2013 márciusi babák (beszélgetés)
Mi már 30 percmulva indulunk:)))))alig várom már
álitólag ebben a megyében enek a dokinek van a legjobb ultrahang gépe. úgy hogy remélem lása hasin.Mert 4 d jeis van . szóval látnia kellene rajta. A korházi gépek viszont nem valami jók azért se mentem oda
Igen, mondjuk az más, ha csak kevés ideig kell szedni..
Milyen volt az ultrahang? :)
Uhh, ez kemény..
De szerintem is a nőgyógyásznak kellene beállítani.
Melyik dokihoz jársz?
Ma megint elkeseredtem.Voltam a nőgyógyásznál,és azt mondta,hogy ő azt javasolja,hogy már most feküdjek be a kórházba.Mert nem tetszik neki a vérnyomásom...
Mondom neki,hogy a gyereket nem tudom megoldani,hogy amíg a kórházban vagyok odaadjuk valakinek,emrt a férjem dolgozik.
Mondta,hogy beszéljem meg a háziorvossal,és az állítsa be a gyógyszert.Szerintem meg a nőgyógyásznak kéne beállítani...
A védőnő is potyárafelküldött a laborba,oszt ott meg mondják,hogy a terhesektől csak szerdán,és csütörtökön vesznek vért....
Sajna ezzel én is pont így voltam:-(!Műtét után csak másnap tudtam lábra állni!
Az a helyzet, h azért a mi műtétünk sokkal nagyobb volt,mint egy császár, azért is gyógyult nehezebben. Nekem is kb 3 hét volt, míg azt tudtam mondani,h jobban vagyok.
Mit mond az orvosod? Bár egy biztos,a Baba nem marad bent:-), valahogy biztosan kikerül a pocakunkból:-)!!!
Igzáól még nem tudom, hogy melyiket "kívánnám" jobban, mert nekem a műtét utáni felépülés kicsit lassabban ment, mint a mellettem fekvő császáros anyukáknak. 8kor műtöttek, de este még nem tudtam felállni. Igaz engem altattak, őket érzéstelenítették.
De arra emlékszem, hogy a pocak lassan gyógyult, kb. 3hét kellett hogy normálisan tudtam mozogni.
Félek, hogy császár után nem tudom ellátni a babát, de félek a rendes szülés fájdalmaitól is...
Szia!
Hasonló helyzetben vagyunk,de nekem 1 éve volt a műtétem. A doki azt mondta, sőt számolta,h ha nem lesz meg a 2 év a szülés,és a műtét között,akkor császár. Egyébként attól is függ,h a heg mennyire enged, és mekkora, nekem ketté vágták a méhemet. Remélhetőleg Te már szülhetsz hüvelyi úton is, de ez a hegtől függ, meg attól,h beindul e a szülés, na meg tágulsz e rendesen!
Drukkolok!!!!
Sziasztok.
Visszaolvastam a hétvégén történteket.
A császárról lenne kérdésem. Nekem ez az első babám, de 3éve volt egy hasi nagyműtétem, amikor egy 10-12cm!!-es, csecsemőfejnyi miómát műtöttek ki a méhemből/ről.
Szerintetek ez befolyásolhatja, hogy természetes, vagy császáros szülésem lesz?
Előfordul, hogy nem lehet hallani, de szerintem ez a géptől függ. Majd számolj be holnap, hogy mi volt! Ha minden jól megy, én szerdán fogok először szívhangot hallani. Már nagyon várom. :)
Egyébként meg most ugrott be, hogy tesóm is a Hetényiben szült, és nagyon meg volt elégedve a kórházzal, de főleg az orvosával.