30 -as nök (beszélgetés)
Harmincon túl volt már szakmám, érettségim, jó munkám,otthonom, férjem, gyermekem...
Aztán férj, otthon, munka repült; aztán kezdtem újra... csak férj nélkül és a tapasztalat, az életismeret megfizethetetlen. Amióta a magam ura vagyok és a gyermekem is felnőtt, csak mosolygok a fiatalkor tévedésein. Így érünk meg, mint a bor...
Szia!
Szeretnék csatlakozni.
Jan-ban voltam 31.
Életem egyik legklasszabb időszakát élem, nem zavar, hogy elmúltam 20.
Persze nem volt ez mindig így :)
A 25 év volt a vízválasztó. Akkor váltam és úgy éreztem, már semmi jó nem jöhet, ráadásul már "öreg" is vagyok.
Sziasztok! Én nagyon élvezem a 30at. Úgy érzem, hogy most értem meg, mint egy jó barack:-)
Felnőtt a lelkem és a testem is. Mára már tudom, hogy mi a jó nekem. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én szexuálisan változtam meg, aminek a férjecském nagyon örül.
én nem igazán érzem a különbséget :D
max annyiban, hogy most már nehezebb párt találni...mert ebben a korosztályban a legtöbb ember foglalt...:D
szia. igaz, csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de sokkal jobban érzem magam így 30 év felett, mint huszonévesen.
és Te hogy éled meg?
Sziasztok!
Ki,hogy éli meg,hogy már elmult 30 és nem vagyunk már 20 évesek?Igaz,hogy "nem csak a 20 éveseké a világ" de mégis.