2013 márciusi babák (beszélgetés)
Remélem minden rendben lesz!
WC-s után én is tapasztaltam hasonló folyást, de már hetek óta ez van?! Na, majd holnap megemlítem a dokinak.
Remélem minden rendben lesz veletek!
Picit megijedtem mert pisilés után nekem is ilyen távozik...
Mindenféle jót kívánok! Remélem minden ok lesz! :)
Én ma reggel voltam ctg-n, ez volt az első, és nagyon jó lett, Bence ügyesen mocorgott, alig volt méhtevékenység. Zárt vagyok még, meg levették a kenetet. Jövő héten lesz egy uh, alig várom, mert kíváncsi vagyok, hogy mekkora a lurkó.
Nekem nincs előtejem még, vagyis nem tapasztaltam, az baj? Attól még lesz tejem? Én is viszek egyébként mellszívót a kórházba, kölcsön kaptam, még ki kell főznöm. Lehet, h ma meg is csinálom. Meg dekorálom a gyerekszoba falát, festek rá kisvonatot :)
Gyorsan írok,mert feküdni akarok,míg tudok!
Holnap fekszek be a kórházba,mert fulladok,még nyugvó helyzetben is.
Meg pisilés után olyan takonyszerű(bocsi a kifejezésért) folyás.
Felhívtam a védőnőt,és azt mondta,hogy mindenképp feküdjek be(az orvos is mondta,hogy ha fulladok,vagy valami más eltérő dolog lenne,akkor azonnal menjek,és ne várjam meg az ő beleegyezését,és ne várjak péntekig),meg a védőnő azt mondta,hogy a folyás azért van,mert már nyílok,és a nyákdugó lehet.
Na helló mindenkinek!
Majd jelentkezem.De nem ebbe a csoportba fogok tartozni:-(
Én viszek, mert amikor belövell, az nagyon fáj és feszül. Ezzel a leggyorsabban segíthetsz a dolgon. A picik többségének akkor még nincs olyan ereje, tapasztalata, hogy gyorsan leszívja, a kézi fejésnél meg csillagokat látsz.
Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom.
Sziasztok csajok!
Rég írtam, de azért olvaslak titeket!
Ma voltunk dokinal, Uhzott is :-) Lorina jól van,34+4 hetes, 2 nappal idősebb mint eddig, és már 2227 gramm :-) Méhszáj zárt ,folyt. köv. 2 hét múlva, utána pedig akár ki is bújhat ha akar :-) Mindenkinek sok puszi! :-)
szia,köszönjük a köszöntést :D
37 hétben járunk Fanni babával ,elvileg 03.03 a nagy nap :) bár amióta hazajöttünk a kórházból görcsölgetek,de egyenlőre rendszertelenül...lehet,hogy a vizsgálat hatására,ki tudja...
a táblázatba pedig nem tudom miért nem vunk benne...
Nem tudom ki tette közzé már ezt az oldalt, de itt, és frissül folyamatosan: [link]
Plusz, esetleg a kórház honlapján közzéteszik. :)
Hol találjátok meg, hogy melyik kórházakban van már látogatási tilalom? :O
Itt Szegeden még egyenlőre nincs.
:)
igy is beengedlek hogy nincs naplód:)
az én naplóm azért titkos,mert bisztos van ismerősöm a hoxán,és nem feltétlen akarom hogy olvassa amitén irok.noh meg azért mert azokkal akarnám megisztani akik szintén kismamák vagy anyukák:)főleg hogyha én is olvasom az ő naplójukat,mert vagyunk páran hogy olvassuk a naplókat egymásét.és én is rengeteg képet töltöttem fela naplómban, babás cuccainkról,házunkról, esküvőnkről családrol soksok pocakfotót is.
De hozzám jöhetsz én be engedlek szivesen.
Gratula a szép méretekhez, apukáját meg Isten éltesse sokáig, szép ajándék lett volna :)
Nem talállak a táblázatba, és nem is írtad, hogy hányadik héten jártok :)