2013 márciusi babák (beszélgetés)
szia!
nemtudom de olyan ismerős a neved:) szerintem talán tavaly vagy valamikor olvastam a hozászólásodat a lombik forumon. Nekem is első pozitiv tesztem:) és 3-án teszteltem:)))))))mi is éveket vártunk rá, és tavaly volt sikertelen inszeminációnk is,és most hála a jó Istennek spontán sikerült a baba:)))Már halottam a szívét is jaj ennél nagyobb örömöt:))))))
Nem tudom, sajnos!
Köszi! :)
Találtam még egy szimpatikus kencét!
30 ml kakaóvaj
30 ml mandula olaj
10 csepp jázmin illóolaj
25 csepp mandarin illóolaj
Kismama krém striák ellen
Elkészítés
Gőz fölött megolvasztjuk a kakaóvajat, hozzákeverjük a mandulaolajat, és ha már langyos, beletesszük az illóolajakat is. Nincs benne tartósító, de elég sokáig nem romlik meg. Nekik elfogyott, mielőtt megromlott volna. Vizes kézzel ne nyúljunk bele, mert a kakaóvaj nem szereti a vizet :-) Finom csokis-narancsos illata van. :-)
A Babé-ra gondolsz?
Azt én gyógyszertárban vettem, 2 éve volt asszem 6500 ft. elég nagy a tubus az tény, sokáig elég.
Szerintem kérdezz rá gyógyszertárban, mert már nagyon sok helyen árulják a Babé termékeket.
Olívaolaj: A-, E- és F-vitamin tartalma Jelentős. A terhesség során kialakuló striák ellen bármelyik olaj rendkívül jó, de ha már csíkos pocakkal rendelkezünk, akkor az olívaolaj a legjobb azok halványítására.
Jojobaolaj:Sok vitamint tartalmaz, kitűnő hidratáló, tápláló. Lágyítja és selymesíti a bőrt.
Lenmagolaj: jelentős E-vitamin tartalma miatt hegek, terhességi kezelésére rendkívül jó.
Búzacsíraolaj: magas az E-vitamin tartalma. Száraz, repedezett bőrre ajánlott a használata.
Avokádóolaj: Magas A- és E-vitamin tartalma miatt kiválóan alkalmas a striák kezelésére
A szőlő rengeteg hasznos anyagot tartalmaz: a szőlőmag olaj, jojoba olaj valamint A, E, B5 vitaminoknak köszönhetően, javítják a bőr regeneráló képességét, természetes struktúráját. Biztosítják a bőr számára szükséges nedvességet, lipideket, így hosszú távú hidratáltságot biztosítanak. Segítik az anyagcserét és antioxidáns hatásúak.
Én úgy gondoltam,hogy több a postaköltség.
Miskolcra meg a bemenetet megtudom oldani kb 200-300 ft.-ból,mert 90%-sal mennék.Így nem lenne sok az utazás.
Hát úgy érdemes tényleg ahogy leírod.
Mi is 2 éve a fiunknál használtan vettük a kocsit15000-ért,de nagyon megérte,mert meg volt kímélve.Az még jó lesz a 2.-ik gyereknek is.
Üdv köztünk!
Minden jót kívánok:-)!