40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok nagyikák és papi!
bocs nem voltam néhány napig,de még fel sem tudtam lépni, ismét elcsapott az a bizonyos a fejem felett.
Először a sógornőm került kórházba, szombaton meg az anyukámat vitte el a mentő.Remélem holnap már hazaengedik, a sógornőm is szombaton jön haza.
Azt mondják úgy szép az élet ha zajlik, eddig rendben is na de ennyire. Engem a nátha kapott el, de nem biztos a nátha, mert reggel has mars, egész nap émelygés. Már csak egy lepedő hiányzik az orrom alól. Csak akármilyen beteg lehetek, soha nem leszek lázas, nem fölfele, lefele megy a hőmérsékletem, és izzadok mint a szakadt ló. Nem baj bírtam már ki kutyábbat is. Minden gyengélkedőnek mielőbbi jobbulást kívánok, úgy látom sok helyen vannak betegek, és lázasok. Az ünnepekre mindenkinek kötelező a jobbulás☺
Szép jó reggelt. Esik a hó!
A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok.
Jó reggelt!
A betegeskedőknek jobbulást!!
Kemény hideg van! Mindig kikisérem a kisfiam reggel köntösbe hát azt hittam megfagyok...most nagyon bele húzott a tél..:( Valami kis emelés volt a mostani nyugdijba vagy legalább is a párom kapott + 4500ft. Azt hittem az az.
Dudukám a kicsifidat kikéne vizsgálni. Nem jó ha ijen magasra szalad a láza az nagyon megterheli a szervezetét. Jobb vigyázzni...
Legyen szép napotok!!
na kávézzunk,az apósomnak semmi baja nincs ..ő kinti állampolgár/svéd-magyar/ de mint nyugíjas sokat van itt...a nyugdíja a leirtnál is több de elköltött belőlle..szerencsére..ár nem igazán tuja magát kontrolálni..elég nehéz vele tegnap háromszor indult haza...
Adri is beteg de a lázát könnyen le tudtam húzni..
Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Itt nagyon hideg, tiszta, téli idő van. Egyelőre nem esik semmi, a mellékutak masszív jegesek, nagyon csúsznak.
Lánykáim ma kirándulnak Kassára, lelkükre kötöttem, hogy nagyon öltözzenek fel.
Szép reggelt kívánok mindenkinek!
Remélem a betegeskedők jobban vannak.
Bálintom megint belázasodott tegnap reggele.
Nem tudom mi ez nála,pillanatok alatt 40 fokos láza van és amilyen gyorsan jön olyan gyorsan el is múlik.Estére már semmi baja nem volt éjjel többször megnéztem,de semmi.
Ki tudja mitől van ez?????????????
Dórika!
A fiadéknak és nektek is szerencsés utat és jó pihenést kívánok!
Papi!
Elképesztő hogy mik tőrténnek a mai világba.A pénz ugyan elveszett,de remélem apósod jól van.
Igyunk egy finom kávét!
Bocsi, nem tudom, miért mentette, még be sem fejeztem...
Tehát:
a decemberi nyugdíjon nem volt rajta a 0,6 % emelés. Nem, mintha ez összegében sok lenne, de januárban azért nem mindegy, hogy az emeltet emelik-e...
Legyen nagyon kellemes, szép napotok!
Sziasztok, jó reggelt!
Nem tudom, szóba került-e, de a decemberi nyugdíjon nem volt rajta a 0
Sziasztok!
Reggel nem volt Net...köszönöm bnedora , hogy örülsz hogy nem lett semmi bajunk az úton. :)
Nektek is jó utat! Mindenki vigyázzon az utakon!!! hamar meg van a baj..
A betegek gyógyuljanak meg!!
Jó reggelt! Köszönöm a kávét!
Szép napot kívánok.
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Dórikám szerencsés utat a fiadnak és nektek is.
Örülök, hogy szerencsésen haza érkeztetek. Nagyon rossz idő várható a napokban. A fiam csütörtökön megy síelni Ausztriába, mi pedig vasárnap Berekfürdőre. Remélem nálunk sem lesz probléma.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
Megjártuk az utunkat. vettem ezt-aszt. Már nem igen akarok költeni na nincs is nagyon miből.
Odafelé csúszott az út vissza felé már jobb volt.
Szép napot.
Köszönöm a kávét, jó egészséget mindannyiótoknak.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)