2013 márciusi babák (beszélgetés)
sziasztok csajok, rég írtam, de igyekszem mindig olvasgatni a történéseket:)
szóval múlthéten 14 hetesen elmentünk 4d-re, de igazából nem feküdt "nem meghatározós" pózban a drágánk, így csak tippelte a szonográfus, hogy ismét kislányunk lesz, de a párom kb kétszer is el tudta bizonytalanítani, hogy ő mintha néha látna vmit ott.. de az uh-s szerint a nagyajkak duzzadtabbak ilyenkor és az lehet megtévesztő, viszont ha fiú lenne, akkor már a zacsik is látszanának. na de mondom, nem feküdt egyértelmű pózban, úgyhogy még titkon reménykedem a pöcörőben;) de ami a lényeg, hogy tök egészséges, megszámoltam az ujjait, lábujjait, végignéztük a szerveit, minden rendben van:)
Nálunk a kórházban a szülészet-nőgyógyászaton van 5 VIP szoba és 1 napra 3000 ft.Tulajdonképp majdnem annyi amit írtál..
Van benne tv,hűtő,külön csak ahoz a szobához fürdő(mondjuk a mindegyik szobának van fürdője,csak azok 2-3-4 ágyasok.)meg azt hiszem mikró is van benne.
*szó*
Ma nem tudok írni! :)
A Cleopatra Med. Cent.-be megyünk, én csütörtök 5-re kaptam, de volt már déltől is vagy 3 időpont, meg este 7-re is. meg a szombatot is mondta a Hölgy, hogy akkorra is van. Én tegnap voltam 17 hetes a 12. heti uh alapján.
Én megmondom őszintén, a 32. hét előtt nem igazán látom értelmét a 4D-s ultrahangnak, de most már annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, hogy ráadtam a fejem.. :D
A Fiammal voltam 24 hetesen, Apának ajándék volt az uh, meg 28 hetesen, hát egyiken se láttunk szinte semmit se. Pedig túrázott a doki rendesen rajta..
Ha elfogadtok egy jó tanácsot, ruhákból ne vegyetek sokat, mármint méretekből és ne előre.
Én a teszen vettem nagyobb csomagokat is, a fene se gondolta volna, hogy a 68-as méret a nyárra kell neki, nem az őszi-téli időszakban. van amelyik gyerkőc gyorsan nő ugye, ezt sosem lehet előre tudni :)
Nekem is nagyon szimpatikus volt a telefonba. :)
van itt egy magán klinika halmon, ott 17.-re tudtak volna csak időpontot adni.. :(
Ez az egy szobában alvás érdekes dolog.. én most próbálom visszaszoktatni, ami úgy néz ki, hogy ma is egy órát feküdtem mellette az 1,60-as ágyon.. megnyugszik, aztán alszik reggelig, nincs gond. De nem mondom, hogy rossz volt, hogy velünk aludt :) a védőnőnek is meséltem, persze rögtön jött, hogy vissza kell szoktatni.. ha nem jönne a második, lehet egy darabig aludhatna mellettünk, csak így nem akarom már átszoktatni, nagyon ügyesen aludt a szobájában 1,5-2 hónapos kora óta :)
Jajj a mérleget akartam írni, nem tudom kinek milyen tapasztalata volt, nálunk egy kölcsön mérleg volt, de kevés ideig, engem kifejezetten idegesített. venni sztem nem érdemes, vannak helyek ahol lehet bérelni is :)
jaaa, hát a cumi... ill cumik.. :D nem hazudok, 8 db cumi volt itthon.. éjszakai, nappali, ilyen olyan.. még a tartót is megvettem, hogy ha kiköpi ne essen le.. hazahoztuk, eltelt egy hónap, de nem tudom miért, valahogy vártam azt, hogy valaki mondja, már lehet neki adni :D cumisüvegből evett első perctől fogva, úgyhogy annyira nem volt idegen neki, de nem kellett. anyósom próbálta tuszkolni bele, szerencsére jó messzire köpte ki, úgyhogy a cumi ott volt elvetve, nem is adtuk oda később se. :)
Oké :)
ezt a 6e-t is sajnálom, de ez a legolcsóbb :(
persze,ertelek!igy van ez rendjen!nem egyformaka ferfiak,en sem eroltetnem ,h vasaroljon ha nem lenne olyan!!:-)veletlen sem!!:-)
De ha szereti had csinalja,es ezzel nekem is segit,hogy ne keljen varost masznom nagy pocakkal,ez nekem nagyon sokat jelent,hogy leveszi a vallamrol a dolgokat.mikor megjovunk,ugyis megyunk ide oda a varosba,valami megtetszik ,v kesobb jut eszenkbe,hogy jo lenne ugyis elhozzuk:-)