3. babát tervezők 2015-re (beszélgetés)
r ani, üdv és gratulálok! A két fiú után most kislányt szeretnétek? :)
HunorZéti, neked is üdv! Nekem ilyen netes rendelős 10-es érzékenységű van, nem tudom mi a neve. Nagyon úgy érzem, hogy nem kell holnap tesztelnem :(
Sziasztok most találtam én is fórumra :)
Van két kisfiunk, és úton a 3. picurkánk, pont ma vagyok 8 hetes :)
Ha pozitív lesz a teszt, akkor megírom a neveket.
Nagyon jók a tesóknevekhez is, csak kissé ritkább.
A fiaim: Gábor és Tamás
Bár már megkaptam, hogy a Hadúr (!) sokkal szebb név, mint a Gábor. Én elég elfogadó vagyok nevek terén, de ezzel nem értek egyet..
Mi is tudhatjuk a neveket? :)
Úgy ébredtem, hogy kibírtam teszt nélkül. :D
Holnap tuti fogok, ha addig nem történik semmi.
Hosszú egy hét lesz. Talán a munka eltereli a gondolataidat.
HunorZéti: Drukkolok, hogy mihamarabb jó hírrel gyere! Nekem is fiam vannak, erre a férj azt mondja legyen a 3. is az. Khm, mostanában kislánnyal álmodok..
Merci1005. Nagyon remélem, hogy pozitív lesz a következő teszted! Drukkolok.
Az, hogy én negyven felett nem vállalnék főleg egészségügyi oka van, pontosabban a saját egészségem, nekem volt szívműtétem is és a gerincem sem okés,de az első kettő könnyen ment, úgyhogy remélem most sima ügy lesz.
Csimicsanga: Drukkolok!Én imádok tesztelni, múlt hónapban sikerük pont aznap, amikor megjött:( Úgyhogy most próbálok türelmes lenni, de még egy hét van:(
Nálunk nagyon bejött, hogy ha kitaláljuk a gyerek nevét, akkor hamarosan jön a baba is:)
Az ünnepek alatt letisztáztuk a neveket, jöhetne már a kicsim is:)
Nah és mikor? Én holnap lehet ellövök egyet, bár valszeg nagyon fölösleges lesz, de nem biztos, hogy bírok magammal.
Meglátjuk, hogy ébredek. :)
Én drukkolok neked! Lehet, csak később fogja a teszt kimutatni.
Meg szabad kérdezni, mi a fiad betegsége? A második gyerneked mekkora?
Köszi.
Na igen én is azt érzem, hogy most vagy soha. Ha elmegyek dolgozni akkor kiesek a ritmusból és utána nehezebb lesz.
A 37 az még szerintem nem sok, de persze ez egyéni megítélés kérdése :)
Biztos nehezebb 3 gyerekkel, meg igazad van, az anyuka természetén is múlik. Én sem vagyok az a birkatürelmű típus, főleg mióta szinte egyedül vagyok velük. De valahogy én úgy érzem, ha most nem vállaljuk be, akkor később már tuti nem fogjuk.
A fiam nagyon türelmes a kicsikkel, a kortársaival nagyon jól megértik egymást, a felnőttekkel meg nagyon közvetlen, extrovertált gyerek. Mindemellett nagyon értelmes, vele semmi probléma nincsen soha.
nem mintha a húgával lenne, csak ő még ebben a korban van, nagyon dacos, makacs, hisztis, próbálgatja a határokat...eléggé hasonló a természetünk :D
Csimicsanga: 37 éves leszek 2015-ben.
Hát nem tudom, szerintem az anyukától is függ. A sógornőm sokszor depis, bár tény nem egyszerű 3 gyerekkel. Kicsit én is félek a feladattól.
Ezri: hány éves vagy?
Miért küzdenek tesódék a 3 gyerekkel? Biztos nem egyszerű, sok függ a gyerekek személyiségén is.
A fiamból akár 6-ot is el tudnék képzelni, olyan a természete, de a lányom néha önmagában is sok :D
El is gondolkodok sokszor, hogy fogja viselni a kistesót, bár saját bevallása szerint szeretne :)
a blikk-es cikk aranyos, a fiam szeptemberi, dec 24.-én fogant 8 éve :)
Boboniko, holnap elszaladok vérvételre, akkor többet tudunk.
Egyszerű: Utána már nem lesz 2015-ös baba!
Amúgy kifutunk az időből, mert én most még itthon vagyok a fiúkkal. Ha nem jön a baba vissza kell menni dolgozni és utána nem tudom bevállaljuk -e.
Ebben lehet valami, a nagyobb fiam nekem is szeptemberi :)
Szia ezri!
Miért döntöttetek úgy, hogy csak márciusig adtok időt magatoknak?
a 3. baba nálunk is várat magára, nem tudom, hogy mi okozhatja ezt :/ körzeti elküldött nagylaborba, br csah tsh-t meg prolaktint tud nézni, de hátha abból már többet tudunk.
Sziasztok!
Boboniko: Gratuulálok!
Én január 10 körül nemvárom! Hát még elég messze van!
Nem akarok nagyon rágörcsölni, meg is beszéltük, ha márciusig nem jön össze, akkor maradunk 2 gyerekesek. Sajnos egészségügyileg nem állok túl jól és fiatal sem vagyok. Anyám szerint nekem elég lett volna gyerek is. A tesómék pedig sopánkodtak, hogy nagyon gondoljam át, nekik 3 van és nem ilyennek képzelték.
Azért bizakodok, mert első első hónap, második második hónap (szoptatás mellett). Most ugyan az első próbálkozás nem volt sikeres, de a héten mindent megtettünk, hogy összejöjjön hármaska;)
Sziasztok!
Üdv Boboniko! :)
Itt változatlan a helyzet, talán jól kezdődik majd a következő év.
Többiekkel mizu?
Kismamák, tesztelők?
Sziasztok!
Én is csatlakozhatok?Most találtam rá a fórumra,Hétfőn voltam dokinál 6 hetes vagyok.Van már egy 7 éves lányom és egy 4 éves kisfiam.Nagyon gyorsan összejött ez a picike,4 évig volt fenn a Mirena spirálom,november 3-án levették,7.-én megjött, azóta már nem.:o))Azt hittem lesz 1-2 év mire terhes leszek,de így örülünk nagyon.:o)