2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Én annyira még nem is reménykedek, hogy megtudjuk a nemét, csak már lássam végre:)Holnap jövök:)Sziasztok!
Egy hete voltam 12 hetes ultrahangon, de nálam nem láttak szinte semmit...:( nem baj majd legközelebb :D Vagy tényleg elkéne menni 4d-re :D
Gondolom, csak akkor, ha nem túl szégyenlős, hanem "bevállalja", h. megmutatja, mije van.. ! :D
Szegény ! Nekem is fájt tegnap. Amikor a férjem hazajött, elmúlt. Mondtam neki, h. ő gyógyított meg ! :)
de írjál ám nekünk, hogy mi volt :D
Már 12 hetesen a 4d-n látni, hogy milyen nemű a pici???
De jó mi meg egyszerre megyünk:)Drukkolok hogy lássatok jól mindent:)
Sziasztok! Holnap megyunk mi is uh-ra. Alig varom. Remelem nekunk is megtudjak nezni, hogy mi van a laba kozott:) Mutyurmama annyira irigyellek, hogy ti mar tul vagytok rajta. Holnap mar en is nyugodtabb leszek.
Ariellus akkor ma meg egyutt izgulhatunk, de a holnap a mienk. En most mar megyek egy kicsit pihenni, mert egesznap talpon voltam es mar nem nekem valo. Majd holnaputan folytatom. Puszi nektek.
türelem, hisz már csak egy nap :)
Holnap már én is látom a babámat,de már most sírás fog el ha arra gondolok, hogy látom őt:))
megnéztem, tök jó, tényleg látszik a kukija:))
Hurrá, mindjárt nézem is:)
mivel nincs saját orvosom a kórházba szóba sem álltak velem ezért gondoltuk, hogy elmegyünk és így legalább apa is láthatta :)
12000 a vizsgálat+1000 a kép
Végre egy jó hír :D Mindjárt megnézem a képeket. Mennyit fizettetek érte?
ez a meleg tényleg szörnyű...
sziasztok Kismamik!
tegnap voltunk 4D-n és minden rendben volt! :)
férjecském nagyon élvezte, teljesen elérzékenyült, persze nem csak ő.
Mütyűrke nagyon virgonc volt, kaptunk fél órás DVD-t amiből csináltam egy rakat fotot, szép lassan szinte kockánént mentem végig a videon és fényképezgettem egy progial. a dokitól is kaptunk 2képet de az enyémek jobbak lettek :P adatlapomra felraktam párat.
jaaaa és doki szerint 100%, hogy egy fiúcska boldog anyukája leszek :)
remélem mindenkinek hasonló jó élményei lesznek aki még előtte áll.
az jó, meg a hideg vizes borogatás is
Mindjárt letusolok hideg vízzel hátha segít :D
Pedig direkt folyamatosan iszok vizet....
hát akkor egész héten szenvedni fogok :S :P
hát biztos frontérzékeny vagyok....és holnap még melegebb lesz..:S
Akkor gondolom a meleg miatt van.
jaj a rohadt fejfájás megint!!! ez már a 3dik nap :( És megint bevettem egy fél algopyrint...ha holnapig nem múlik el akkor elmegyek dokihoz, hogy javasoljon nekem valamit...:S
Na rólam ez nem mondható el, talán most kezdek lenyugodni, de voltak kiakadós napjaim.
Nálam szerencsére a kollégáim figyelnek rá hogy ne legyen stresszes. Meg mióta babás vagyok azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Nehezebb felhúzni.
Az irodai munka ilyenkor a legjobb, persze ha nem stresszes mert nekem volt olyan, az nem lett volna babásan jó:)
További ajánlott fórumok: