40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szép napot Nagyikák, ebben a csúnya borús, esős időben.
A kis betegeknek és a nagyi betegeknek is jobbulást.
Ja, és boldog NŐNAPOT mindenkinek, mivel nincs férfi közöttünk, így magunknak kell kívánni.
Én már korán reggel bevásároltam, már fő az ebédem.
Megcsinálom ma a fagyit, de csak vanilia fagylaltot. Ebéd után jöhettek egy kis desszertre.
Júúj, én is rossz voltam, aput (páromat) küldtem el vásárolni, utálom ezt az időt. Nekem sincs kedvem kimozdulni. Holnap délután megyünk unokázni a fiamékhoz. Addig meg marad a benti munka. Itt is van mit csinálni.
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Nálunk esik az eső és csúnya szürke minden, nem szeretem idő.
Apa ment vásárólni aztán fogok hozzá főzni, de néha néha bekukkantok, a dominók miatt nem kapcsolom ki a gépet.
Legyetek jók, na egy kis rosszalkodás azért belefér.
♥ágikám! naplót úgy nyisd meg, /mondja a NAGY okos/, hogy a hoxa portál nyitólapján felül van 3 sor, abban rákatt. a naplók-ra, s ott van olyasmi, hogy új naplók, vagy hasonló, már nem emlékszem a pontos szövegre. Arra rákatt, és már meg is jelenik.
Ha ez sikerül, majd ha ráérek, visszatérünk a többi apróságra is.
Egyébként még én is sok mindent szeretnék kérdezni Tykától, de egyelőre hagyon pihenni a tegnapi nap után.
Írd meg, hogy sikerült-e megnyitni!♥
♥szia nagyi57! Nálunk szakad az eső, egyáltalán nem napsugaras, de jó lenne, hátha teljesül a kívánságod.
Én dolgozom ma is, nincs lazítás.
Te pihend ki magad, amennyire a lehetőségek engedik.♥
Jó reggelt szép és örömteli napot kívánok drága Nagyikák4
Kellemes hétvégét és az unokák csicsergésétől hangos napokat, olyan jó mikor kacagásuk tölti be a lakást, sajnos nekem most se lesz unokám, a nagyoknk más elfoglaltságuk van, a kicsik meg még nem tudnak egyedül jönni, a szülőknek meg mindig sok a dolguk, hisz hétközben dolgoznak.
A kávét köszönöm és a virágot is.
A betegeknek mielőbbi gyogyulást kívánok.
Igen, háll. Istennek boldog, de azért jobban szeretném, ha itt lenne és nem "csak" a hangját hallanám nap mint nap!
Igen, szoktam. Csak a kamerát nem tudom beüzemelni!
Jó reggelt Nagyi Társaim, és boldog Nőnapot kívánok nektek!
Mivel a kávéról lemaradtam, így álmosan vásároltam az aukcióról - pedig higgyétek el, szedem a Cavintont -, és megint rosszat vettem meg.
Nálunk pocsék az idő, esik az eső, a fiam meg így ment túrázni. De edzett embernek, nem számít!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a betegeknek.
Remélem, nekem a hétvégi unokázás összejön, bár még nem beszéltem a fiammal. Nagyikák, aki nem tud a hétvégén unokázni, annak üzenem, hogy ne keseredjen el, gyorsan szalad az idő, és addig is a fényképeiket nézegessétek, v. telefonon beszéljetek velük. Lehet, hogy rám is ez vár.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Már alig várom!!! Az este beszéltem Ágival telefonon és kérdezte, hogy mit hozzon nekem ha hazajön, mert még mindig nagyon fáj a lábam, azt feletem, hogy csak forró ölelést és millió puszit!
Annyira hiányzik, hogy el sem tudom mondani!
Az illatokat idézd fel az emlékeidből addig mig máshogy nem megy!!!!
Azért, ha tudsz pihenj is egy kicsit!!!
Az én lányomék is jönnek husvétra haza, de az sajnos még nagyon messze van!!! De valahogy csak kibirom addig.
Jó reggelt!
Köszi a kávét és a virágot!sajna egyik illatát sem tudom élvezni mert nagyon be van az orrom dugulva.Ma jön haza a nagylányom és az unokák is jönnek.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ági3Nagyon szépen köszönöm a virágot! Jól át lettem verve,mert azt hittem a párom lepett meg,nőnap alkalmából,de nem.Te voltál olyan aranyos.Köszi.Most jutalomból én főzöm és kínálom a kávét.Egészségedre!
Két napig megint nem voltam,remélem ma többet nézhetek be,mindenkinek kellemes hétvégét kivánok,aki beteg természetesen jobbulást,és aki teheti az unokázza ki magát.
Most olvastam vissza.
Drága Mártikák, nagyon szépen köszönöm a tegnapi segitséget, most fogom kipróbálni, ezért ha "jól haladok" lehet, hogy egész de. nem jutok a fórumhoz.
Katika: Először is mielőbbi gyógyulást kivánok Eszterkének. És jó neked, hogy megvilágosodtál, mert nálam még mindig oltári nagy sötétség van.
Léda46 a Te kis unokádnak is jobbulást.
Erzsike: Remélem, hogy Te is tul vagy már a nehezén és nem vagy lázas.
Dorikám: szerintem nekünk együtt kell elmennünk a 2 Mártihoz koorepetálásra.
Tyka kedvesem, még a naplómat sem tudom, hogy hogy kell megnyitni, az meg végképp elképzelhetetlen számomra, hogy a Te naplódból, vagy bár honnan oda bekerüljön valami.
Jó reggelt és szép napot Nagyikák!
Mindenkinek nagyon sok boldog NŐNAPOT KIVÁNOK!!!.
Mindenkinek a gépe mellett van egy szál virág, /a kedvencetek/ bocs, de mig aludtatok odacsempésztem./
A betegeknek jobbulást, mindannyiótoknak jó egészséget és gyerek zsivajtól legyen hangos a házatok.
Szia Nagyi57 és a többi Nagyikák is!
Köszi a kávét, pont jókor jöttem...:))
Remélem, a mai napod tényleg jobban alakul, mint ahogy írtad a tegnapiról.... Lehet az időjárás? Vagy vérnyomás?
Remélem, betegünk az nincs, ha esetleg lenne, neki jobbulást, azonkívül mindannyiótoknak kellemes szombatot és jó unokázást kívánok. Én a magam részéről ezen a hétvégén nem unokázok... sajnos.
Sziasztok!
Rozika
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)