2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Én itthon vagyok még a fiammal. A munkahelyem nem tud munkát adni, így oda nem tudok vissza menni, de így szabira és táppénzre megyek, amint lehet, hogy ne a gyesből kapjam a második baba utána....
Tegnap ezt megbeszéltem a dokival, hogy bármikor kiír táppénzre. Szóljak neki. Húznám 12. hétig szívem szerint,de a pénz miatt minél előbb kellene. 1 hónapja vagyok gyesen, max még egy hónapot maradok utána kiveszem a szabikat és táppénz.....
Sziasztok! Láttam...és már volt szívmozgás is :) :) :) Annyira boldog vagyok! Azt mondta a doki, zhogy ha nincs semmi gond, akkor nem is kell mennem, csak majd a genetikai vizsgálatra (12 hetes)!!!! Annyira megkönnyebbültem :)
Nálam is többen tudják már! Mivel nekem közvetlenül ezelőtt volt már egy korai terhesség, ami véget ért, főnökömnek már az feltünt és most megkérdezte...mondtam, hogy nem az, de azóta újból, így gyakorlatilag hamarabb tudta meg, mint bárki más. Valamint úgy gondolom, mivel edzősködök is, és most nem szabad ugrálni, szerintem már az összes vendégem tudja, de csak célozgatnak rá, illetve néhányan már rákérdeztek. Úgy vagyok vele, hogy nem plakátolom magamra, de ha megkérdezik, akkor nem tagadom le :)
Sziasztok! Ti kiknek mondtátok már el a babavárást? Nálunk a szülők, és a legjobb barátnőm tudja, meg a férjem egy barátja. Viszont holnap megyünk heten a Balcsira, közeli barátokkal. Arra jutottunk, hogy elmondjuk nekik is. Úgyis feltünő lesz, hogy nem gyújtok rá (elég nagy dohányos voltam, annyit tudnak eddig, hogy próbálok leszokni, de ha nyaralás alatt sem gyújtok rá, az feltűnő lesz), nem borozok a Badacsonyban, és nem megyek bele a vízbe (félek a fertőzéstől). És miután a missed ab nálam a 16. héten volt, amikor már mindenki tudta, engem a 12. hét sem nyugtat meg annyira. Ha ne adj isten bármi gond lenne most is, ők közeli barátok, így is úgy is tudnának róla. Szóval összességében a hozzánk közel állóknak elmondondjuk, aki nem közeli, annak majd elég akkkor, ha már kezd látszani is valami. Ja, meg a főnökömnek jövő héten elmondom (eddig nem is tudtam volna, mióta doki is megerősítette nem is volt).
Ma még vagyok, de a hosszú hétvégén én is Balcsin, jövő héten csatlakozom újra.
Én 1 db 3in1-ben iszok, tejjel. Ennyi, ezt a fim alatt is ittam végig.
Árminnál alig ittam colát, nekem ezt nehezebb megállni, mint a kávét:(
Most valamivel többet iszom, mert ha szédelgek, akkor ez szokott segíteni.
Mindkettőnk családjában volt/van down szindrómás. ÍGy nálam ez nem kérdés, hogy csak a legjobb helyre megyek. Azért sokat számít a UH gép minősége.
Mert ahol én szülök, azok a genetikai dokik vannak az istenhegyiben, mint a kórházban, csak nem mindegy, hogy milyen a UH gép. Annó a fiammal is ezért voltam inkább az istenhegyin.
Gratulálok minden kis szívhanghoz és petezsákhoz. Nekem még két hét, így nagyon irigy vagyok ám.:) Hú, de mennék már én is. Drukk-drukk, aki holnap megy! Én is nagy kávés voltam, de inkább lemondtam róla, így kb. 1 hete szenvedek az álmossággal. Ha jól emlékszem a második trimeszter, tiszta energia lesz, szóval még pár hét és az álmosság elmúlik.
Minipötyke83, én is az Istenhegyit néztem ki magamnak. Fiammal a Bolgárkertészben voltam kombinált tesztel, de azt hallottam tényleg az Ist. a tuti. Van oka a genetikai UH-nak?
Minipötyke83 de jó neked! Én csak 2 hét múlva láthatom a szívecske dobogását.
Kávé: ötöt-hatot ittam mindig. Most nem merek csk egyet reggel. Egyelőre délben hiányzik nagyon, lehet, hogy veszek egy üveg kutyulós koffeinmenteset.