2013 márciusi babák (beszélgetés)
Huhh akkor nagyon rossz helyen vehetted :S Nekünk semmi bajunk nem volt vele, tökéletesen aludt rajta mindig :)
Nem durva az......ha teszel rá valamit, pont a lényeges tulajdonságát veszti el: nem lesz légáteresztő.
En is vettem anno,sose használtuk durva és szúr raadasul foliázva vettem,oolyan büdös volt!Soha többet!
Én most kókuszt vettem de nekem nagy durvának tünik a felszíne. Valamit majd rá kell tennem, h puhább legyen. Megmondom őszintén ha nem kaptunk volna rá utalványt lehet szivacs lett volna...
Ti a kisagyba kokusz vagy szivacsmatracot vesztek?
Akkor sztem legyen az, hogy most végignyomod ezt a kúpot, gonydolom vissza kell majd menni hozzá, és akkor megmondod neki, h szeretnél egy kenetvételt. Gondolom azért írta fel, mert ez több mindenre jó talán erősebb és most ezzel próbálkozik...ha meg nem megnyugatató amit mond akkor még mindig mehetsz máshoz is esetleg.
A kenőcs elvileg bacira és gombára van, ez a kúp pedig csak gombára. De ha venne kenetet nem csak vaktában írogatna.
Igazából én se tudom mitől nyugodnék meg :/ annyira patthelyzet h namég..
Ezekről hallottam de nem tudom, hogy ez gombás fertózesre jó inkább vagy bacira? Nekem bacim volt kétszer is voltam antibio kúrán, habezek csak gombás fertózések akkor sem jó persze de nem veszélyes mint pl a baci. Tudod most írhatnám, h másik doki de tudom ez sem olyen egyszerű....de átha megnyugodnál így tőle nem?
Elöször pimafucort kenőcsőt, most pedig mikogal kúpot. Fogalmam sincs mi lehet, doki se mond róla semmit, csak h ezt használjam és kész.
Ja és sógórnőm nála szült 3 gyereket, kérdeztem is h melyik héten szokott a doki tenyésztést venni. A válasz az volt h nem szokott....
Na igen, ezen aggódók én is. És sajna nem csak folyásom van, hanem fájdalmaim is. Pláne így h elvileg nyílik a méhszájam, nehogy korababa legyen emiatt. :/
Mit kaptál?
Milyen fertőzesről van szó? A 36 héten amúgy is van egy köteező tenyésztes lehet ezt akarja megvárni nem?
Nehéz helyzet...
Nekem pont most volt hasonló folyásos esetem, azonnal vett mintát, küldte tenyésztésre.
Ez ilyenkor, ennyire a vége felé már nem játék, mert a szülés során ez miatt többféle fertőzést is elkaphat a baba, ha nem kezeli ki rendesen, vagy időben.
Hát lányok, én nagyon kivagyok. Hátha van valami ötletetek mihez kezdjek.
Fogadott dokim van, elöször tök szimpi volt, viszont kezdem elveszteni minden bizalmam.
Van lent valami kis fertőzésem, már kétszer szóltam neki, amit elöször felirt rá nem hatott, sőt romlott a helyzet. Tegnap reménykedtem h végre vesz kenetet, amit eddig nem tett, de megint nem vett, megint csak ránézésre írt fel valamit.
Sőt azt mondta teljesen zárt vagyok, de este vettem észre a kiskönyvemben h azt írta bele h cg3100.
Nem tudom merjek e orvost váltani. Sajnos kis kórház, tuti csúnya hírem lenne miatta, de már nagyon aggodóm.
Szerintetek?
Nevünk még nekünk sincs! kiirtam 12 nevet a hütöre és megszavaztattam a családot:D igy már 4-re szükitettünk,jövö héten megyünk 4D-re,majd aztán döntünk,hogy melyik illik hozzá:D
Nekem vidéken lesz, és a fotóscsaj hoz minden kelléket.
Amit én viszek azok a motoros cuccaink, mert párommal akarok olyan fotót, amiben be vagyunk öltözve....:)
De majd teszek ki képet.:)
Alapból nem küldenek szemvizsgálatra Én is úgy tudom.Viszont barátnőmnek tompa látása van és emiatt programozott császár lesz Neki.
Ő szólt a dokinak,hogy ilyen a látása és akkor küldte el a szemészetre csak,hogy hozzon róla papírt....
Szia,
Hol csináltatod a pocakfotózást?
Én jövő héten megyek,már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.
Folyamatosan gyűjtöm a kellékeket hozzá :) Kiscipő,szalag,egy pillangó stb...
Én 3 új anyajeggyel büszkélkedhetek, kb a várandósságom 12. hetétől kezdtem felfedezni őket :)
Most tartunk a 32. hétnél :)
Csak akkor küldenek, ha szemüveges vagy, vagy terhességi diabéteszed van!
Ahol én szültem és most is fogok, a több ágyasban nem maradhat kint a baba, csak az 1 ágyasban. Én első éjszaka beadtam, mert előző éjjel, amikor műtöttek, egy percet sem aludtam. Utána már velem volt éjjel, nappal...
Na akkor ezek szerint "normális" hogy mindig lesz valami emlék a terhességről :-) csak mindenkinek más!
Sziasztok csajok.
Most úgy néz ki hogy a héten dolgozom utoljára. Már jó lesz itthon lenni.
A pocakom picit elkezdett csíkosodni, de nem keményedik. A lábam vizesedik kicsit,és ugye a szeméremcsontom változatlanul fáj.
A pocakom december 13.-tól máig 4 cm-t nőtt...
Tök durva.
Levi nagyon aktív....és 19.-én megyünk pocakfotózásra, majd teszek képeket...
Nektek lesz pocakfotózásotok???
Nekem a comb hajlatomban lett egy visszér, eléggé fáj is :(
Nekem a köldököm felett kb. 10-12 cm-vel egy kicsit balra nagyon zsibbad, szerintetek ez normális? Olyan 3-4 napja érzem ,de mostmár egyre erősebb.
Szemölcsök nőttek a nyakamon :-(
Nagyon erős dpt-ra esetén nem lehet normál úton szülni. Nekem -3,50 a dioptriám nálam ez szóba se került, barátnőmnek -7,00 dpt-ás a szeme, neki már nem javasolták a normál szülést.
Nekem lett jó pár anyajegyem...
Nekem lett egy kis barna fêl centis foltom a szenöldökömfelett,bebarnult a bőröm.
További ajánlott fórumok: