3. babát tervezők 2015-re (beszélgetés)
Próbálok türelmes lenni ;-)
Hétfőn reggel megyek magánba vért vetetni,és még aznap lesz eredmény :-)
Addig azért tesztelgetek....
én az előzőnél két tesztet csináltam, és nem erősödött. Mégis ott üldögélt valaki 9 hónapig :D
Épp ezért most csak egy tesztet csináltam, látszik, kész, nem stresszelem magam :)
Köszönöm,az ilyen történetek mindig erőt adnak. Én is olvastam most délután itt a neten olyan sztorikat,ahol 1 hétig nem erősödött,de nem is halványult a teszt és meg is maradt a baba.
Én a mai két tesztemre is azt mondom,h igenis olyan,mint az eddigiek,nem halványult ;-)
Meg magamban én is úgy érzem magam,mintha terhes lennék :-)
Na megjöttem lányok.
Ezri, úgy örülök, hogy ti már sínen vagytok! Tünetek kínoznak?
Tory: biztos rossz ez a várakozás, de most tuti minden rendben van, csak türelem :)
Kzsu: mikor mész legközelebb? Én nem emlékszem, h hasin nézik-e a szívhangot ilyen korai időkben, de ha ezt írták rá, akkor bizonyos, h minden rendben :)
Hú, nekem hamarosan ismét tesztelés közeleg, de én most elég lemondó vagyok, nem érzem, h sikerült volna, nem is tudtunk sokat együtt lenni.
De még van lehetőségünk.
Tündi, neked is kitartást!
Miért adnál fel? ugyan mindanyian átesünk ezen azért jó h itt kibeszélhessük magunkból.Ti mióta is probálkoztok?
Mi 2 éven keresztül probálkoztunk mikor kiderült a PCOS,de én még most sem adtam fel azért diétázom,h lefogyjak és kezdhessem aa kezelést azt kb.1.5év szóval én majd csak jövöre valamikor tudunk ismét probálkozni.Probáld pozitivan felfogni a dolgokat.Nekem se volt mindegy ez a 2 év hóapról hónapra a remény és közben 2 vetélésem is volt.Egy 6 hetisen meg egy 8 hetisen mégis küzdök tovább,mert az a kisangyalért megéri.
Sziasztok. Ma voltam rendelésen, és a hüvelyi uh részleg kicsit túlterhelt volt, így megnéztek hasival, hátha látszik azon is. Mensi szerint 6+2 vagyok.
Na szóval látták, hogy ott ücsörög, de szívhangot nem írtak a papírra, arra gondoltam, hogy azért, mert a hasi uh-nál ez még korai. Vagy nem?
Na a lényeg, hogy azt írták, "élő embrió" látható.
3mm
Lányok, tüstént és azonnali hatállyal mindenki kaparja fel magát a padlóról! :))
Ne robotkodj Tory, még Wall E lesz a gyermeked :P
Hamarosan visszatérek közétek, csak annyira sok a dolgom.
Én most pontosan tudom,mit érzek :-(
Nekem még van egy sanszom,és a korom miatt azt még végigcsinálom,de már csak úgy mint egy robot...
HunorZéti: most csak miattad írok, légyszi ne menj el! :(
Hidd el, tudom mit érzel! De itt legalább tudjuk egymásban tartani a lelket!
:( Sziasztok elköszönni jöttem feladom reggel óta úgy fáj a hasam hogy sírni tudnék így biztos meg fog jönni ismét...nem értem mi lehet a baj de én ezt már nem bírom hogy minden hónapban megy a reménykedem aztán a folyamatos csalódás.
Mindenkinek itt a csoportban kívánom hogy sikerüljön,Ezri ti is vigyázzatok magatokra, Troy ne add fel biztos sikerült hiszen ennyi pozitív teszt nem tévedhet, merci minden tiszteletem a te kitartásodé biztos sikerülni is fog :), Csimicsanga neked is sok sikert :)és elnézést hogy nem mindenkit soroltam fel...:)
Már 100 fölött kéne legyen. Legalábbis az intézet szerint...
Amit Merci linkelt táblázat,abba simán beleférek,de sajna ők nem ezt veszik alapul.
Szerdán mehetek uh-ra,de ha nem mondom el a recepciósnak,h van kb 10db pozi tesztem,akkor már azt mondták volna,h ma haggyam abba a gyógyszereket....
Neked ma HCG-t néztek? mert ha igen akkor van itt egy táblázat ami megmutatja milyenek a határok
Ne aggódj minden rendben lesz szorítok! :)
Tory. Nem igazán tuudom, hogy emnnyinek kellene lenni, de a digitális teszt nem szokott tévedni! A múltkor jóval kevesebb volt nem?
Szorítok, hogy 1 hét múlva jó hírrel gyere!
Megvan az eredmény:22,69
5nap folyamatos pozitív teszt után. Ma-mint a naplómban látható-a digitális teszt is pozitív lett.
Nem értem.....:-(
1 hét múlva UH.
Köszi :-)
Igen ma délután ;-)
Tory, Merci. Köszönöm!
Tory: Nagy drukk mára! Még ma megmondják a vérvétel eredményét?
Még jóhogy! ;-)
Szerintem endokrinológiára fognak küldeni,és így,h még "mindened működik", visszafordítható lesz a folyamat :-)
Ezri,nagggyyyon nagy gratulaaaa!
Vigyázz magatokra!