2012 márciusi babák! (beszélgetés)
az enyém nagyon rövid volt/lesz!
azzal nem volt gond!csak megmostam beletúrtam és annyi!
nézd meg az adatlapomat!:)
Hm...
Ezzel vitába szállnék. Volt rövid hajam (nem sokáig) és 1 órát álltam a tükör előtt a legdrágább kencékkel, hogy minden tincs normálisan álljon.
Hosszú hajjal sokkal kevesebb a gond. Felkötöm, ha nem akarok semmit csinálni vele és viszlát:-)
hát az én hajamat már most megviseli a terhesség!
hullik,rettenetesen hamar zsírosodik két naponta mosnom kell pedig most nincs is meleg!
olyanra mint az esküvői képeken az adatlapomon!
most sokkal hosszabb!
a rövidet egyszerűbb lesz kezelnem ha meglesz a baba!nem hullik bele mindenhova és kb.5perc alatt meg tudom mosni!!!
na én pont emiatt fogom levágatni!
csak megvárom amíg betöltöm a 12.hetet!!!
Meglestem az adatlapod!!!
Te is a végtelen alföld lakója vagy?? Ráadásul nem is olyan messze.
Látom, a haj nálad is kényes kérdés... Tápláld, ahogy bírod. Bár nem általánosítok, csak saját példámat mondom el: nekem teljesen "hazavágta" a sérómat a terhesség-szülés-szoptatás.
Annyira hullott, töredezett az amúgy tök szép hajam, hogy kénytelen voltam póthajat rakatni...
helló helló!
Érdekes dolog ez az "átszellemülés"!
Én tudom hogy babát várok de valahogy még most sem hiszem el!Talán majd ha túl leszek a 12.-héten és ha már látom hogy nő a hasam meg érzem ahogy mozog!
De most egyszerűen képtelen vagyok még felfogni hogy babát várok!
Érdekes nem?
Vagy csak a hormonok miatt lenne?
:)
én sem szeretnék a 12.hét után szedni.
Papíron igen:-)
Férjem is úgy tudja. Csak éppen a WC-n húzom le:-D
Inkább a saját préseléseimre esküszöm, mint erre a szintetikus fejnövesztőre.
Amikor mi születtünk, nem szedtek a nők terhesvitamint, nem szültek viziló baby méretű babákat, és úgy tűnik, hogy élünk, mi több, életet is adunk...
Nem hiszem, hogy kevés lenne!!!:-)
2600-3000 gramm lesz max. a babylány (abból kiindulva, hogy az elsőt is 2600-ra sikerült megnövesztenem)
Hááát... Az elsővel sikerült elrugaszkodnom. Híztam 13 kilót. De a másodikkal nem engedek magamnak többet, mint 6 kilót.
Mondjuk nem nehéz ám ledobni. Én 4 hét alatt visszafejlődtem:-)
Most meg hál'istennek nem, hogy híztam, de fogytam.:-D
Nagyon jól látod. :-D
Tényleg nagyon nem élvezem. Mert Vladoval 20-21 hétig hánytam, sanszos, hogy most sem lesz másként, még nagyobbra nőnek az amúgy is bazi nagy melleim, meg különben is... alig érnek be a nadrágjaim mire a végére érek...
:D Tetszik a humorod:)
Szóval akkor te a terhességgel úgy vagy, hogy csak teljen és szülessen meg a baba és nem élvezed igazán?
7. hét
És a kisfiammal se sikerült átlényegülnöm arra a világra, amit a kismamák tanúsítanak egy-egy tanácsadáson pl. :-)
Mondjuk néztek is rám sokszor úgy, mint terrorista a vaktöltényre, de mivel nem színészetet tanultam, így nem látom értelmét a színjátéknak:-D
Akkor meg azért nem lesz könnyebb...
:-D
De mindenben meg kell látni a szépet... Speciel én személy szerint a terhességben nem látom meg:-D
Valahogy nem tudok átszellemülni.