2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Ti vettetek már valamit a babának? Ruhákat, játékot, kiságy stb.? Jó tudom van aki már ügyes és berendezett egy szép szobát....
Osztom! a derékfájással én is így vagyok! Néha nagyon nehéz felállni, illetve éjszaka nehéz megfordulni egyik oldalról a másikra... hát ez van
Hát igen. Ráadásul a múlt héten azzal szórakoztatott kedves gyermekem, hogy h a jobb oldalamon feküdtem elkezdett rugdosni, de ha átfordultam a balra akkor abba hagyta. Tehát hogy tudjak valmicskét aludni kénytelen voltam a bal oldalamon feküdni. De egy idő után az is kényelmetlen volt nekem, meg zsibbadt mindenem. Tehát a múlthéten nem sokat aludtam. Meg is látszott a munkahelyi teljesítményemen. :)
Én is utálom már, hogy háton nem tudok feküdni.A hátam nekem is fáj, de tényleg már nem sok van vissza:)
Szerencsére eddig semmi problémám nincs. Leszámítva a hátfájást. Nem tetszik neki, hogy csak az oldalamon alhatok. Na meg a növekvő mellek és pocak súlya se használ. Na de már csak 3 hónap és ennek is vége. :)
Én zuhanyozom, de azért elég meleg vízben..
Szió, szerintem ha nem forró akkor nem árthat:)Főleg ha nincs egyéb bajod a terhességgel.
Jaj ne is emlegessétek a jó meleg fürdőt. Úgy hiányzik nekem is. Mondjuk nekünk eleve zuhanyunk van, de a hétvégén egy pár perces meleg(nem forró)fürdősós fürdőt lehet beiktatok. Hátha használna a derék/hát fájásomnak.
Mostmár én is éhes vagyok, ma még csak tiramisut ettem, tegnap csináltam egy nagy tállal:)
Na ettem túró gombocót. Ez egy kicsit jót tett, de még mindig nem vagyok a toppon :(
Na elvonulok ebédelni meg nekiesek annak a szekrénynek!:)
utána szundizok ha tudok!!!
Majd jövök!!!
:D
Na az jó!Végre én is tudok majd mert VAN MOSÓGÉP!!!!
Most értek ide!!!:)))
Igen én is szeretem, bár mindig többet tusoltam mint fürödtem.
Hmm jól haladok az itthoni dolgokkal, rájöttem jobb ha az ember nem hoxázik állandóan:))
ahogy mondod!
Én ölni tudnék egy jó meleg fürdőért!!!:))
De hát arra még várnom kell egy ici-picit!!!
én is azt teszem :D Jó étvágyat :D
na pont erre gondoltam!:))
Na megyek, eszem valamit...
Így van, mondjuk mióta pozi a tesztem én nem is fürödtem.A meleg tényleg nem hiszem hogy jó, márpedig ki szeret langyos vízben feküdni:)
hát igen azt én is hallottam, hogy forró fürdőt nem szabad venni de van amikor én is simán belefekszek a kádba....zuhanyozni nem nagyon szeretek..Idáig semmi bajom nem lett tőle
Nagyon remélem,hogy jeleznek...én is azt csinálom, ami jól esik és amit jónak érzek....
annyi félét hallani!
van aki szerint fürödni se jó csak zuhanyozni mégis sokaktól hallom hogy simán belefekszenek a kádba!
Szerintem ha nem lenne jó akkor jelezné a szervezeted!
ami jól esik nekünk az jól esik a babónak is!!!ha valami nem tetszik azt úgyis jelzi!
Ó ezt sehogy nem értem:)Hát olyan jó a hátamnak!
igen és valószínűleg még egy darabig itt is maradunk!
a lakással semmi bajom nagyon szupi csak a szoba nem a legjobb így de sajna nem tudok vele mit kezdeni!Előnye is van mert a gardrób rengeteg mindent elnyel!!!:)
mi a nappaliban alszunk de a babát nem akarom bezsúfolni had legyen egy külön kis zuga neki is!!!:)
Amit a naplómban írtam zsiráfos cucc és név. Érdekel valakit az oldal? Megpróbálhatom megkeresni, belinkelni!!
Albérletbe vagytok? Nem tudjátok valahogy átrendezni?
nekünk nagyon kicsi a hely a szobába mert a jó felét beépítette a tulaj!gardróbot csinált fölé meg galériát de nem a legjobb!alig van hely a szobában de a Manónak pont elég lesz...úgyhogy ügyesen kell pakolnom!
Tegnap azt mondta egy ismerős, hogy terhes nőt nem szabad masszírozni, de szerintem a terhesség végén okozhat gondot, mert vérbőséget okoz, de most még nem...
de jó neked!
én is mondom neki hol fáj masszíroz is hűségesen de nem használ!a csonttal sajna nem lehet mit kezdeni!
próbálok sok kalciumot enni hogy legalább csontritkulásom ne legyen!!!
Na ez jól hangzik...Nekünk sima egyszerű,mert a másik szoba ami a Manóé lesz oda olyan szekrénysort szeretnénk, ami beépített ágyas..de majd meglátjuk azt még.
Akkor tágulsz biztos.
Engem api mostanában sokat masszíroz és annyira jó:)
További ajánlott fórumok: