2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Szia, azért ne hajtsd túl magadat.
Bár én is azt veszem észre, hogy egyre aktívabb vagyok, lennék, csak épp baromi gyorsan elfáradok.
Sziasztok kismamák!
Én ma maratoni vasalásba kezdtem, kb. 8mosás várt rám, de még mindig maradt :-( soha nem akar elfogyni a ruha, de már muszáj volt abbahagynom mert majd leszakadt a derekam.
Majd utána főzőcske és estére egy kis palacsinta sütés :-) elég aktív napra sikeredett!
De most jön a jól megérdemelt délutáni szunyóka :-)
Én nem értem azokat akik azt mondják, "ha táppénzre mész halálra fogod unni magad otthon...", hát szerintem ez irtózatosan nagy baromság, mindig van mit itthon csinálni, sajnos még unatkozni sincs időm :-(
Voltam dokinál,minden rendben,7 hetesek vagyunk:DLáttam,hogy ver a kis szíve,ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphattam volna:)
Kaptam Duphastont a barnázásra,ami minimális,de biztos ami biztos,kell időt kérnem genetikai tanácsadásra,fel kell hívnom a védőnőt és szept. 5.-én megyek tanácsadásra:)
Én a Rossmann saját márkás termékeit használtam/használom. Este az olajat, reggel pedig a testápolót, mert akkor a munka előtt nem volt időm arra várni, hogy száradjak :)
Nekem bejött, nem lett csíkom, de az is lehet, hogy csak a gének...
De a fő, hogy ez nem drága.
Szia!
Én próbáltam az első babámnál, de nem jött be... A 12.héten szerintem nincs ember, aki hallaná vele a szívhangot. A 3. harmadban már könnyű volt megtalálni a szívhangot, de előtte...
Csak még idegesebb lettem, hogy nem hallottam. Az utolsó 3 hónapban pedig inkább a mozgolódása nyugtatott meg, nem az, hogy hallottam a szívhangját :)
Sziasztok!
Na ma ezerszer jobban vagyok kint tegnap meg hétfőn!:(
Anyukámmal rájöttünk hogy a baba mellett valószínűleg az új vitamint sem bírja a szervezetem!
Már tegnap se vettem be belőle ma se fogok vissza a jól bevált femibionra!ja az új a Ladeevit volt!
Judu örülök hogy minden oké volt veletek!remélem a kúp segíteni fog!mennyi idős is vagy?én hétfőn megyek a dokihoz!
Sziasztok!
En is pont azt akartam kerdezni, hogy ti milyen kremet hasznaltok. Egyebkent hogy vagytok?
Sziasztok lányok!
Tegnap dolgoztam, így csak most olvasom a történteket :-( Wecuska nagyon sajnálom én is :-(
Ja pont a napokban láttam egy újságban ilyen szívhang hallgatót, szerintem az apukáknak is tök nagy élményt nyújthat, mert azért ők nem érzik azt amit mi, meg (legalábbis nálunk) a dokihoz sem jöhet be kicsit kukkolni, így legalább hallhatja az ő kis babáját.
Ja lenne egy kérdésem: Ti milyen krémet használtok a terhességi csíkok megelőzéséhez, halványításához? Vagy csak egy tök egyszerű testápoló is jó, ne bonyolítsam a dolgot??? :)
Huhh,ma szarul voltam:( Ideges voltam egész nap,tomboltam,a gyomrom rémes,nem tudtam kajára gondolni,kettőkor ettem,de először attól is hányingerem volt,aztán elmúlt.Fáj a fejem is,délután megint kajaundor,most is csak a szőlő az ami lemegy,ez is immel ámmal:( Jó kis szülinap:(
De holnap doki:D
valaki használt már otthoni szívhang hallgatót? neten keresgéltem, 5ezer körül vannak, de elvileg 12.héttől használható. vélemény? megnyugtató lenne, ha bármikor "ránézhetnék" :)
én is sajnálom :(
második hete pihizek itthon, tényleg megpróbálok minden veszélyforrást kiiktatni, még csak rá se nézek nehéz dolgokra :P de így is ott a félelem...
folyamatosan szúrkálok. mint mikor nagyon felvagyok fázva. remélem csak növögetünk és az ez a fura érzés.
sziasztok!
Wecuska nagyon sajnálom!:(
Én ma nagyon szarul vagyok!tegnap este óta szenvedek!a gyomrom teljesen kikészült!én is tiszta ideg vagyok mert nagyon sokat szurkál,meg nyilallgat,meg olyan mindjárt megjön érzésem van!
nagyon féltem a babókámat mert a múlt árnyai mindíg előjönnek!:(
Jövőhéten hétfőn megyek 10.hetes kontrolra remélem minden rendben van!:)
Wecuska szívből sajnálom:(
Para nálam is van, bár szerintem minden rendben.Mivel tüneteim vannak, de hát annyi minden lehet.