2014 szeptemberre várt babák (beszélgetés)
Sziasztok,
szeretnék csatlakozni a szeptember babavárók közé. Ugyan még csak egy halvány pozitív tesztem van, de van :) szerintem szeptember 30 lesz a dátum :)
Persze majd orvos után lesz minden biztos :)
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a tanácsot, voltam ügyeleten, kaptam Duphastont. Szigorú fekvés és hétfőn kontroll.
Én azonnal mennék, akár ügyeletre.
Én most azonnal mentem.
Pár hónapja is ezt történt, de akkor vártam két napot, és nem is lett jó vége : (
Persze nekem volt már előzménye is, saját dokimhoz mentem azonnal.
Köszi a választ!! Nincs még orvosom, tb-s rendelésre jártam eddig. Menjek ügyeletre vagy hétfőn rendea rendelésre? Te mikor mentél ezzel dokihoz?
Szia. Nekem pont így volt, elmentem az orvoshoz, és kaptam progeszteron pótlást. Szerintem menj orvoshoz.
Sziasztok lányok! Tegnap teszteltem pozitívat, és tegnap kellett volna megjönnie. Reggel picit fájt a derekam, ami mondjuk nálam normális, és pici szúrást éreztem petefészek környékén. Az előbb volt egy kis barnaság a bugyimon, a wc papír pedig rózsaszínes lett. Nagyon félek, hogy elmegy a babó :((( ti ilyet tapasztaltatok? Tudtok adni tanácsot, hogy mit tegyek? Orvoshoz max hétfőn tudok eljutni.
Sajnálom :( Kitartás, majd a köv. hónap a tiéd lesz meglátod!!
Köszönjük szépen!
én meg lépek... mai teszt is negatív. nincs miben reménykedni tovább...
szép babavárást kívánok mindenkinek!
Csatlakoztam, már csak el kell, hogy fogadják.
Sziasztok!
6-án teszteltem pozitívat, holnap megyek orvoshoz. Szegedi vagyok, van egy kisfiam, most jön a kistesó, (ha holnap a doki is rámondja az áment 8-) ) és nagyon boldogok vagyunk.
Szeretnék csatlakozni a fórumhoz.
Mindenkinek gratulálok aki babás már, a többieknek pedig kitartást, szerencsét kívánok!
Brunhild
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a klubbhoz 5hetes vagyok első baba lesz :)
Megyek csak vegyetek be...
Igaz ritkán jövök ide fel
Én csak remélem, hogy csatlakozhatom a klubba majd-hát nem szeptemberi, de őszi babával :))))
Még csak próbálkozások vannak :)
Simán ihatsz normál kávét is egyszer-kétszer egy nap...
kávét is ihatnál. a dokim anno azt mondta, a napi 2-3 kávéval nincs semmi gond.
Sziasztok! 3 in 1 bent ihatok e 7 hetesen? Már délben leragadnak a szemeim nagyon fáradt vagyok. Régebben is ittam ilyet és ez elég volt kávéra nincs szükségem
Minden újnak gratulálok :D
Sziasztok lányok!
Sziszi, nagyon gratulálok! :))))
Hanesz1, sajnálom, ami ősszel történt. Reméljük a legjobbakat, és hogy hamarosan újabb pocaklakót köszönthettek, akivel minden rendben lesz majd! :)
Fáradtságra nekem is a magnézium ugrott be elsőként. És kapj be egy C-vitamin tablettát, az sem árthat :)
Sziastok! Tanácsot szeretnék kérni Tőletek mert nagyon fáradt vagyok egész nap. Munkámban is (meg-meg hunyok picikét) irodai melő szerencsére. De et már túlzás mit ajánlotok mivel tudná magam kicsit élénkíteni? Koffeint kerülöm természetesen még teát sem iszom
Sziasztok!Én is csatlakoznék ha még lehet. Múlthét pénteken teszteltem pozitívat aminek nagyon örültünk,mert így szeptemberben már nagycsaládosok leszünk!
Sziasztok! Csatlakoznék én is a klubhoz, illetve a fórumhoz. Remélem tudunk majd beszélgetni sok mindenről, mert első babám lenne. November elején kb a 8. hétben elvesztettem az első terhességemet, emiatt különösen aggódok, hogy most minden rendben lesz-e. Egyelőre nem igazán észlelek magamon semmilyen tünetet, ez is aggaszt kicsit.
További ajánlott fórumok: