40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
itt vagyok újra remélem most már lemúlik rólam
ez a nyavalya ami eddig távol tartott tőletek
szép napot mindenkinek
Szép jó napot kívánok mindenkinek.
Nálunk már süt a nap.
Sziasztok!
Napsütéses szép pénteki napot kívánok mindenkinek. Betegeinknek mielőbbi gyógyulást.
Gratulálok, szívemből kívánom, hogy mihamarább képességének megfelelő munkát találjon.
Ugyan ezt kívánom minden levelező társamnak, barátomnak.
Jó egészséget és szép napot kívánok mindannyiótoknak.
Szép reggelt!
Dudubaba olyan nagy szived van..:)
Szép reggelt kívánok mindenkinek!
Kész a finom kávé!
Gratulálok én is a gyermekednek a sikeres vizsgához!
Én nem elvesztettem a munkahelyem,csak letelt a gyesem és nem tudtam visszamenni!
Két beteg szülőre nem hagyhatom itt a picit.Mi 3km-re lakunk a falutól és ők már nem tudják elhordani a bölcsibe,egész napra meg nagyon sok nekik.Ezért most munkanélküli vagyok és ha akad valami/posta helyettesítés/azt elvállalom.Nem vagyok válogatós jöhet bármi,csak mellette tudjam vinni a picit bölcsibe.Nem egyszerű,de ez van.
Itthon sem unatkozom van mit tennem a házi munkák mellett is,de azért egy állandó munkahely kincset érne.Nem panaszkodom,a jó Isten majd megsegít és talán lesz valami munkám.Addig meg csinálom a gyűjtéseket ezzel legalább segítek a sulinak meg az ovinak.Nagyon kevés pénz jut nekik minden kis nyeremény jól jön.Na,meg a szülők is örülnek,ha mondjuk az osztálykirándulásra kevesebb pénzt kell majd bevinniük.
Bocsánat,egy kicsit hosszúra sikeredett!
Legyen csodásan szép napotok!
Az idővel nem volt semmi probléma, bár ilyen maradna még egy hónapig.
Az orvosnál nagyon sokan voltak, én most gyógyszerekért mentem, és az elkészült leleteket vittem el. Már kifelé jöttem, amikor eszembe jutott, hogy a szívemet nem hallgatta meg, így visszamentem hozzá. A vérnyomásom rendben volt, viszont most is tapasztalt szívritmus zavart. Írt még fel kétféle gyógyszert a többi mellé.
Nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat kívánok mindenkinek.
Ma olyan jót kirándultunk. Olyan szép idő volt..:)
Lehet, hogy maradna otthon a dudubaba de nembiztos, hogy az anyagiak megengedi neki..:(
Sziasztok!
Jó tanácsot mindig szívesen olvasok, mert ha hallottam is róluk, de elfelejtem, így nagyon köszönöm az "okoskodást".
Minden betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok.
Én délután megyek orvoshoz, gyógyszerekért, és további kivizsgálások miatt.
Mindenkinek olyan szép napsütést kívánok, mint amilyen nálunk van. Örömteli szép napot.
fiatal még majd talál ujat...
és a gyerekek melett az otthoni dolgok is munkák lesznek..én meg azt mondom tarts egy pár hónap szünetet a gyerekeknek javára lesz....
Szép reggelt kívánok mindenkinek!
Kávé?
Szomorúan olvasom vissza,hogy több kisunoka is beteg.Mielöbbi gyors gyógyulást kívánok nekik.
Igazat adok Incikének,amikor közösségbe kerülnek a gyerekek sok bacit elkapnak.Ez Bencémnél is így volt,de ahogy suliba kerűlt ez megszűnt.Mondjuk nem bántam volna ha valamilyen gyerekbetegséget is elkap,mert 11 éves és még egyiken sem esett át.
Papi!
Én is szeretnék neked gratulálni!Mindig csodálkozom,hogy hogyan van ennyi erőd és kitartásod!Nálam néha a két gyerek is kiveri a biztosítékot.
Megemelem elötted a kalapom!
Délelött megyek a munkanélkülibe vissza kell jelentkeznem.
Legyen csodás napotok!
Én is nagyon örülök Neked!!!...gyere máskor is!!!
Jó azoknak, akiknek ilyen picike is van még a családjában, az enyémek már nagyok, Bencém aki, most 8-kos volt itt kicsit együtt készültünk, a papa a történelemben, én meg a kémiában segítettem neki!
Nagyon szép, unokázós hetet kívánok!
igen persze!
Az is egy nagyon jó ősi praktika, hogy teszel egy kis disznó zsirt a tenyeredbe + kicsi kristálycukrot és ezzel jól bedörzsölöd a kezed lehozza az elhasznált hámsejteket és puha bársonyos bőröd lesz. A láb börkeményesedésére is jó a disznó zsír..:) na jól an nem okoskodok tovább..:)
Jó éjt..:)
Ez ugye "igazi" disznózsír?
Halottam róla, hogy sok mindenre jó.
Amikor az első kislányom megszületett, (1968)a popsikája nagyon piros lett, hiába mostam állandóan,ötször is kiöblítettem a pelusokat. Kaptam kenőcsöket, de nem használt. Egy idős néni adott eredeti disznózsírt, mondta kenjem be vele, s láss csodát, pár nap alatt behegesedett, elmúlt.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)