40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Jó reggelt!
Hosszú volt a tél, bizony már a madarak is nagyon várják a jó időt és a napsütést, mert nem sokat láttunk belőle mostanában.
Azért kívánom, hogy töltsétek kellemesen a napot, vigyázzon mindenki magára. Remélem, betegeink nincsenek? Ha mégis, akkor jobbulást kívánok nekik.
Jó reggelt kedves Barátnőim és István!
Én is túl vagyok a kávézáson, s várom, hogy még világosabb legyen és tovább enyhüljön az idő.
Akkor indulok vásárolni - sétával egybe kötve -, addig itthon teszek-veszek.
Kívánok Mindnyájatoknak kellemes napot és napsütést, mert már nagyon ránk fér!
Drága Nagyik és Papi!
Mindenkinek nagyon kellemes reggeli ébredést kívánok!
Segítségűl küldöm a finom friss kávékat!
Legyen nagyon szép napotok!
Minden kedves barátnőmnek, Istvánnak nyugodalmas, jó éjszakát kívánok.
Reménykedjünk, hogy holnap kegyesebb lesz hozzánk az idő. Hideg éppenséggel nem volt, de itt is fújt a szél.
Megnéztem Papi kisunokáinak a farsangi képeit!
Elolvadtam tőlük!
Csodállatosak!
A szél nálunk is nagyőn fúj egész nap!Még jó hogy az eső nem esik!
Tegnap olyan szép idő volt,ma meg tessék megint elromlott!
Hát soha nem lesz már tavasz?
Mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok!
Itt reggel nagyszemű hódara esett, most meg szakad az eső és nagyon fúj a szél...még jó, hogy délelőtt elintéztem a dolgaimat!
Sziasztok!
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek.
Szép kellemes délutánt kívánok mindenkinek!
Ismét van friss kávé,tartsatok velem.
Lassan már csak ezt tart életbe.Éjjel keveset tudok aludni ilyenkor meg már nagyon álmos vagyok,de csak addig tudom a netes dolgaimat elintézni amíg a picim alszik!
Vidám, egészséges hetet kívánok nektek.
Dudubaba köszönöm a kávét.
Grany60 minden jót és szépet leánykád születésnapja alkalmával.
Ugyan ezt kívánom minden ünnepeltnek, nem szeretnék senkit kihagyni. Mostanában annyi névnap, szüli nap van, előfordulhat, hogy valaki ki marad a köszöntésből, de ez nem szándékos.
Sziasztok!
Nagyon szép és kellemes hetet kívánok,a betegeknek gyógyulást.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Most egy kicsit még borongósnak tűnik az idő, de remélem, hogy a délelőtt folyamán ismét láthatunk egy kis napocskát.
Dudubabának köszönöm a kávét. Dórikám, örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek.
Nagyon szép reggelt kívánok mindenkinek!
Lefőztem a kávét tartsatok velem!
Dórika!
Örülök hogy szerencsésen hazaérkeztetek és hogy nagyon jól éreztétek magatokat!
Sziasztok!
Szerencsésen hazaérkeztünk, nagyon jó volt, sok mindent megnéztünk, nagyokat sétáltunk, jókat aludtunk.
Az ünnepelteknek minden jót, szépet és sok boldogkságot kívánok.
Minden ma ünneplőnek nagyon sok boldogságot kívánok!
Délután szépen sütött a nap végre ki tudtunk menni egy kicsit játszani!
Legyen nagyon szép estétek!
Szép álmokat kívánok mindenkinek!
Sziasztok Mindenkinek!
Ma kihasználva a gyönyörű napsütést, egész délelőtt az utcai kerítést és a kapukat síkáltuk, mert az átvonulóban lévő fagymadarak itt pihentek meg egy kicsit, rengeteg zsidómeggyet megettek a környék fáiról és összepiszkították a falat.
Kellemes vasárnapi estét, az ünneplőknek nagyon sok boldogságot kívánok.
Legyen szép mindenki álma.......
Most olvasom, hogy nemcsak Papinak, Rapiné Erzsike unokájának, hanem sokaknak van a születésnapja.
Kívánok mindnyájuknak nagyon jó egészséget, sok-sok boldog pillanatot és további hangulatos ünneplést.
Ágikám! Az ünnepeltjeidnek nagyon sok boldogságot kívánok. Természetesen Neked is.
Köszönöm a szép képeket.
Gyönyörűen süt a nap! Bár fúj a szél és meleg sincs.
Nálunk is ünnep ünnep hátán kezdődött.A tesókám Zsuzsanna, Marcikám tegnap volt 7 éves, az uegyetlen unokaöcsém ma 39 éves.Igy hát minden ünnepeltenek a tieiteknek és az ez enyémeknek is minden szépet és jó kívánok!
Egy kis tavasz idézve küldöm ezt a zenés képet mindenkinek , kellemes jövő hetet nektek.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DjOxntSdbKQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DjOxntSdbKQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Sziasztok! Gyönyörű napsütés, kívánok mindenkinek kellemes vasárnapot.
Rapiné Erzsike! Kis unokádnak sok boldogságot, egészséget kívánok szüli napja alkalmával.
Sziasztok!
Örömteli szép napot kívánok.
Az ünnepelteknek minden szépet és jót.
A betegeknek jobbulást.
Mi most ebédeltünk, a pogácsám kell nem sokára sütöm.
Szép jó napot, jó étvágyat a vasárnapi ebédhez!
Köszöntöm és gratuláciom minden kedves ünnepeltnek!
Gyengélkedőknek jó egészséget, üdülőknek jó pihenést!
További szép napot, a holnap munkábamenőknek vidám hétkezdést, az otthonmaradóknak további jó pihenést!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)