40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok Nagyikák!
Legyen napsütéses, szép napotok!
Jó reggelt, szép napot Nagyikák!
A betegeknek mielőbbi gyógyulást kivánok. A munkába indulóknak jó munkát.
Nagyi57 köszi a kávét. Pihenjetek és unokázzatok ma sokat, de azért ide is gyertek egy-egy kicsit.
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!
Sziasztok!!!!!!
Ugylátszik ma én vagyok az aki kávézik köszi Margit.Mindjárt indulok dolgozni, ugyhogy nagyon jól esett.Az influenzát páran elkaptátok, mindenkinek gyogyulást,én miota megszülettek az unokák beadatom az oltást,eddig bevált.Majd este jövök írjatok sokat,legyen szép napotok,unokázzatok sokat.üdv mindenkinek Erzsi
Szép estét Mindenkinek!
A gyógyszertől egy kicsit jobban vagyok, de ez az influenza nagyon makacs. A férjem szerda óta van beksiben, de holnapra kiíratta magát. Igaz úgy van megbeszélve a doktornővel, hogyha továbbra sincs jól, akkor menjen vissza hozzá. Mivel még ma is volt egy kicsi hőemelkedése, remélem holnap itthon marad, és nem megy dolgozni. Nagyon nehezen viseli a semmittevést, nehéz ágyban tartani.
Köszönöm mindenkinek, igyekszem én is mielőbb helyrejönni.
Jó éjszakát, és jobbulást minden betegnek.
Sziasztok!
Kezdek éledezni, úgy elkapott az influenza, hogy 3 napig csak feküdtem. Olvasni olvastam miket írtatok, de nem volt lelkierőm bekapcsolódni a beszélgetésbe. Most már lassan alakulok.
Nekem is táblázatot kell már készíteni, mert nem tudom fejbe tartani, hogy kit hogy hívnak, hány unokája van, hol lakik, stb. Úgy látszik ez már a korral jár, hogy feledékeny vagyok.
Dóra mielőbbi jobbulást, ne hagyd hogy az influenza utol érjen!
Egyébként én is Kati vagyok
Margókám nekem is honvágyam van és azért is nem suzeretek menni, mert utánna hetekig nagyon rossz, ezért is jó ez a net, mert így naponta írunk egymásnak a hugommal, öcsémmel meg telefonon hívjuk egymást.
A gyermekeimet ide köti minden és azt, hogy az unokáim még ennél is messzebb legyenek nem tudnám elviselni, így is Dávidkám nagyon hiányzik, miota az anyja Balajtra vitte.
Szia Erzsike!
Én már jártam ott, nagyon szép a környék, voltam a kőfejtőben is.
Szép szakmád van, bár szerintem nehéz lehet egésznap a gép felett görnyedni, én csak hobbiból varok,de mindig megfárad a hátam.
Szia Ági!
Bölcsiben, oviban vagy iskolában dolgozol?
Sziasztok!
Most értem az olvasás végére, de a neveket papírra kell írnom, és az unokákat is, mivel én nagyon feledékeny vagyok/lettem:-((((
Én Dóra vagyok a Hoxán. Délután én is pihentem, mert ez a fránya influenza nem akar kitörni rajtam egészen, csak lappang bennem. Bocsi, de most nem írok többet, mert hirtelen rosszul lettem. Mindenkinek további szép estét kívánok.
Na ezt jól leírtam, de remélem érted mire gondoltam
Margó.
Arra gondoltam, hogy Fehérmegyében, te az Alfőldről a dunántúlra mentél, én meg onnand ide.
Miota a szüleim meghaltak mi nagyon rittkán megyünk, főleg miota az unokák megszülettek, ök az elsők számunkra. Mi 3 vagyunk testvérek Öcsém Veszprémbe, Hugom Oroszlányba lakik. A páromnak a testvérei Csorváson és Gerendáson laknak, 1 bátyja már nem él.
Mi 1967-be jöttünk ide előbb Csorvásra anyósomnál laktunk és 32 éve Csabán.
Sziasztok!
Én most kialudtam maga,remélem éjjel is tudok majd aludni mert holnaptol megyek dolgozni.Nekem ma nem voltak unokák,kirándultak egyet és csak telefonon beszéltünk.Engem Erzsinek hívnak.Még aktivan dolgozom a szakmám férfi szabó.4 gyerekem van és 2 unokám.Sopron mellett Fertőrákoson lakom.Valaki járt már közületek errefelé?
Sziasztok!
Végre feltelepitett mindent ami nekem kell.
Nagyi57 ahogy olvasom mi földik vagyunk én Oroszlányból jöttem ide.
Sajnos nekem sehogy nem jön össze a tali, mivel az egész lakást festeni fogjuk, jönnek az unokák, és több napra nem is tudok elmenni.
Szeretnálek kérni benneteket egy keresztnevet, vagy becenevet írjatok, mert így olyan nem jó szólitani benneteket.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)