lesz...:) Most egy csipkebogyó teát készítettem magamnak.
Biztosan a H1N1:)))) A jövő héten kapjuk a védőoltást.
Jó reggelt mindenkinek!
Rozikám!Coldrex!!!!Tegnapelőtt ráadásként patakzott az orrom,kétszer két szemet bevettem,és kutya bajom.Csak amúgy!:))
Jó reggelt....
Papi, van még egy kis tea? Én is megfáztam...:( Folyik az orrom, fáj a fejem...:(
Sziasztok!
Ágikám, remélem szépen rendbe fog jönni az unokád bőre.
Délután én is unokáztam. Mivel a hétvégén B.csabára megyünk Hoxa találkozóra, így most köszöntöttük fel a fiamat, ünnepelni pedig majd a jövőhét végén fogunk. Imádni valóak a tündérkéim. Olyan jó, mikor hozzámbújnak, és mondják, hogy szeretlek mama.
Elnézést kérek, amiért most nem küldök képet, de nagyon lassú a gépem, így nincs idegem szenvedni vele. Holnap áramszünetet jelentettek be, így napközben sem leszek.
Mindenkinek kívánok jó éjszakát, nyugodt pihenést.
Én is itt vagyok,csak nem írogattam,mert elég sűrű napjaim voltak.
A hétvégi szülinapi buli az utazásokkal.Hétfőtől újra a munkahelyem. Hiába a szép idő,mindeki mintha beteg lenne. Köhög,prüsszög és orvoshoz jár. A média is jól megszédítette az embereket az új influenzával. Aki egy kicsit köhög,folyik az orra, már rohan az orvoshoz. Arra senki nem gondol,hogy a reggeli hűvös miatt nem kellően öltözködik és csak simán megfázik.Szerintem érdemes a régi jól bevált népi gyógymódokat is kipróbálni. Persze ha a láz magas és sokáig kezelhetetlen akkor, orvos kell.
Jó hírem is van.A kicsink égése szépen gyóygult, már nincs kötés a lábacskáin.Jó kedvű, vidám.
Utólag is kívánok az ünnepelteknek minden szépet és jót!
A betegeknek mielőbbi javulást.
A szép estéhez és kellemes éjszakához küldök mindenkinek sok puszival egy szép zenét.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XXihUWz-bzI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XXihUWz-bzI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Legyen nagyon szép estétek!
Most jöttem meg a szülő értekezletről.Imádom ezeket az esti programokat.Azért hál' Istennek nem húzta sokáig a tanító néni.
Tényleg sokan eltüntek a fórumról.Én Ágikáról tudok alliterációról.Ő egy másik oldalon énekel és nagyon-nagyon szépen.Ha van időtök hallgassátok meg tényleg csodállatos.
Én nem tűntem el!!!
Írogatok is, de a többiek tényleg nem tudom, hogy hová lettek!
Jó reggelt, szép napot!
Papi, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz velünk kávézni. Mielőbbi gyógyulást kívánok, mert a kávé nélküled, nem az igazi:-)))
Katikám, nagyon hiányzol, remélem gyorsan rendbejönnek a dolgaitok, és ismét többet leszel közöttünk. Azért pihenj is közben...
Sajnálom, hogy a többi nagyi "eltűnt" a fórumról, nekem hiányoznak, de mindenki maga tudja...
Kívánok mindenkinek kellemes és tevékeny szép napot.
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek.
Papi mielőbbi gyógyulást.
Mártikám pedig az nem jó, ha nem tudsz aludni.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Papi,gyógyulj meg minél elöbb!Adri unokádnak nagyon sok boldogságot kívánok!
Szép jó reggelt, szép napot kívánok Kedves Nagyik és Papi!
Neked Papi, gyógyulást, még nincs itt a nátha ideje, gyorsán próbáld kikúrálni a náthát, és élvezd még ezt a szép, aranyos jó időt egészségesen.
A születésnaposokat szívből köszöntöm, sok boldogsádot, és minden jót kívánok!
Sok-sok elintézni való gyűlt össze, a nővéremnek kell segítenem, mert ő nem igazán tudja, mikor, hova kell lépni, merre kell jönni-menni este későn jutok csak haza, de akkor már a fáradságtól éppen hogy az ágyamat meglelem, de gondolatban itt vagyok a fórumon!
Jó reggelt Mindenkinek.
Papi jobbulást.
Sziasztok!
Először is, nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok a születésnaposoknak.
Ma ismét csodálatos az idő, ezt ki is használom. Mosok, leszedem a maradék paradicsomot, főzni szerencsére nem kell.
Kellemes szép napot, és időtöltést kívánok mindenkinek.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek.
Csodás szép napot kívánok mindenkinek!
Papi!
Finom volt a kévé!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)