40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Drága, aranyos Erzsókom!
Ettől nagyobb örömet nem is írhattál, volna. Bizony az nem jó dolog, ha műtétre kell, hogy sor kerüljön, pláne nem még ilyen kényes területen, mint a fej.
Tudod már előzőekben megbeszéltük, minden azon múlik, hogy a Te gondolataid merre visznek. Nos, hát most nincsen más tenni valód csak a saját akaratoddal, a gondolatátvitel erejével meggyógyítani saját magad.
Említettem már a gondolat gyógyító erejének a Maya és a tibeti naptárban a hold járására épülő az ún. „Tízmilliószoros napokat,” vagyis a 4 legjelesebb buddhista ünnepnapokat.
Valamint a Nyugati Asztrológiában ismert Újhold és Telehold napokat is, amely napokon a teremtő gondolatok százszoros erővel hatnak.
Vagyis ezek a tibeti és a maya kultúrában is említett Dharmacsakra napok.
Ekkor pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet" - Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását.
Csak 4 ilyen nap van egy évben. Ezeken, a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken, a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővel hatna.
2011-ben a 10 milliószoros napok:
Március 19.
Június 15.
Augusztus 03.
November 17.
Ezeken, a napokon (már, aki hisz is benne) minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Tegyél meg mindent, amit szeretnél, 10 milliószoros erővel fog hatni!
Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz.
Mit jelent ez?
A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk. Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik. Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket, a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.
Nagyon fontos, hogy ezeken, a napokon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az, gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.
Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre.
Az újhold és telehold napokat is vegyétek figyelemben, mert amit akkor
<akár jó akár rossz értelemben> gondolunk és teszünk százszoros erőhatással, lesz ránk. Angyalok azt mondják:
"Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Higgyétek el, ezek nem véletlenek.
Minden számnak sajátos rezgési frekvenciája van, amely közvetlenül kapcsolatban áll a jelentésével.”
Kedves Nagyik!
Nektek is szeretettel küldöm az Erzsóknak küldött üzenetemet. Mindenki saját akarata, belátása és hite szerint cselekedjen és fogadja el.
Kedves István! A válaszom:
"a hó alól már lobban boldogan a föld nagy szíve,
s csöndesen fogan a csíra, melyből új életterem,
s bimbók bomlanak majd a szűz réteken.”
(Juhász Gyula
Kedves Dóra! Ez nagyon szép! Elvittem! Helyette, Kedves Nagyik, nektem is adom ezt.
Babits Mihály Csak egy kis méhecske.
De jó ébredni fehér falak közt madár szóra.
Ahogyan engem költött a hajnal óra.
Nap néni oly szelíden mosolygott, az ablakra,
De jó ébredni fehér falak közt madár szóra.
Ahogyan engem költött a hajnal óra.
Nap néni oly szelíden mosolygott, az ablakra,
Égi viharnak könnyes emlékét szárogatva.
De, mint egy morcán kedélyes bátya vastag hangja,
Mordult be kintről az öreg templom morc harangja.
Egy kicsi méh meg beszorult valahogy a szobába,
s, az egész szoba most zeng,
Mint egy zsongó zeneláda.
Szeretnék sírni: olyan szép minden!
Korholj, bátya: miért veszett, bangó figyelmem annyi csúnyaságra?
Mosolyogj, néne!
Csak egy kis méhe szállt lelkembe. S újra zeng, a lelkem - zsong, mintha örök hangszer lenne.
Kedves Nagyik! Ime a " Kutya hűségből" a IX. rész.
IX. Rész:
Innen kell most aztán visszatérnem oda, amikor a Dana teteme a fehér zsákban, várta az elszállítást.
Én betegségem következtében a lépcsőn nem voltam képes lemenni a Danához.
Papa elmondásából tudom, hogy Picúrt többször elkergette, mert ráfeküdt a zsákra és nem volt hajlandó onnan elmenni.
Mivel két napig nem jöttek Danáért, így Picúr mindvégig testével melengette a szerető jó barátot, aki már nem volt többet.
Huzamos havas-esős idő volt ekkor, hiába hívtuk be onnan a cicust, csapzottan két nap két éjjel csak vissza- visszatért feküdni a zsákra, őrizni a kis barátjának a kihűlt testét.
A szállítók még harmadik nap sem jöttek. Papa látva, hogy nem viszik el Danát, a cicus sem tágít zsáktól, ezért úgy döntött, hogy a hozzánk nem messze lévő nagy fogalmú út és vasúton túli kis ligetesben el fogja temetni Danát.
Picúrnak többször is, megmutattuk még kiskorában a nagy forgalmú utat, hogy oda nem szabad át menni. Így ő soha sem merészkedett az út illetve a vasúton túlra.
Arra lett nevelve, hogy az autóktól félni kell, mindig Óvtuk, nehogy elgázolják.
A garázsba történő beálláskor is többször figyelmeztettük, hogy ne menjen az autó közelébe, nehogy a kerekek alá kerüljön.
Ez a veszély érzet rögzült is benne, mert míg a kaput be nem csuktuk, addig a teraszról sohasem mozdult el. Okos, kis cicus volt!
Párnap elteltével a szomszédunk a figyelmeztetett bennünket, hogy amikor mi nem vagyunk odahaza Picúr szinte, egésznap ott ül a forgalmas út felénk eső szélénél.
Továbbra sem ment át az úton, csak ott ült, és várt. Bizonyosan várta a megfelelő alkalmat mikor tudna átszaladni, hogy onnan eljusson a Dana temetési helyére.
Nagyon furcsán viselkedett. Amikor otthon voltunk nem ment át az úton, de mindig ott ólálkodott az út közelben.
Aggódtunk érte! Azután egyik reggelen úgy, mint máskor szokott, már nem jelentkezett. Párnap elteltével éjjel telefonon felhívott a fiunk, hogy Picúr otthon van-e?
A fiam is nagyon szeret bennünket, ezért először kíméletből nem akarta mondani a tényt, hogy nem messze tőlünk a nagy forgalmú úton teljesen laposra gázolva egy Picúr hoz hasonló macskát elgázoltak. Akkor nem volt módjában ott meg állni, de visszafelé jövet már látta, hogy az valószínű a mi cicánk volt.
Próbálta valamiképpen felvenni a tetemet, de olyan sok autó mehetett már át rajta, hogy szinte semmit sem lehetet már tenni érte.
Picúrnak a tiltás ellenére nagyobb volt az ösztöne, hogy átrohanjon a forgalmas úton oda, ahol a kis őrző-védő barátját Papóka eltemette.
Valószínű nagyon hiányzott neki Dana, mint ahogy nekünk is.
Azóta ha elmegyek a hely mellett, ahol Dana nyughelye van, mindig odaköszönök, szia, DANIKA!
Mindkét jószág kis gazdija nagyon nehezen tudta lelkileg feldolgozni, DANA kutyus és PICÚR cicus elvesztését.
Minket is mindanyiunkat a családban igen csak megviseltek az események.
Nem maradt más Danából és Picúrból csak az EMLÉK!
Megfogadtuk többet ezután soha sem fogadunk már kedvenc kéket a családba.
A vége következik a X. részben.
Szép napot Nektek!
Nagyon sz......l vagyok, húzzzzz az ágy,ráz a hideg,mindenem fáj, folyik az orrom,röviden tömören.
Ha jobban leszek,jövök.
mindönk lebénulhat bízzunk nem lesz ilyen..és kegyes hozzánk a sors...
és reménykedjünk majd csak jobb lesz az idő mert a felesleges pénzek elégnek most...a hideg miatt...én nem igen örülök az intézkedéseknek igazából nem is értem a tanulási korhatár lejjebb hozatalát ,a munkanélküli segélyek szűkítését, és folytathatnám végig eggyel se értek egyet..idáig is sok lopás volt hát még ezután....
Azt el is feljettem írni, a fél arcom bármilyen tökéletes lenne is minden lebénulhat.
Juditkám köszönöm a jókívánságokat,Neked is mielőbbi"gyógyulást" ebből a traumából amin most mész keresztül.
Szia Nitán!
Örülök, hogy örülsz, s nem kell vállalni a veszélyes koponya műtétet. Kívánom, hogy a jó Isten adjon Neked erőt a továbbiakban, s a végleges gyógyulás útjára tereljen.
Mindannyiótoknak köszönöm a meleg szavakat, köszönöm a jeleket, képeket.
Igen tartom magam, mert Nem akarom, hogy gyermekeim, unokáim nézzék, hogy szenvedek időn ként. Boldog vagyok amikor jönnek, csak azok a fránya egyedül töltött esték, éjszakák! Igaz itt a cicám is, át érzi lelkivilágom ingadozását. A kis lény annyi kedvességet, szeretet tud adni. Még bohóckodik is velem, szinte akarja, hogy jobb hangulatom legyen.
Kívánok szép napot nektek és jó egészséget.
Sziasztok Nagyikáim!
Nagyon jó hírem van, nem lesz koponyaműtétem, túl veszélyes, belehalhatok, ha mégis minden tökéletesen sikerülne és túlélem, a hallásom nem jön vissza, a fülzúgásom sem fog elmúlni. Várakozó álláspont egy fél évre, akkor újabb MR, és ha mégis nőne akkor egyetlen sugárműtét, és blokkolják a növekedését.Nem tudom ha tegnap délután 2 körül nagy dübbenést hallottatok, az a kő volt, ami ami elesett a szívemről.Azóta is a fülig ér a szám.
A tetejébe mikorra elindultunk hazafelé kisütött a nap, és végig is kisért, és ma reggel szintén süt, egy kicsit tavasz lehellete van az egésznek. Tudom ez csalóka, mert hét végére megint nagyon hideget ígér, de akkor is közeledik már a tavasz, még ha a tél nem is akar engedni.
Juditkám ne szomorkodj, minden próbatétel ami az éltben ér először meggyengít, de aztán még erősebbé tesz.Te is így leszel ezzel, csak most még mélyponton vagy, de tudod árnyék után mindig jön a fény.
Jó reggelt! Kávézzunk..., tartsatok velem.
Hideg van, fúj a szél is, de legalább kisütött a nap. Máris jobb a kedvem...
Mindenkinek jó egészséget, és szép napsütéses napot kívánok.
Sziasztok!
Azt hiszem mindannyian várjuk már a tavaszt. Ezt a verset most találtam, nekem tetszik, és szeretném veletek is megosztani.
Szécsi Margit: Március
Téli szellők fújjatok csak
játszatok a hajamon.
Olvassz havat, melengető
márciusi szép napon.
Fagyos folyó megáradjon,
vessen bimbót minden ág,
Szebb a somfa gyenge szirma
mint a szürke jégvirág.
Március van, március van,
ember s állat érzi már.
Dong a kaptár, szárnyat rezget
százezernyi kismadár.
Jó volna a nagykabátot,
félredobni, s könnyeden
játszadozni, s birkózni a
városvégi zöld gyepen.
Jó volna már munkálkodni,
arra vár a kert, mező.
Szép reményhez, szorgalomhoz
kell a fény, a jó idő.
Pacsirtának kék magasság,
vetőmagnak tiszta föld,
Jöjj el tavasz, földről-égről
már a telet eltöröld!
Soha nem voltam erős nő. De most úgy érzem, gyengébb vagyok, mint valaha. Elfáradt a lelkem.
Mindenkinek jó egészséget, a betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok.
Kedves Nagyik! Már közeleg a vége a" Kutya hűség" leírásnak.
VIII. Rész:
Ahhoz, hogy érthető legyen, egy kicsit ismét vissza kell menni az időben, Dana életének szebb napjaira.
Dana úgy két éves lehetett, - mint említettem nagy testű, tiszteletet parancsoló külsővel rendelkezett- tudni kell róla, hogy a macskákat igen csak nem kedvelte.
Ezt sok cicus saját bőrén is tapasztalhatta, ha a kertbe bemerészkedtek.
Dana felség területére macska a lábát nem tehette be!
Egyik reggel a kerti helyiségből egy kis fehér tarka cica vékony hangú nyávogása hallatszott. Dana Olyan izgalomba került, hogy szinte nem tudott magának parancsolni. A kis cica pedig tudomást sem vett a hatalmas kutyáról, csak állt vele szemben nézett fel rá, fújt és nyávogott. A cicus olyan kicsike volt, hogy még bizonyosan szopnia kellett.
Cica mamát viszont a környéken eddig még nem láttunk. Mint kiderült oda szülhette a mamájuk, és ott is táplálta őket. Ekkor egy másik fekete cicus is elő merészkedett.
Ezt már Dana aztán nem engedhette, odaugrott nagy mérgesen, alig tudott a fekete cicus visszabújni a helyére.
A tarka cicus meg csak állt és nem mozdult, érdekes módon a Dana Őt nem bántotta.
Ekkor én felvettem a cicust és oda tartottam a Dana orrához, és mondtam neki ne bántsa, ez csak egy kis macsek. Dana párszor orrával
arrébb - arrébb tolta, nagymancsát finoman rátette a fejére, de nem bántotta. Ezzel az ismerkedés be is fejeződött.
(Nekünk már a régebbi házunkban is volt cica, de annak a cicának is az elvesztése fájó emlék volt, ezért nem akartunk többet macskát tartani. Ráadásul ismertük, Danának is a macskákhoz való hozzáállását is.)
Megetettük tejjel, a kis cicust, majd visszatettük a helyére, ahol feltehetően született. Gondoltuk, talán tovább fog állni, vagy a cica mama esetleg elviszi majd őt is, mint a fekete cicust.
Nem így történt!
Másnap reggel már nem láttuk a cicust. Délután aztán a keresésére indúltunk, mivel Dana is szokásához híven nem jött elénk üdvözölni bennünket.
Ekkor november lévén nagyon hideg volt a hó is leesett már délutánra. Odamentünk a Dana házához, és különös látvány fogadott bennünket. Dana össze volt gömbölyödve, a hasa alatt a szép nagy fehér szőrében, melengette a kis tarka cicát. A kis cica jóízűen aludt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne mind ez. Dana a nagy tappancsát óvatosan, gyengéden rátette, mintha csak védené az alvó kis cicát.
Ezért nem jött elénk, mert nem akarta felébreszteni a cicust. Ez a jelenet olyan megható volt, hogy ezt elérzékenyedés nélkül nem lehetett megélni.
Más macsek továbbra sem kapott irgalmat. Így érthetetlen volt számunkra Dana cselekedete, és viselkedése. Folytatás a IX. részben:
Kedves Dóra!
Születésnapra: Egy évvel ismét idősebb lettél!
Mi szépet is mondhatnék neked e jeles napon.
Szeretetem jeléül küldök neked virágot.
Sokáig élj egészségben, boldogságban.
Boldog Születés napot kíván: Ilcsi Mama
Nagyon tetszik a neved..:)
Pelyhedzik a hó mifelénk..:( Mikor lesz már tavasz?
jó reggelt,
kávézzunk,és főzzünk ,mindenesetre a mosogatás kész..
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)