40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok Nagyikák!
Egy kis délutáni pihikézés?...:)))
Menjél csak haza, vár egy levél!
Csak okosan!
Szép dplelöttöt MIndenkinek.
Csak láttam neved az enyém fölött megnézem miért nem válaszoltál:))))Sipirc haza Jucc!!!
Jó Nektek akik közelebb laktok egymáshoz, meg tudtuk ejteni néha egy-egy találkozást.
Nem is tudom, hogy D.dunántúlon kik vagyunk? Talán még Pécs-Kaposvár viszonylag közel esik egymáshoz. Most nem tudom pontosan, de valaki pécsi igaz?
♥Ja, a legfontsabb:
Az este telefonált a nagyobbik unokám, Annácska, hogy megmozdult az egyik foga!!!
Olyan boldog, szinte láttam magam előtt, ahogy röpdös telefonálás közben, olyan régen várta már ezt a pillanatot!♥
♥oké, tudom én, hogy eljössz hozzám.
Csak egyszer már írtad valahol, hogy más fórumról valakinek már ígérted a találkozót.
♥
♥jó reggelt mindannyiótoknak!
Tudom, elkéstem már ezzel a köszntéssel, de én fél kilencig lustálkodtam.
Egész télen nem volt különösebb bajom, de tegnap egész nap fáztam, nem éreztem túl jól magam, ráadásul sokáig is dolgoztam.
Volt egy is fehér borom a hűtőben, ami csak a helyet foglalta, hát abból csináltam fincsi forralt bort, jó sok fahéjjal, borssal, szegfűszeggel, hogy kihajtsa belőlem a bajt.
Egy kis vizzel hígítottam, így fél liter lett, bizony elszopogattam az este.
Remélem használ, mindenesetre jól esett.
nitán! én Vásárhelyen lakom, eléggé az alföldön!
nagyi57! olyan sok helyre eligérkezel a hazafelé úton, remélem, azért hozzám is elérsz!
jjhmarta! mindjárt megyek a naplódra, szavazni!
Mindjárt összeszedem magam, s indulok dolgozni.
Mindenkinek szép napot kívánok!♥
itt ahol lakunk szoktak mindenféle bált tartani és mi oda jártunk a férjemmel ojanokat táncoltunk.... De most már nem tudunk el menni pedig de jó lenne... Meg nosztalgiázni is de jó...
Margit♪
Olvasgatok vissza,de olyan sok mindent írtatok,hogy képtelen vagyok mindent megjegyezni.Ez már az öregség jele.Nem jó ilyen sokáig távol maradni,mert nem tud az ember bekapcsolodni a beszélgetésekbe.
Nitán Szia .Üdv neked.
bocsi: de a - tanul - szó kimaradt. Még korán van.
szóval, most akar megtanulni a férjem táncolni.
Szia Margit!
Solton a férjemnek vannak rokonai. De nem szoktunk összejárni.
Táncikálni 5 percre tőlünk a műv.házba megyünk, itt indult egy tánctanfolyam, és a férjemnek most jutott eszébe (korábban nem is lett volna rá ideje), hogy meg akar táncolni. Mit mondjak, nagyon nehéz már ilyen öreg fejjel, mert elfeljtjük a következő tánclépéseket. Túdom, túdom, mondja most a galamb a kémény tetején, Cavinton! Szedem én, de sokszor nem akar használni.
Szép napot neked is a bánatos idő ellenére is.
Jó reggelt szép éas örömteli napot kívánok Nagyikák!
Itt borus, szeles az idő 3,1C°van.
Rozikám köszönöm a kávét, pon úgy kaptm hogy szeretem cukornélkül és natur, én mindig így iszom.
Mindenkinek akinek ünnep ez a mai nap sok boldogságot kívánok és, ha családtagjaitoknak van jeles napja öket is köszöntöm.
Ma pulykaszárnyat sütünk, krumpli pürét csinálok mellé, tegnapról van még levesünk.
Aki dolgozik jó munkát, aki teheti jó unokátzást.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szomorú vagyok nem volt tea most ihatok kávét attol meg ideges leszek meg fáj a gyomrom.
Nagyon bánatos az idő! Hol van a napfelelős? Mikor megy már dolgizni?
Dórikám hova mész táncikálni? Mehetek veled? SEnki nem lakik az alföldön?
PUszi Margit♪
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)