40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szia!
Volt már máskor is hasonlóban részem, de ez most egészen más, nem használ se a gyógyszer , se a ken cefice, hirtelen egy őrült szúrás, borzalomas fájdalom, nem tudok tovább lépni, aztán elmúlik!
Majd a jövő héten talán kideríti a doktornő mi a nyavala ez!...vagy nem
Jó unokázást!Nagy boldogság, az enyémek már egyre ritkábban jönnek, Ádámom meg külföldre költözik az apjával, 16-án repülnek!...féltem, tudom ez is a bajom!
Sajnálom Incikém, hogy fáj a derekad! - talán az időjárás változás? - talán egy rossz mozdulat?
.....azért egy picit próbáld mozgatni, - izomlazítót szedni - mert akkor teljesen beszűkülnek a mozgások és az nem jó!
Az almának nekiálltunk tegnap este, (mos, hámoz, dinsztel) - ma reggel sütés, 8 órára kész lett a mákos - almás rétes. Utána mentünk a piacra, majd rendelő, gyors ebéd, 1 órára mentünk unoka felügyeletre. A rétes nagy része odavándorolt - pici unokám megevett egy egész szeletet. Hétvégén újra sütök, mert a fiamék is nagyon szeretik.
Holnap bölcsi után meg nálunk lesz Gellértke.
Kint voltunk a Balatonon pár napig, hazapakoltunk, már nem hiszem,hogy kimegyünk.
Kezd kihalni,mint mindig szeptemberben.
Nyitva van az ablak küldheted a rétest!:)
Ő jól van, bár ilyenkor tanévelején mindig sok a munka...
Én nyalygok, le vagyok lombozódva kicsit és fáj a derekam, nem mindig, csak ha úgy mozdulok...bejelentkeztem az orvoshoz, majd a jövő héten lemegyek hozzá.
Egy kis rétest én is kérek..:)
Szép napot!
Csúszik a rétessütés, - nem rég ért haza a Gy. a kertből, ma már nincs kedvem almát hámozni, reszelni.
Reggel piac, majd rendelő, főzés - és csak utána jöhet az alma.
.....ha kész lesz a rétes, küldöm!
Jó éjt! Puszilunk!
A nagyon csinos lánykád is jól van?
Szia!
Fagyasztani nem tudom, de fel lehet kötni és szellős helyen sokáig eláll, a párom abasári gyerek, volt úgyhogy a nagynénjei még télen is adtak szőlőt....hú , de régen volt már!!!
Puszi mind a kettőtöknek!
..holnap megyek rétest enni, bár éppen fogyózok!
Én kénytelen vagyok eltenni! - a férjemnek a kert a hobbija- hozza haza a sok termést, hogy rakjam el télre.
Ma is almát hoz - segít feldolgozni is - holnap mákos-almás rétes lesz.
Két embernek valóban nem kell sok! - a nagy fagyasztóládám már megtelt, a fagyasztószekrényt meg nem akarom bekapcsolni.
Szia !
..Te is ügyes vagy!..én már nem igen rakok el, kettőnknek kevbés kell és az idén minden drága volt, talán meg fogom tudni venni!
Kipihentem..:) köszönöm..:)
Csak hármasba voltunk a 2 fiam + én. A férjem csak néha jött ki hozzánk. és képzeld azt mondta, hogy olyan szép nyugott az arcom..:)Nagyon jó volt kint.. na de holnap suli..az is jó lesz..:)
Azért már jobb a hőmérséklet,legalábbis felénk.
Persze majd visszasírjuk a télen....:)
Én is megvártam a kánikula végét addig nem kapcsoltam be a sütőt,sem a vasalót. A héten jól lakattam az unokáimat,jövő héten már menzán esznek.
Ma krumplis-káposztás batyut csináltam, majdnem el is fogyott.
de jó nektek Papi. :)
felénk még szenvedés van
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon kellemes vasárnapot kívánok. Nálunk is lehűlt kissé a levegő, most nyitva ablak-ajtó, picit jár a levegő.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)