2013 márciusi babák (beszélgetés)
Én holnap töltöm a 30 hetet és ma 1580 grammot mondtak. Valamint a doki azt, hogy ezentúl heti 200 gram hízás várható a babán. Ez alapján a te 1800 grammod sztem nem sok.és ne feledd ez csak egy becslés amit a méretek alapján mondanak...
31.hetes kislany babanak nem tul sok a 1800g?! En kisse soknak talalom ezt a becsult sulyt:D
Hany hetes leszel akkor?!Januarban mesz?
Nem tudom érdekel-e valakit átmeneti vékonyabb kezes-lábas,Sötét kék színben.
500 Ft
Sziasztok!
Eladásra kínálok egy kislány babaruha csomagot:
5 db h.ujjú bady 100 ft/db
10 db r.ujjú bady 100 Ft/db
3 db pamut kisnaci 300 ft/db
2 db farmernaci(vákonyabb anyagból,tavaszi-nyári)nagyon csini csajosak.500 ft/db
1 db pamut rugi 400 Ft
+ egy plüss kígyó,amit kiságyra lehet tekerni1500 Ft illetve egy plüss tépőzáras játék mai hordozóra és babakocsira,kiságyra is tehető.1000 FT
Minden szép állapotban,nem foltosak,nem szakadtak.
ha egyben elviszi Valaki :5500 FT
Ancsa
Sziasztok!
Remélem nem haragszotok,hogy irok Nektek! Én április 27-re vagyok ki írva és a 2013.áprilisi klubban vagyok.Sajnos nekem magas lett a terheléses cukor vizsgálatom. Műltkor olvastam,hogy valakinek szintén ebben a klubban magas lett a cukor.Szeretném kérni a segitségeteket,hogy miket esztek és miket lehet enni.Bajban vagyok :)
Ne haragudjatok a zavarásért.
Mindenkinek nagyon szép babavárást kívánok!
Nem, 2-án voltam! 17-én megyek Ctg-re!
Akkor hetfon szolok a terhesgondozason:) Kosziim
Nem nem. :) Ehhez direkt erre kért nyilatkozat kell.
BUÉK:)
Mi nem fogjuk kilövetni a fülét mert nekem anyuék kilövették és állandóan begyulladt...utána meg mindig piszkáltam..szóval nem hiszem ráér majd 3-4 évesen is.
Kérsz egy terhességet igazoló nyilatkozatot. Nálunk a védőnőtől kellett, de van, ahol az orvostól. Ezzel meg mondják hova kell menned, a Pároddal együtt. A fontosabb iratok legyenek nálatok, csak egy papírt kell aláírni, és ezt mindig magadnál hordani, de csak a szülés előtt, a vajúdás ideje alatt kell leadni.
Csajook segitsetek.Hogy kell elintezni az apasaginyilatkozatot?! Egyutt elunk a parommal.de nem vagyunk hazasok.
Közben megtaláltam ezt a témát.:)
Sziasztok! Én március 17-re vagyok kiírva, de már kicsit türelmetlenül várom a babát, aki egyébként már a harmadik gyerkőcöm.Még mindig ugyanazt az izgalmat érzem, mint az első kettőnél. Nem félek, csak nagyon várom, milyen lesz!:)
BUÉK! :)
Mi ma léptünk a 30. hétbe, annyira hihetetlen :)
De már megvan a babakocsink, majd lesz fent kép róla a naplómba, nagyon kis szép :)
Akinek lánykája lesz, kilöveti a kórházban a fülét?
Már nagyon a kicsik..:D A legkisebb 7 éves, a legnagyobb 13....Önállóak, iskolásak, nem csüngnek rajtam, ha én akarok rajtuk, hülyén néznek rám..:D:D:D Nem érzem megterhelőnek, mert bele van építve a napi rutinba a terhesség már..:D:D Persze, mikor megtudtam, hogy jön a 4., akkor pánikoltam, mostmár azt mondom, felesleges volt..:) De azért köszi, hogy együttérzel..:):):)
Húúú, le a kalappal! Három gyerek mellett terhesnek lenni!!! nekem még így eggyel is húzós :-S
akkor ne is csodálkozz, gondolom a pihenés számodra ismeretlen fogalom ;-)
Igen-igen, a 33-at töltöm idén...:):) És a 4. baba van a pocimban..:D Az elsőt gyakorlatilag észre se vettem...Akkor voltam 20 éves, úgyhogy azt kell mondjam, igazad van..:)És nekem is..Öregszem..:D:D:D:D
:DDDDD
Egyébként könnyen lehet :-) mármint a kor miatt!
Félre ne értsd nem akarlak „leöregezni”, távol álljon tőlem, de ha a neved mellett lévő számot veszem alapul, akkor már te is betöltötted a 30-at (megjegyzem akkor biztos több vagyok nálad :-))
És úgy vettem észre, hogy akik a 20-as éveik elején voltak terhesek sokkal jobban bírták és kevesebb nyavalyájuk volt. Persze, tudom, hogy vannak kivételek és olyan 30-on túliak, akik úgymond észre se veszik, hogy tehessek, de én a barátnőimet és a környezetemben lévő lányokat alapul véve így látom.
Sőt, én már az 1. terhességemnél is betöltöttem a 30-at, de ez a 2, még nehezebb :-(
Valószínűleg biztos a baba nyom valami ideget, nekem is voltak hasonló fájdalmaim, akkor mondták.
Jajjj...ugyanez volt nekem is, csak én nem tudtam így megfogalmazni..:D Köszi..:D Amúgy ma jött elő valami furcsaság..:S A bal lábamban ha lépek, állandóan belenyilal .....nyomják az idegemet?:D Fogalmam sincs..Nem voltak nekem ilyen dolgaim ezelőtt...:D Most ez is újdonság..:) Lehet az a 7 év, ami eltelt a 2 gyermek születése között......Arra fogok mindent, hogy öregszem..:D
Az orvosfogadás mindenkinél egyéni döntésen alapszik..:) Ebben tanácsot sztem nem nagyon lehet adni, mert tuti van ellentétes nézőpont, és esetleg vitához vezethet.Ezért nem írom le, hogy én anno hogyan csináltam, és most hogyan fogom..:)
Szia!
Nekem a 20 hét környékén kezdett el fájni a szeméremcsontom és kb. 10 hétig tartott. Mondjuk azért nem egyhuzamban fájt, hanem elő-előjött, és csak menés közben. Ha feküdtem, akkor nem fájt, de ha sokat ültem és aztán felálltam, akkor megint kezdte.
De most már hetek óta szerencsére nem érzem!!!
Amúgy ilyenkor a medence tágulgat, meg a laza ízületek dolgoznak.
mi e hónapban megyünk 32. ultrahangra ugye magán dokihoz járunk, és nemtudom hogy meg fogadjuk-e....
köszi:)
csajok! szülésnél nemtom fogadjak e orvost, mert hogy 60.000egy szülés kb itt, ezt szivem szerint a fiamra költeném:)de attól félek nehogy oylan dokit fogjak ki aki pl kihúzza durván a babámat belőlem. szóval szeretném ha azért óvatos lenne a doki,mert halottam eseteket hogy egyes dokik miylen durvák....és én is találkoztam már oylan dokival aki nagyon durva...
Sajna igen:( De hiaba van fel5re idopontom vannak meg 3an elottem:D 7-en nem jossz veletlenul terhesgondozasra?
Hú, hát teljesen másképpen, máshová rúg egy faros baba, mint egy fejvégű. A kisfiam állandóan a hólyagomat gyötörte, viszont ezenkívül semmi kellemetlenségem nem volt, még a szülés napján is ugyanúgy hajolgattam, futkostam, mintha nem is lennék terhes! Pedig volt hasam... Ennek ellenére nagyon kellemesen telt az az időszak! Most a 6. hónap végéig szintén ugyanilyen kellemes volt, most viszont már sorban jönnek elő azok a kellemetlenségek, amik számomra eddig ismeretlenek voltak... Na, de sebaj, ez már a 32. hét, nem sok van hátra! :)
Akkor most is elkerüljük egymást...
További ajánlott fórumok: