30 felett😊Nyárra bomba nők leszünk😊 (beszélgetés)
Komolyan, irigyellek!
Soha nem éreztem magam bombanőnek, és azt hiszem nem is fogom.
Lehetek csini ruhában, sminkelve kiengedett hajjal...
Nem, nem érzem ezt soha.
Engem azért nem sikerült megijesztened azzal amit el akarsz érni, max. nem értek egyet azzal, hogy ettől a 3 kg-tól lesz valaki bombanő.
52 éves vagyok, 165 cm magas, 62 kg. Az elmúlt 2 hétben ledobtam itthon a 0 mozgás mellett 3 kg-ot.
Nem akarok vékonyabb lenni, mert nehéz csontom van. Nem vastag, hanem nehéz, így 60 kg alatt már anorexiás a kinézetem.
Jelenleg itthonról dolgozok, mellette ezerrel fertőtlenítek, szájmaszkokat varrok, bár szívesen varrnám az unikornisos piros ruhámat, amit már kiszabtam, de azt hiszem a nyári ruha most háttérbe szorul, mert teljesen más dolog miatt izgulok.
Az sem érdekel, ha kicsit hízok. A legfontosabbnak jelenleg azt tartom, hogy a családom, barátaim, ismerőseim, kollégáim, az itteniek és minden ember megússza ezt az egészet és élhessünk újra a megszokottak szerint.
Ja, szerintem még mindig bombanő vagyok ennyi idősen és ilyen súllyal is;)
Sok sikert neked.
BMI indexed szerint a súlyod " normál", annak is az alsó értékéhez közelítve.
Hány kg szeretnél lenni ?
Akkor én 165 centisen és 51 kilósan már nem vagyok az:-)))
Milyen szerencse, hogy a bomba nő mindenkinél mást jelent!:-)
Bár szerintem zöldségeket beszélsz, de lehet neked a bomba nő az 165 centisen 110 kilóval a megfelelő. Elfogadom, mert mindenkinek más és más a mefelelő, viszont a fórumnyitót nem kellene lelombozni.
Én is sok mindent szeretnék.
Neked sok sikert.
1 hónappal ezelőttig nekem is ez volt a fontos, le is fogytam, 58-ra, 64 évesen.
Még jó, hogy télen vettem egy nyári otthoni ruhát.:(