40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Kellemes délutánt mindenkinek, jó pihenést aki megteheti.
Itt is hideg van, nem akar jó idő lenni, pedig a hétvégére tavaszt igértek.
Fáj a fogam.
nagyon rossz alvó vagyok...mindig nagyon korán felkelek kidob az ágy.../valószínű asztmásoknak nem jó a fekvő helyzet../
ma főtt krumplit főzök csak mert olyan beteges itt mindenki
na nehogy mámmm mindig te jársz az élen..:)
Szép ló reggelt! de azért kávézzunk..:)
jó reggelt nálunk még a kutya is beteg lett...
kávé készen....
Szürke,nyálkás az idő Egerben,a reggeli órákban még hó is szállingózott.Pedig én már a tavaszt várom !
Ahuslevesek közül a sertés/orja/, a marhahusból készült leves és a kocsonya ellenjavalt a reumatikus és a köszvényben szenvedőknek! Sajnos mindkettőben szenvedek,de azért ritkán megeszem ezeket is. A kocsonyát imádom,most is szivesen megenném!
Szép napot mindenkinek. A betegeknek mielőbbi gyógyulást.
Süt a nap 7 ágra. Vissza tér a tél.
Szép napot mindenkinek!
Sajnos itt nagyon bebújt és alszik valahol, mert csak -4 fok van és ronda az idő!
Mindenkit üdvözlök, a betegeknek jobbulást. Most géphez tudtam ülni, a kicsi unokám most el van foglalva a Minimax műsorával, de szerintem nem sokáig. Csak bejelentkeztem, nehogy azt higgyétek, hogy elmaradok. Péntekig lesz itt, utána már szabad leszek (sajnos).
Hát akkor pá mindenkinek.
Tessék gyógyulgatni!!..:))
A galamb leves nagggggggggyon finom. De most nemtudok lőni..:))Marad az a ronda disznó..:))
Legyen szép napotok!!
sajnos hozzánk sok helyről jönnek össze a bacihordók gy most érte el a legvacakabb Adrit hányt stb szóval remélem majd csak kilábalunk ebből
mi már kicsivel jobban vagyunk...
kávézzunk...
én is abban a tév hitben vagyok hogy a csont leves jó egy betegnek..galamb sose jutna eszembe
Kellemes ébredést, szép jó reggelt örömteli napot kívánok mindenkinek.
A betegeknek mielőbbi jobbulást, aki ünnepel sok boldogságot kívánok.
Na, ez a nap is elmúlt!
Titeket, de főleg téged vártak a szüleink...és nekünk is hiányoztál! Örültek a képnek, édesanya rögtön sírva is fakadt....sorban hívták őket az unokák is, Judit pedig eljött családostul...késő délután jöttünk haza.
Közben a kívánság műsorban is köszöntöttük őket, igaz, nem olvasták fel, de többször megjelent a felirat, majd a kezükbe adtam a nekik írt verset is...szóval, szerintem sikerült nekik megint egy szép napot szereznünk!
Te pedig gyógyulj meg!!
Szép estét mindenkinek
Azért vigyázat a hóslevessel...nem orvosság hanem méreg a köszvény és izületigyulladás esetében.
Különben is orvosságként csak a galambhúslevest tartja a népszokás lés még ma is az orvostudomány.
Bocsi, hogy elrotottam az étvágyat.:((
A tyúkhúsleves a levesek "királya" szól a mondás.
Én is nagyon szeretem, még ha nem "falusi" is.
Sokszor készítek. A betegeknek mindig is azt szoktak főzni. A hétvégén is volt,a főtt húshoz zsemlemártást csinálok legtöbbször.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)