2013 márciusi babák (beszélgetés)
Nekem 11 hetesen 4D-n azt mondták egyenlőre kislány, de még bármi lehet. 13 hetesen 2D-n a saját orvosom azt mondta nagyon lányos.
15 hetesen egy harmadik orvos rávágta, hogy Ő lánynak látja.
Holnap megyek 4D-re, megmondom, megtudták-e tutira mondani a 15. hétben. :)
Ma a párom végre jön haza Csehországból...
Nagyon várom már az estét...
Mindenkinek szép napot...:)
Megvan a babakocsink...:) Barátnőm megvette 2 éve és nem lesz több baba ezért eladják nekünk 40ezerért. Mikor hívott majd kiugrottam a bőrömből...:)
Ez lesz... Imádom..
A becézésről annyit, én Daniella vagyok, azért lettem Mimi, mert az ikertesóm Dani és mindketten nem lehettünk Danik.
Szinte mindenki így ismer és szeretem is ezt a nevet...:)
Nálunk szerintem lesz pici harag a nagyszülőktől, mert pároméknál minden elsőszülött Gábor volt,de én már jó előre közöltem, hogy második névnek kapja csak meg. Párom belement, a többiek meg majd megszokják...:)
Szerintem az a lényeg, hogy te meg a párod legyetek békében, a szülők meg úgyis alkalmazkodnak...:)
Nálunk nem lesz becézés, tényleg, ebben biztos vagyok :)
A lányommal is megértették, és már senki sem becézi.
A családi "harag" ról szerettem volna pár szót én is.
Nálunk is nagy harag van egy részről, már évek óta ez volt, aztán jött a baba. Elmúlt a 9 hónap. Megszültem. Lassan egy éves, de azóta sem történt változás. Semmi. Szerintem nem is fog. Néha még gondolok rá, mi lenne, ha... de aztán továbblépek.
Szerintem a pici baba enyhíteni fog a dolgokon, lehet még a születése előtt. :) Nálunk a hugomnál volt hasonló, és apummal a helyzet. Novemberben fog szülni, de már egy hónapja megtört a jég..
Anyummal mi is elég nehéz időszakokat éltünk meg, én 19 évesen pakoltam össze és jöttem fel Pestre dolgozni. Kellett neki fél év, mire megbarátkozott a gondolattal, aztán szépen megbarátkozott vele.
A Férjemmel márciusban ismerkedtünk meg, december 13.-án volt az esküvő még abban az évben :D:D na ott is okoztunk egy kis felháborodást a családban, de nem érdekelt.. ja és azon a nyáron lefoglaltuk a lakásunkat is, amibe következő nyáron költöztünk..úgyhogy mi is extra gyors tempóban haladtunk. :) A gyerkőc később jött az tény, de maga a lakásvásárlás is elég komoly dolog volt együtt én úgy gondolom.
Persze minden szülő félti a gyerekét, csak nem szabad túlzásba vinni, és el kell engedni a kezét..
Az anyagi helyzetre meg én csak azt tudom mondani, hogy nehéz.. mindenkinek nehéz, hisz a mai világban senki nincs biztonságban, ugyan úgy kerülhet egy 30-40 éves anyuka és apuka is nehéz helyzetbe ha elveszti a munkáját.. szóval csak kitartás! Pozitívan!! :) Ez már a Te/Ti családotok!! :) A szülők meg idővel enyhülnek, elfogadják, hogy felnőtt a gyermekük :):)
Mi is így vagyunk, azért kapta a Zétény nevet, hogy ne lehessen becézni, persze erre is megtalálták a nagyszülők a lehetőséget.. de rászólok mindenkire. a másodiknak is ilyet próbálok keresni. Anyósom ki is van akadva emiatt rendesen... dehát... :D
Engem a család Szilvikéz folyamatosan, a falra tudnék tőle mászni...
A Nátániel névvel én csak idén találkoztam, még nekem kicsit fura.
Még senkitől nem hallottam hogy ismert volna ilyen nevű fiút/férfit. :) És hogy becézték?
Na akkor félig névrokonok vagyunk :D